Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a test

Antikoncepce radka . 7.10.2010 redakce uLékaře

dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli je možné si udělat těhotenský test i když stále beru antikoncepci. Jestli náhodou antikoncepce nezmění nějakým způsobem výsledek testu. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Test si udělat můžete i v tomto případě.

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Jaterní testy a antikoncepce
Dobrý den. Před asi 2 lety jsem měla mononukleosu (a...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Pozitivní těhotenský test
Dobrý den, asi před 5 a 3 týdny jsem musela užít...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den, Pred mesiacom som vysadila antikoncepne tabletky a pokusam sa otehotniet....

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den uz přes rok používám HA Lindynette 20.Beru ji pravidělně.Když jsem...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, Beru antikoncepci Adele. Před týdnem jsem s přítelem měla nechráněný...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý večer, myslím, že už jsem sem posílala ten samý dotaz, ale pořád jsem...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Antikoncepci beru třetí rok. Chci se zeptat jestli poznám těhotenství...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když je synovy 14 měsíců, já i nadále kojím...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, již 3 měsíc beru antikoncepci katya pravidelně, 7 dní od pauzy jsem...

Antikoncepce a těhotenství


Antikoncepce a těhoteství

Dobrý den, ráda bych věděla, zda, když užívám antikoncepci a každý měsíc si...

Antikoncepce a tělový gel proti celulitidě - nesníží účinnost?

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, zda neovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Antikoncepce a tloustnutí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat již 8 měsíců beru hormonální pipulky Lyndinette...

Antikoncepce a tloustnutí

paní doktorko, moje doktorka mi dala antikoncepci ale já jí neberu. vadilo mi,...

Antikoncepce a Topilex

dobrý den, chtěla bych se optat zda nějak ovlivňuje lék Topilex účinnost antikoncepce...

Antikoncepce a trávení

Dobrý den, chci se zeptat.. Beru antikoncepci MYWY a má otázka zní. Může nějak...

Antikoncepce a triprim 200mg

Chtěla jsem se zeptat zda tablety triprim 200 mg mohou ovlivnit (snížit) účinnost...

Antikoncepce a trombocyty

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - beru 3 měsíce antikoncepci Lindynette, četla...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci Belaru, mám stále zvýšené...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, před nějakou dobou mi byla zjištěna zvýšená srážlivost krve a proto...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, jelikož mám stálého přítele a je mi 17 let, tudíž opravdu nepřemýšlím...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, měla bych takový malý dotaz. Před týdnem mi byla zjištěna trombóza...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×