Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce lindynette20 a stoptussin kapky

Veronika . 5.1.2014 redakce uLékaře

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat,jestli stoptussin snižuje účinnost antikoncepce lindynette20.předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemusíte mít obavy,účinek nebude ovlivněn. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce a Stoptussin
Dobrý den, chci se zeptat jestli účinek HA Femoden...
Stoptussin
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli nějak Stoptussin...
Antikoncepce Lindynette20
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když už delší dobu...
Lindynette20- krvácení
Dobrý den, mám svou první antikoncepci Lindynette20!...
Antikoncepce a léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kapky na zmírnění...
Stoptussin
Dobrý den, 4měsíční dcera má trochu rýmu a kašle. Paní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce Lindynette 20

Dobrý den pane doktore, minulou sobotu jsem začala brát poprvé lindynette 4.den...

Antikoncepce Lindynette 20

Dobrý den, Užívám teprve 2. plátinko HA Lindynette 20, při užívání jsem nepocítila...

Antikoncepce Lindynette 20 a Antibiotika Amoksiklav

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Beru antikoncepci Lindynette 20, která má...

Antikoncepce Lindynette 20 a antibiotika Medoxin

Dobrý den, měla bych dotaz. Od pátku 6.3. jsem začala brát antibiotika Medoxin...

Antikoncepce Lindynette 20 a ATB Rovamycine 3 M.I.U

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda ATB Rovamycine snižují účinnost antikoncepce...

Antikoncepce lindynette 20 a panadol.

Dobry den pane doktore.chtela bych se zeptat jestli panadol extra snizuje ucinost...

Antikoncepce lindynette 20 a váha

Dobrý den, slyšela jsem již různé názory na tento druh antikoncepce. I to, že...

Antikoncepce Lindynette 20 a zapomenutí pilulky

Dobrý den, minulý měsíc jsem začala užívat antikoncepci Lindynette20, ale...

Antikoncepce Lindynette a antibiotika

chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce Lindynette20 a antibiotik UNASYN...

Antikoncepce Lindynette20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když už delší dobu beru antikoncepci Lindynette20,...

Antikoncepce Lisvy

Dobry den, jiz nekolik let uzivam antikoncepci Evra a doktorka mi nyni nabidla...

Antikoncepce Lisvy

Dobrý den, používám 6let antikoncepci jagee ale už mi moc nevyhovuje. Gynekolozka...

Antikoncepce Logest a antibiotika Amoksiklav

Dobrý den, ve čtvrtek 18.10.2012 doberu antibiotoka Amoksiklav (zánět ledvin)...

Antikoncepce logest a antibiotika s obsahem amoxicilinu

dobry den jsem v zahranici a na anginu mi lekar dal antibiotika s obsahem:...

Antikoncepce Logest, Flaxiparin 0,4 ml, trombóza

Dobrý den, v úterý 30.4. jsem prodělala ASK kolene, beru 10 let HA Logest (3x21),...

Antikoncepce Luisea po laparoskopii

Dobrý den dne 24.4.2015 jsem podstoupila laparoskopii kvůli cystě na vaječníku,...

Antikoncepce Luisea x antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem angínu, paní doktorka mi předepsala...

Antikoncepce Lunafem

Dobrý den , při uzivani antikoncepce Lunafem jsem zjistila 3.tyden ze si misto...

Antikoncepce Lunafem a antibiotika Duomox 1000

Dobrý večer, užívám hormonální natikoncepci Lunafem. V úterý 26.1. jsem dostala...

Antikoncepce Lunafem a antibiotika Zanocin

Dobrý den, v sobotu 8.6. jsem užila poslední tabletku antikoncepce Lunafen a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×