Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepcr

Gynekologie Simča 8.2.2016

Dobry den,pouzivam antikoncepci Katya a zbyvali mi dva posledni prasky z platicka a nahle jsem zacala krvacet,chtela jsem nasadit hned dalsi ato ale radci jsem to odlozila. Po tydnu jsem prestala krvacet nasadila antikoncepci a nahle se spustilo opet krvaceni. Nevim co delat,myslim si ze tato antikoncepce neni pro me vhodna je to mozne? Mam si nechat napsat Jinou? Dekuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud se neudělá chyba v užívání a vyskytne se opakované krvácení potom je na místě úvaha o změně preparátu.
Příjemný den

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepcia a gastrologické pilulky

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať dotaz ohľadne mojej situácie. Mám menší chronický...

Antikoncepcia a migrena s aurou

dobry den, z casu na cas mavam migrenu s aurou (zle vidim do strany, dezorientacia,...

Antikoncepcia a vlasy

Dobrý deň.Štvrtý mesiac užívam antikoncepciu a 3 mesiace nato mi začali výrazne...

Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Antikoncepcia verzus Roaccutan (Aknenormin)

Dobry den, ja by som sa chcela spytat na nazor, co je pre telo mensie zlo,...

Antikoncepcni inekce +MIRENA

Dobry Den Mam dotaz bydlim v anglii ale tady bohuzel u doktoru me nikdo nepomohl...

Antikoncepcni injekce

dobry den ... chtela jsem se zeptat kdyz jsem byla naposled na antikoncepcni...

Antikoncepcni krouzek

dobry den ,mam dotaz ohledne ant.krouzku Nuvaring.od sveho gynekologa jsem dostala...

Antikoncepcni metody na Leidenskou mutaci

Dobry den,je mi 26 a mam dedicnou leidenskou mutaci(heterozygot,1691 g>a).mam...

Antikoncepcni pilulky Artizia

Dobry den,zacala jsem brat poprve antikoncepci Artizia a jiz osmy den mam menstruaci.Normalne...

Antikoncepční implantán a výbušnost

Dobrý den mám dotaz poslední dobou sem hodně výbušná cokoliv me hned rozcili...

Antikoncepční injekce depo-provera

Dobrý den, mám píchlou 2. injekci depo-provera (1. aplikována 18.srpna, 2. aplikována...

Antikoncepční injekce Sayana

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat:Měla jsem 3 měsíce antikoncepční injekci...

Antikoncepční kroužek

dobrý den, po několika letech jsem začala uzivat HA ve formě kroužku.Bohužel...

Antikoncepční kroužek

dobrý den! chtěla bych se zeptat,zdali by jste mi doporučil-la antik.kroužek,ikdyž...

Antikoncepční kroužek

Dobrý den, užívám antikoncepci ve formě antikoncepčního kroužku. Koupila jsem...

Antikoncepční kroužek

Dobrý den, mám problém ohledně antikoncepce. Vyzkoušela jsem již mnoho druhů...

Antikoncepční kroužek a jeho spolehlivost

Dobrý den, přítelkyně používá antikoncepční kroužek Nuvaring. Jako muž s...

Antikoncepční kroužek Nuvaring

Dobrý den, tento měsíc jsem začala užívat antikoncepční kroužek nuvaring. Zavedla...

Antikoncepční kroužek Ornibel a vaginální tobolky Polygynax

Dobrý den, mám antikoncepční kroužek Ornibel a chtěla bych se zeptat, jestli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

RS

dobry den, rad bych se zeptal na vztah brneni koncetin a roztrousene sklerozy....

Cukání při ALS

Dobrý den, ještě mám tedy otázlu, cití nemocky s als ono cukání? Já to citím...

Angína a zánět v uchu

Dobrý den, již 3. den se léčím s angínou, dostala jsem Duomox 1000 a zabírají...

Bílý bolestivý vřídek na dásních

Dobrý den, zhruba před týdnem se mi v ústech objevil bolestivý vřídek. Ze začátku...

Bolest v oblasti napínače stehenní povázky + bursitida

Dobrý den, pane doktore. Po sérii těžších tréninků na spodní část těla (běh,...

Střevní obtíže a campylobakterie

Hezký den, obracím se na Vás s žádostí o informaci. Byla jsem hospitalizována...

Cronická neurogenní léze

Dobrý den, před necelým rokem jsem šla na neurologii pro parestezii HK, zejména...

Slazené nápoje a riziko onemocnění

Dobrý den, chtěl bych se zetat, zdali pití slazených nápojů (zejména Coca...

Campylobakterie

Dobrý den, manžel se dozvěděl, že má v sobě campylobakterii jejuni. Její působení...

Jak přestat kojit

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak šetrně přestat kojit. Synovi budou za měsíc...

Potíže ve spánku

Dobrý den,prosím Vás, je příznakem nějaké nemoci mykání ze spaní, které i probudí?

Hořko v ústech

Dobry den uz asi 4 dny mam velice hořko v ustech (Celodenne be jen po jidle...

Fimoza- možnosti obřízky

Dobrý den chtěl bych vás poprosit o radu. Již od narození mi nejde přetáhnout...

Chřipka a bolest zad

Dobrý den, mám nejspíš chřipku byla jsem i u doktorky a ta mi to taky řekla...

Zánět nadvarlete - poškození spermatu

Dobrý den, přítel má zánět nadvarelete léčený antibiotiky. Chtěla bych se zeptat,...

Potíže se zuby, zánět pod plombou


Brnění končetin a mravenčení v obličeji

Dobrý den, v listopadu loňského roku se mně udělalo nevolno, brněli mě končetiny,...

Bolest varlete


Ekzém na ušním boltci

Dobrý den. Mám dceru, 21 měsíců. Už asi 3 měsíce se jí na vnějším ulšním botci...

Zánět v ustech

Dobrý den, už 3 týdny mám nějaký zánět nebo aft v ústech v místě, kde je spojnice...

Reklama