Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a bolesti v podbříšku

Antikoncepce Lůcca . 13.12.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je v pořádku, když mě při brání posledních 3 nbo 2 pilulek pobolívá v podbříšku? Tedy pár dbní před menstuací? Beru HA Minerva. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lůco! Myslím, že to je odpověď Vašeho těla, které je už nachystáno na menstruaci. Jako negynekolog bych se přikláněl ke zkrácení cyklu o ty dvě tablety, což se v praxi ale nedělá, takže radím konsultovat gynekologa a popřemýšlet nad změnou preparátu.

Související dotazy

Bolest v podbříšku
Dobrý den,ráda bych se zeptala.už třetí den mám bolesti...
Bolesti v podbříšku a předčasné krvácení, může za to antikoncepce?
Dobrý den, už asi rok mně bolí v podbřišku někdy se...
Bolest v podbříšku
Dobrý den Chtěla bych se Vás zeptat. Před měsícem...
Bolesti podbřišku
Asi 14 dni mam mirne bolesti v podbrisku, ktere doprovazi...
Bolesti v podbřišku
Dobre odpoledne. Pred dvema tydny jsem po 10 letech...
Bolest v podbřišku
Dobrý den chtěla bych se zeptat na bolesti podbrisku...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a aulin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli prášek Aulin snižuje schopnost antikoncepce...

Antikoncepce a aulin - může mít vliv?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Aulin, který byl požit v 7 denní pauze...

Antikoncepce a Bioparox

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má nějaký vliv přírodní antibiotikum Bioparox...

Antikoncepce a Biotussil

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli kapky Biotussil snižují účinek antikoncepce...

Antikoncepce a Biseptol

dobrý den, chci se zeptat má vliv Biseptol na antikoncepci Marvelon? Biseptol...

Antikoncepce a biseptol 480

Dobrý den, užívám prvně antikoncepci Minerva. Začala jsem ji brát v první den...

Antikoncepce a bolest břicha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má bolest břicha a nadýmání vliv na vstřebání...

Antikoncepce a bolest v podbřišku

Dobrý den,odpovídal jste mi na tento dotaz : http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/antikoncepce-132755 Chci...

Antikoncepce a bolest, křeče lýtek

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak postupovat dále s mými problémy, jelikož...

Antikoncepce a bolesti břicha

Dobrý den, před devíti dny jsem začala brát první antikoncepci (clormetin)....

Antikoncepce a Brufen 400 a Brufen 600

Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li Brufen 400 a Brufen 600 mohou mít nějaké...

Antikoncepce a canesten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli CANESTEN krém ovlivňuje účinnost třífázové...

Antikoncepce a canesten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli CANESTEN krém ovlivňuje účinnost třífázové...

Antikoncepce a celulitida

Dobrý den, nejsem si jistá, jestli můj dotaz patří zrovna do této kategorie,...

Antikoncepce a ciplox

Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci minerva. V prvním týdnu po sedmi denní...

Antikoncepce a citrusové džusy - snížený účinek?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nemůže být ovlivněn účinek hormonální antikoncepce...

Antikoncepce a clotrimazolum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda užívání make-upu aknecolor (krémpasta)...

Antikoncepce a Cotrimoxazol

Dobrý den,já vím,že tyto ATB snižují účinnost antikoncepce a jsem si toho vědoma,ale...

Antikoncepce a Cotrimoxazol

Dobrý den, kvůli opakujícím zánětům močových cest po styku jsem dostala cotrimoxazol,...

Antikoncepce a Cotrimoxazol

Dobrý den, včera mě svěděla a pálila pochva a myslela jsem si,že jde o kvasinkovou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×