Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a PMS před a po 7 denní pauze?

Antikoncepce Petra . 13.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu trpět premenstruačním syndromem, když beru antikoncepci (asi 2 roky, 21 × + sedmidenní pauza). Vždy přibližně týden někdy už třeba i 14 dnů před začátkem menstruace cítím úzkost, motání hlavy, plynatost nadýmání,zhoršené akné.. Například den před menstruací se přidá bílý výtok a po dni začátku menstruace potíže tiše vymizí. Ale někdy se zase vrátí, když nasazuji antikoncepci. A začínám s novým platíčkem trvá to zhruba týden. Myslíte si, že jde o PMS nebo že je to třeba antikoncepcí? Děkuji za radu.Nechce se mi moc měnit ,ale přemýšlela jsem jestli by pomohla Antikoncepce s více hormony?Moc děkuji za odpověď..Nemůže se stát , že je HAK méně spolehlivá,když mi nesedí?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobr den, o premenstruační syndrom se nejedná, pravděpodobně se ani nejedná o problémy související s antikoncepcí. Při pravidelném užívání je antikoncepce vždy spolehlivá.

Související dotazy

Účinek antikoncepce v 7-denní pauze
Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinek antikoncepce...
Antikoncepce, 7 denní pauza
Dobrý den, Beru antikoncepci Mercilon už půl roku,...
Antikoncepce bez 7-denní pauzy
Dobrý den paní doktorko, beru antikoncepci Jangee...
7 denní pauza
Chtěla bych se zeptat jak je to přesně stou 7 denní...
Antikoncepce a 7 denní pauza
Dobrý Den mám dotaz ohledně antikoncepce dočetla jsem...
Ochrana v 7 denní pauze Minerva
Dobrý den, chci se zeptat, zda jsem chráněná v 7 denní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a pauza

Dobrý den, beru antikoncepci Katya,beru ji už 2 roky. Nikdy jsem neměla problém...

Antikoncepce a penicilin

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Mesic beru antikoncepci Ayreen. V tydenni...

Antikoncepce a penicilin

Dobrý den, beru tři roky antikoncepci Femoden a zhruba před měsícem jsem začala...

Antikoncepce a penicilin

Beru antikocepci Dienille a během třetího týdne (čtyři dny do menstruace) jsem...

Antikoncepce a Penicilin

Užívám hormonální antikoncepci Lindynette 20 a na angínu teď beru Penicilin...

Antikoncepce a pleť

Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat ohledně antikoncepce. Mám problematickou pleť...

Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Antikoncepce a pleť

Dobrý den, před třemi měsíci jsem vysadila HA Minesse, užívala jsem je přes...

Antikoncepce a plodné dny

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda při náhodném selhání antikoncepce je vyšší...

Antikoncepce a plus jiné léky

dobry den, chtěla bych se zeptat, jestli Silicium (jsou to tablety pro lepší...

Antikoncepce a PMS před a po 7 denní pauze?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu trpět premenstruačním syndromem,...

Antikoncepce a PMS před a po 7 denní pauze?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu trpět premenstruačním syndromem,...

Antikoncepce a PMS?

Dobrý den, přibližně rok a půl beru HAK (21/7pauza). Bohužel poslední dobou...

Antikoncepce a početí

Dobrý den, plánujeme početí dítěte a momentálně beru antikoncepci Cerazette,...

Antikoncepce a pohlavní styk

dobrý den, včera se mi stala menší nehoda. Při pohlavním styku se nám s partnerem...

Antikoncepce a postinor

Dobrý den. Mám předepsanou antikoncepci, kterou bych měla začít brát první den...

Antikoncepce a postinor

Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla vzít tabletku Katya v...

Antikoncepce a postinor

Dobrý den, na zánět močového měchýře jsem dostala antibiotika DoxyHexal, která...

Antikoncepce a postinor

Dobrý den, s přítelem jsme měli pohlavní styk, po té co ejakuloval do pochvy,...

Antikoncepce a posunutí začátku menstruace

Dobrý den, beru již 9. měsícem HA. Vždy jsem dostala menstruaci 2-3 dny po dobrání...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×