Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a triprim 200mg

Zuzana . 1.2.2015

Chtěla jsem se zeptat zda tablety triprim 200 mg mohou ovlivnit (snížit) účinnost nějakého druhu hormonální antikoncepce? Popřípadně přímo antikoncepce yosefinne. Četla jsem že triprim 200mg není bráno jako antibiotikum ale jako chemoterapeutikum, tak tedka nad tím přemýšlím, i kdyby to bylo to.chemoterapeutikum. Díky za zodpovězení dotazu.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, snížení může být, je metabolizováno v játrech jako HAK. Doporučuji bariérovou ochranu.

Související dotazy

Triprim
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli Triprim 200mg...
Triprim a antikoncepce
Dobrý den, dostala jsem na zánět močového měchýře antibiotika...
Triprim a antikoncepce
Dobrý den, na zanět močového měchýře jsem dostala chemoterapeutikum...
Triprim
Dobrý den, dostal jsem lék Triprim 200mg (trimethoprimum)...
Antibiotika
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho asi...
Triprim a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, když je synovy 14 měsíců, já i nadále kojím...

Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, již 3 měsíc beru antikoncepci katya pravidelně, 7 dní od pauzy jsem...

Antikoncepce a těhotenství


Antikoncepce a těhoteství

Dobrý den, ráda bych věděla, zda, když užívám antikoncepci a každý měsíc si...

Antikoncepce a tělový gel proti celulitidě - nesníží účinnost?

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, zda neovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Antikoncepce a test

dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli je možné si udělat těhotenský test i...

Antikoncepce a tloustnutí

paní doktorko, moje doktorka mi dala antikoncepci ale já jí neberu. vadilo mi,...

Antikoncepce a tloustnutí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat již 8 měsíců beru hormonální pipulky Lyndinette...

Antikoncepce a Topilex

dobrý den, chtěla bych se optat zda nějak ovlivňuje lék Topilex účinnost antikoncepce...

Antikoncepce a trávení

Dobrý den, chci se zeptat.. Beru antikoncepci MYWY a má otázka zní. Může nějak...

Antikoncepce a trombocyty

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - beru 3 měsíce antikoncepci Lindynette, četla...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci Belaru, mám stále zvýšené...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, před nějakou dobou mi byla zjištěna zvýšená srážlivost krve a proto...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, jelikož mám stálého přítele a je mi 17 let, tudíž opravdu nepřemýšlím...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, měla bych takový malý dotaz. Před týdnem mi byla zjištěna trombóza...

Antikoncepce a trombóza

Dobrý den, mám v krevním obraze sníženou hodnotu stř. objemu trombocytů 7,1....

Antikoncepce a trombóza

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda je možné kromě nitroděložního tělíska...

Antikoncepce a tromboza

Dobrý den, prosím Vás potřebovala bych se poradit.Před pár dny mě propustili...

Antikoncepce a třezalka

Dobrý den, prosím vás musím se zeptat. Když beru antikoncepci Katya, poprvé...

Antikoncepce a třezalka tečkovaná

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jak dlouho ovlivní třezalka účinek antikoncepce....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Deprese po otřesu mozku?

Dobrý den, už několik let se léčím s depresí, beru pravidelně léky (SNRI) a...

Postranní kolenní vaz

Dobrý den, zhruba před rokem jsem si při fotbale přetrhl vnitřní postranní vaz...

Stín na Rtg

Dobrý večer, byla jsem na rtg páteře,kde mi byla zjištěna chondroza disku a...

Tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání.

Dobrý den, zhruba už tři čtvrtě roku mám obtížnější polykání. Nepůsobí to bolest...

MR mozku, úbytek mozkové tkáně

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně znamená úbytek mozkové tkáně. Syn...

Nevolnost v letadle

Dobrý den! Poprvé poletím v pátek letadlem na dovolenou a strašně se bojím,...

Plisen v jidle a odbery krve

Dobry den, vcera jsem omylem snedla rohlik, ktery zacinal plesnivet. Vsimla...

MUDr. Jarmila Fialová

Praktický lékař pro děti a dorost

Bolest rukou

Dobrý den, včera jsem se předklonil a po několika minutách mě začaly neskutečně...

Kofein a Taurin

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je kombinace Kofeinu s Taurinem dohromady...

MUDr. Irena Žwaková

Odborný lékař neurologie

Akné ve vlasech

Dobrý den, je mi 22 let a v posledních asi třech měsících se mi objevily ve...

MUDr. Lucie Žáčková

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Lek Symbicort 200

Dobry den,jiz rok uzivam lek,prasek k inhalaci-Simbicort 200.Predchazelo tomu...

Zánět hltanu

Dobrý den, asi před dvěmi týdny jsem byl na ORL a byl mi zjištěn zánět hltanu....

Magnetická rezonance

Dodrý den chtěla bych se zeptat kolik stojí magnetická rezonance

Bolesti břicha

Dobrý den prosím o radu, bolesti trvají od silvestra jen mám pocit že se mi...

Ledviny, záda

Dobrý den, cca před třemi měsíci jsem začal pociťovat mírnou bolest zad...

Stav po operaci kostrční píštěle

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem podstoupila operaci kostrční píštěle (byla...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×