Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce Vonille

Lucie . 11.12.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je antikoncepce Vonille vhodná pro dívky do 20 let? Od hodně lidí jsem slyšela, že není zdravé mít menstruaci 1-3 dny, přitom při téhle antikoncepci se menstruace nedostaví třeba vůbec. Je to pro mé tělo špatné nebo ne? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemějte obavy, je to kvalitní nízkodávkovaná antikoncepce vhodná pro mladé dívky. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce Vonille
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám začít užívat...
Antikoncepce Vonille
Dobrý den, užívala jsem antikoncepci Stodette (systém...
Antikoncepce vonille po sestinedeli
Dobrý den chci se zeptat 27.10.2015 byl porod potom...
HA Vonille
Dobrý den, beru již rok HA Vonille a tentokrát se nedostavila...
Hnědý výtok mezi cykly - antikoncepce
Dobrý den, chci se zeptat beru antikoncepci Vonille...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce v 52 letech

Dobrý den, gynekolog mi doporučil, abych vysadila antikoncepci (mirelle) abychom...

Antikoncepce v kombinaci NSAID´s a myorelaxans

Dobrý den, užívám už asi 4 roky HA Lindynette 20, vše bez problémů. Nyní...

Antikoncepce v kuse

Dobrý den, rozhodla jsem se kvůli problémům se záněty močových cest začít...

Antikoncepce v období kolem přechodu

Dobrý den, asi 3 roky užívám antikoncepci Yasminelle, je mi 49 let a nyní již...

Antikoncepce v počátku těhotenství

Hezký den, před 3 týdny jsem udělala chybu v braní HA a i přesto, že praktikujeme...

Antikoncepce v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může antikoncepce nějak ublížit miminku....

Antikoncepce v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na používání antikoncepce v těhotenství. Mám...

Antikoncepce ve vyšším věku 54let

je mi 54, stále mám menstruaci, beru horm. ankoncepci(Lyndinete) cca 8-9let,...

Antikoncepce vedlejší účinky

Dobrý den, svou první HA Flaya beru 4 měsícem. Chtěla bych se zeptat je-li možné,...

Antikoncepce Verzena

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat zda nožů používat Decolen zároveň s antikoncepční...

Antikoncepce Vonille

Dobrý den, užívala jsem antikoncepci Stodette (systém 21 pilulek) a teď mi lékař...

Antikoncepce Vonille

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám začít užívat antikoncepci Vonille. Na...

Antikoncepce vonille po sestinedeli

Dobrý den chci se zeptat 27.10.2015 byl porod potom 8.12.2015 kontrola u gynekologa...

Antikoncepce Vreya

Dobrý den, je mi 30 let, mám dvě děti. Asi rok jsem používala antikoncepci Belara,...

Antikoncepce Vreya a antibiotika Biseptol

Dobrý den, chci se zeptat, jestli antibiotika Biseptol (nebo Panadol, který...

Antikoncepce Vreya a antibiotika Fromilid uno

chci se zeptat kolik dní po vysazení antibiotik Fromilid uno mám počkat než...

Antikoncepce Vreya a antibiotika Ospen

Dobrý den, mám dotaz zda může užívání antibiotik Ospen 1000 ( 30 tablet...

Antikoncepce vs Antibiotika

Užívám antikoncepci Lindynette v obdobi pauzy to jest v sedmi dnech kdy se ma...

Antikoncepce vs antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya a teď beru antibiotika Klabax 500mg. Chtěla...

Antikoncepce vs antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, beru HA regisha. Od pondělka do úterý mam...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×