Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a průjem

Antikoncepce Adriana . 2.7.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v 7 hodin ráno jsem si vzala antikoncepční tabletu a cca za 5hod. jsem měla menší průjem, může být ohrožena účinnost HA? (HA Femoden)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, účinnost antikoncepce tímto ohrožena není.

Související dotazy

Antikoncepce a průjem
Dobrý den, první týden po menstruaci jsem měla dva...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, v 7denní pauze jsem měla menší průjem, je...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, chtěla sem se zeptat když večer (v 19:00)...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, dnes jsem v 5 ráno a 10 dopoledne měla průjem,...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a potraviny

Dobrý den, dočetla jsem se, že grepy negativně ovlivňují účinek antikoncepce.Chtěla...

Antikoncepce a pouziti Postinoru

Dobry den pane doktore,zacla jsem pouzivat prvni platicko HA Jeanine/drive jsem...

Antikoncepce a pozdejsi otehotneni

Dobry den..Je mi 17 let a jsem oplacanejsiho typu...ziju aktivnim sexualnim...

Antikoncepce a prasklá ledvina

Dobrý den, ráda by se Vás zeptala, zda-li je možné užívat jakoukoliv antikoncepci...

Antikoncepce a prasknutí kondomu

Dobrý den, chci se zeptat jaká je možnost otěhotnění, když beru antikoncepci...

Antikoncepce a prášky na močové ceasty

Dobrý den, chci se zeptat od 10.4-20.4.jsem brala prášky nitrofurantoin ratiopfarm...

Antikoncepce a Probiotika

Dobrý den,chci se zeptat, jestli ovlivňuje probiotikum (BIOPRON FORTE) účinek...

Antikoncepce a problémy

Dobrý den-po zhruba třičtvrtě roce jsem začala užívat opět antikoncepci-nejen...

Antikoncepce a problémy s průjmem

Dobrý den paní doktorko, mám pořád nějaké problémy. Mám hodně často "stresový...

Antikoncepce a projímadlo

Dobrý den, za 14 dní jdu na zákrok, konkrétně kolonoskopii. Paní doktorka mi...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám antikoncepci Daylette (24+4) pravidelně kolem osmé hodiny...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den paní doktorko, v neděli cca ve 20:30 jsem si vzala 3. pilulku z platíčka...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, vážený pane doktore , potřebovala bych poradit a ujistit. Beru ant....

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda průjem během sedmidenní pauzy při užívání...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám antikoncepci Belara pravidelně v 19h (již 3 roky v kuse)....

Antikoncepce a prujem

Dobrý den, asi v 9h rano jsem si vzala antikoncepcni pipulku a asi po 3 nebo...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci Artizia,jsem v třetím týdnu užívání, ale dnes cca...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce a zažívacích problémů. Dnes...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, byla jsem na dovolené,kde jsem týden trpěla průjmem..asi od ponděí...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den Chci se zeptat beru antikoncepci v půl 7 ráno a v půl 11 jsem měla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×