Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a Antibiotika

Antikoncepce Klára . 25.8.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, je to dva dny co jsem vysadila antibiotika Triprim 200g, zároveň s užíváním antibiotik na vyléčení zánětu močových cest jsem ale užívala antikoncepci Chloe. Nenapadlo mě se zrovna v den kdy mi byla antibiotika napsány se zeptat jestli to snižuje účinnost mé antikoncepce. V průbehu 5ti dní užívání antibiotik i antikoncepce jsem měla pohl. styk (nechráněný) i s ejakulací asi 2x. Momentálně užívám bílé prášky na menstruaci ale nedostavila se mě. Je zde možnost být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, pravděpodobnost je velmi malá, pokud se cyklus nedostaví, udělejte si test a začněte nové platíčko.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a aloe vera - snížený účinek?


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a anbiotika


Antikoncepce a anestezie


Antikoncepce a antibiltika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a Antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, prosim Vas, jak ovlivnuji atb Ciphin 500 hormonalni antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a další projevy


EEG


Zánět patra


Opožděná menstruace a negativní těhotenský test

Dobry den, nedostala jsem menstruaci uz mam 12 dni spozdeni. Mam partnera se...

Antikoncepce Artizia


Vyplnění mezery mezi zuby


Klimonorm a následky jeho dlouhodobého užívání


MUDr. Věra Čechová

Stomatologická ordinace

Vitamíny


Zapomenuta pilulka


Bolest třísel


Streptokok v pochvě


Jak správně ošetřit puchýř


Kožní obtíže


Žaludek


Samovolná tvorba modřin


Duomox na streptokokovou infekci


Méně známá sestra hemofilie aneb Když chybí srážecí faktor VII


Bolestivý, červený a opuchnutý klitoris


MUDr. Jitka Matiašovicová

Praktický lékař pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×