Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a endiaron

Antikoncepce Jana 9.8.2012

Dobrý den,
při užití první tablety antikoncepce po 7 denní pauze jsem užila antikoncepční pilulku společně s endiaronem. Chtěla bych se zeptat, jestli se mám obávat nesprávného vstřebání antikoncepce. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, pokud máte průjem tak ano. Není dostatečný účinek.

Související dotazy

Endiaron a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má Endiaron...
Endiaron a antikoncepce Mercilon
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 2.6 - 5.6. jsem...
Průjem - jak dlouho užívat Endiaron
DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT UŽ 2 DEN MAM PRŮJEM ZAČAL...
Antikoncepce, endiaron, krém Canesten
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má Endiaron...
Antikoncepce a endiaron
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, používám antikoncepci...
Endiaron a antikoncepce
Dobrý den pane doktore, děkuji za předchozí odpověď...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a doplnky stravy

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání antikoncepce YAZ a doplňku stravy Panthenol...

Antikoncepce a doplňky stravy

Dobrý den, užívám HA Yaz a chtěla bych se zeptat, zda by její fungování ovlivnily...

Antikoncepce a doplnky stravy

Dobrý den, zajímalo by mě, když beru každý den Euthyrox 50 a antikonpcepci YAZ...

Antikoncepce a dovolená

Dobrý den, chystám se na dovolenou do destinace, kde by mohlo dojít k zažívacím...

Antikoncepce a drogy

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat jestli užívání pervitinu má nějaký vliv na...

Antikoncepce a dřívější začátek menstruace

Dobry den, Pouzivala jsem antikoncepce Yadine od ledna, nyni druhy mesic Jeanine....

Antikoncepce a Duomox 1000

Dobrý večer, beru antikoncepci Chloe a 5tý den v pauze tedy 26.10 jsem začala...

Antikoncepce a echinacea

Dobry den, mohu se zeptat zda-li je prokazany vliv pusobnosti HA kdyz bylo uzivani...

Antikoncepce a ekzém

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat. Dcera má atopický ekzém, začala užívat antikoncepci...

Antikoncepce a elmex gel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda čištění zubů elmex gelem neovlivní účinek...

Antikoncepce a endiaron

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, používám antikoncepci Minissiston. Snižuje...

Antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, beru HA Katya a mám epilepsii, užívám...

Antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, loni v červnu a poté v září jsem měla záchvat a byla mi diagnostikovaná...

Antikoncepce a Euthyrox


Antikoncepce a Euthyrox

Dobrý den, chci se zeptat, jestli euthyrox 50 snižuje účinky antikoncepce Flaya....

Antikoncepce a Euthyrox

Mohu brát antikoncepci minisiston když beru léky eythyrox?A chtěla jsem se zepatt...

Antikoncepce a flebotromboza


Antikoncepce a framykoin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Před nějakou dobou sem měla pohlavní styk se...

Antikoncepce a genetická mutace MTHFR C677T/homozygot


Antikoncepce a ginko biloba / guarana


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Opar, infekčnost

Je možné oralnim sexem s oparem na rtu způsobit partnerce genitální opar ? pokud...

Užívání Biseptolu


Dynamická a normální MR - jaké jsou rozdíly

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi MR dynamickou oproti normální? Děkuji

Warfarin a léky

Dobrý den.Jsem po operaci chlopně a musím užívat Warfarin.Můžu na bolest hlavy...

Svědivá vyrážka kolem prsu

Trápí me už cca 14 svědivá vyrážka kolem prsu. A přijde mi ,že se to pomalu...

Změny na děložním hrdle


Pozoruji "hrudky" ve spermatu


Úraz po plastice lca

Dobrý den pane doktore Mám 10 dní po plastice lca BTB štěpem , ale včera...

Bolest týden po extrakci osmičky

Dobrý den, dnes je úterý a minulou středu mi byla vytrhnuta pravá dolní osmička,...

Bolesti hlavy

Dobrý den, nedávno jsem Vaší poradnu oslovila kvůli bodání na pravé straně hlavy,...

Pocity na omdlení

Dobry den us nevim Coto je cejtil sem vnitrne pocit na omdleni slabi pocity...

Cysty ledvin

Dobry den během jednoho mesice jsem prodělala 2 zanety močového mechyre a vždy...

Únava, ranní nevolnosti

Dobrý den, je mi 33 let a trápí mě únava (i ráno po osmi hodinovém spánku),...

Dotaz

Dobrý den, před měsícem jsem si vymkla kotník (vyskočila jsem a špatně došlápla)...

Bolest zubu a dásní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ulomila se mě kousek osmička a řeže mě to...

Otoky po sejmutí sádry

Dobrý den,zlomila jsem si prst.Sádru mi museli sejmout dříve protože mi otekly...

Promodrávání nohy po prodělané trombóze

Jsem trombofilik (mutace protrombin + antifosfilipidový syndrom). Po 2. porodu...

"únavová" zlomenina ??

Dobrý den, na rentgenu mi po velké bolesti a nemožnosti došlápnout na nohu sdělili...

Dyspepsie

Mám již několik měsíců žaludeční potíže-nevolnost, ztráta chuti k jídlu, bolesti...

Zlomenina

Mám zlomenou 5 zánártní kost. Zlomenina vede od půlky kosti do do vnitřní části...