Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a průjem

Antikoncepce terka 3.1.2009

Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem měla jednorázový průjem, ovlivní to účinnost antikoncepce?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Terko!
Jednorázový průjem sice nepopisujeme, ale předpokládám, že se jednalo o nutkavou a řídkou stolici. Půl hodiny po požití by tabletka měla být ještě v žaludku, nebo horní části tenkého střeva a proběhlá defekace tedy nijak nenarušuje Vaši ochranu před otěhotněním.

Související dotazy

Antikoncepce průjem
Dobrý den, měla jsem průjem první den, kdy jsem začala...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, první týden po menstruaci jsem měla dva...
Průjem a antikoncepce
Dobrý den, dnes jsem měla cca po 3 a pul hodině 2x...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem...
Prujem a antikoncepce
Ve třetím týdnu jsem měla těžký průjem, šla jsem asi...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, beru antikoncepci Artizia,jsem v třetím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v 7 hodin ráno jsem si vzala antikoncepční...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda průjem během sedmidenní pauzy při užívání...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám antikoncepci Belara pravidelně v 19h (již 3 roky v kuse)....

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v pátek 6.10.17 jsem ve 21.30 hod. začala brát nové platíčko HA...

Antikoncepce a prujem

Dobrý den, asi v 9h rano jsem si vzala antikoncepcni pipulku a asi po 3 nebo...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci Artizia,jsem v třetím týdnu užívání, ale dnes cca...

Antikoncepce a průjem

: Dobrý den, můj dotaz se týká antikoncepce a průjmu. Včera večer jsem šla...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce a zažívacích problémů. Dnes...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, byla jsem na dovolené,kde jsem týden trpěla průjmem..asi od ponděí...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den Chci se zeptat beru antikoncepci v půl 7 ráno a v půl 11 jsem měla...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se lépe informovat o preblematice antikoncepce a průjmu....

Antikoncepce a průjem


Antikoncepce a průjem

Dobrý den, už asi 14 dní mám průjmy. Ne nijak silné, asi tak 3 za den, většinou...

Antikoncepce a průjem

Dobry den, dnes rano jsem kolem 7:00 užila HA (Tri-regol), jedna se o prasek...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, můj dotaz se týká spolehlivosti antikoncepce při průjmu. Beru antikoncepci...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci pravidělně ve 20:00 hodin. V 1. týdnu po pauze...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jedna průjmová stolice cca 20 minut po...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, vzala jsem si pilulku antikoncepce a hned na to jsem mělasilný průjem,...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Dnes ráno jsem pravidelně, jako vždy...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám Lindynette 20. 8.5 jsem si zapomněla vzít pilulku v 18:00...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Viróza?

Dobrý den,byla jsem v pátek hospitalizovaná s průjmem a zvracením,řekli my při...

Vestibulární syndrom

Dobrý den,je mi 40r,byl mi před cca 2měsíci diagnostikován vestibulární syndrom,všechna...

Brnění penisu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za manžela. Cca týden ho trápí občasné ,,brnění...

Fuchsova dystrofie

Dobrý den, byla mě diagnistikována Fuchsova dystrofie. Přečetla jsem si, že...

Velikost penisu

Dobrý den. Jsem dospělí muž a často trápím se s velikostí svého penisu. V erekci...

E. Coli a léčba vaginálními čípky

Dobrý den, prosím o radu. Dnes jsem byla u sveho gynekologa pro vysledky z...

PH moči

Dobrý den, prosím můžete mi napsat hodnoty pH moči u dětí (7let). Nějak se v...

Hypothyreosa

Dobrý den, léčím se na hypothyerosu, teď mám hodnoty TSH 0,033 a FT4 25,21....

Vícečetná ložiska v jaterním parenchymu charakteru hemangiomů

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor. Byla jsem na CT jater s výsledkem:...

Prosim o radu co se muze tykat dekuji velice

Dobry den Pane doktore.Mam takovej dotaz je to moc imtimni to napisu postupne...

Laboratorní výsledky

Dobrý den mám dotaz ohledně výsledků z imunologie - autoprotilátky mám pozitivní...

Bolest v pravo pod žebry

Vážený pane doktore, už asi rok mě trápí občasná bolest vpravo pod žebry. Nahmatám...

Zánět slach

Dobrý den Pane doktore, pracuji v kanceláři a pres víkend jsem vypomáhal na...

Nervozita

Dobrý den. Trápí mě veliká nervozita, hektičnost, ve všem vidím obrovský problém,...

Antidepresiva a alkohol


Erythema migrans

: Dobry den. Dcera 3 a 3/4 roku ma cca 10 dni ohraniceny flek na ruce. Domnivala...

Svědění a pálení očí cca 2 měsíce

: Dobrý den, už dva měsíce me trápí oči. Začalo to škrábánim, palenim, svedenim,...

Cukání pod okem


Hodnoty S_TSH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamenají hodnoty S_TSH_* a S_TSH - první...

Silný hnědý výtok před menstruací


Reklama
Zavřít