Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a spatně od žaludku

Antikoncepce Jana . 8.5.2012

Dobrý den, jeden večer jsem byla na oslavě, nepila jsem alkohol nějak moc, ale když jsem se vrátila domu, tak jsem si zapila antikoncepci a začlo mi být špatně od žaludku( bolest žaludku a pocit na zvracení), ale byl to jen pocit, nezvracela jsem. Může se v takovém případě pilulka špatně vstřebat, když mi bylo sice dost špatně, ale nezvracela jsem? Děkuji moc, Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vstřebání pilulky patrně nebylo nijak ovlivněno či sníženo.

Související dotazy

Antikoncepce a špatně od žaludku
Dobrý den, jeden večer jsem byla na oslavě, nepila...
Obezita a bandáž žaludku
Dobrý den je my 36 letapri výšce 174cm vážím 122kg...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné,aby...
Tumor žaludku
Přítelkyně dneska měla problémy s teplotou. Má rakovinu...
Metaplazie žaludku
Dobrý den, mám metaplázii žaludku. Už 5 měsíců užívám Helicid20...
Bolest žaludku
Dobrý den, týden po porodu u mě začali bolesti žaludku,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a Septolete

Dobrý den, snižuje účinek HA cucavé pilulky proti kašli Septolete? Děkuji...

Antikoncepce a sex

Dobrý den,můžu mít už nechráněný pohlavní styk (tedy styk bez kondomu) pokud...

Antikoncepce a sex

Dobrý den pane doktore, chtela bych se Vas zeptat,jaka je moznost otehotnet...

Antikoncepce a sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru HA (Artizia), mohu mít sex hned ten den...

Antikoncepce a sex

Dobrý večer, paní doktorko, měla bych dotaz. Beru HA Artizia pravidelně skoro...

Antikoncepce a sex při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsem plně chráněna, pokud jsem měla s přítelem...

Antikoncepce a silné špinění

Chtěla bych se zeptat... V neděli 27.7 jsem dobrala plátičko Belary, kvůli dovolené...

Antikoncepce a slabý průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám antikoncepci Sunya a užívám ji pravidelně,...

Antikoncepce a slinivka břišní

Dobrý den, 20 let, celoživotní nekuřačka a abstinentka, žijící v rámci studentských...

Antikoncepce a spalovač tuků L- tyrosil

Dobrý den, chtěla bych užívat spalovač tuků L -tyrosil. Nesnižuje účinnost antikoncepčního...

Antikoncepce a srdeční vada

Dobrý den, před dvěma měsíci mi zjistili Defekt septa síňí a komor s větší zátěží...

Antikoncepce a stolice

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat, zda může antikoncepční účinek snížit...

Antikoncepce a stolice

Dobré odpoledne, určitě tento dotaz dostáváte nesčetněkrát, ale ráda bych se...

Antikoncepce a stolice 40 minut po požití - může mít vliv?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může být ovlivněn účinek antikoncepce...

Antikoncepce a Stoptussin

Dobrý den, chci se zeptat jestli účinek HA Femoden snižují kapky na kašel Stoptussin?

Antikoncepce a strach z těhotenství

Dobrý den,nevím,zda to patří sem,ale musím se Vás zeptat..Beru antikoncepci...

Antikoncepce a strie

Dobrý večer, někde jsem četla že braní antikoncepce může mít vliv na vznik strií....

Antikoncepce a střevní chřipka

Dobrý den, jsem v druhém týdnu platíčka antikoncepce Katya a chytila jsem jakousi...

ANTIKONCEPCE A STŘEVNÍ CHŘIPKA

Chtela bych se zeptat,večer v 19 hod jsem zvracela, následně jsem měla průjem...

Antikoncepce a střevní potíže

Dobrý den, asi před 2 týdny se mi stal problém.Antikoncepci Azalia beru ve 21:00...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Problém s erekcí

Dobry den, mam problem..podstate muj partner (18let) kdyz spolu soulozime tak...

Klinefelterův syndrom

Dobrý den,je mi 19 let a mám takové menší podezření na to, že jsem postižený...

Euthyrox a vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den! Beru od května Euthyrox 50 a výsledky krve jsou zas v normách. Ale...

Otok kolem kotníků a zadýchávání


MUDr. Miroslav Cvejn

Endokrinologická ordinace

Boreliosa


Natržená uzdička, potřeba rady o mast

Dobrý den, nedávno se mi při masturbaci natrhla uzdička, neni to nic hrozného...

Bolest levého ramenního kloubu a horní části levé ruky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na úpornou bolest ramene, kterou jsem si způsobila...

Skřípnutý mezižeberní nerv


MUDr. Jaromíra Doležalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Zvracení po chemoterapii stopne zázvor!

Na zázvor nedá spousta lidí dopustit. Používají ho v různých formách k léčbě...

Testy na pohlavní choroby

Zdravím chtěl jsem se nechat vyšetřit jen preventivně na pohlavní choroby zavolal...

Bolesti břicha


Výtok z pochvy a padání vlasů

Dobrý den, je mi 14 let a trápí mě bílý výtok z pochvy (docela zapáchá). Sprchuju...

Orální sex.

Dobry den, chtel bych se zeptat. Pred tremi tydny jsem mel sex s kondomem s...

Virová hepatitida v číslech


Motání hlavy a nervozita

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila s mým problémem. Můj problém je motání...

Krevní transfuze

Dobrý den, jsem dárce krve. Mám skupinu AB Rh pos. Byla jsem vyzvaná na odběr...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×