Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Armada.ČR

Ortopedie Jirka 2.7.2015

Dobrý den, chci se jen zeptat jestli, když uvažuji o službě v armádě a chci podstoupit lékařskou prohlídku, jestli bude vadit když jsem po operaci ramena(luxace) a operaci kolena(plastika předního vazů). Operace ramena je už více jak 2roky stará a operace kolena je půl roku stará, s oběma končetinami normálně funguji(hrají fotbal, jezdím na kole,běhám a posiluji), takže žádné omezení nemám, ale nejsem si jist, zda-li to při prohlídce bude vadit? Popřípadě jestli mi doporučíte nějaké kroky, protože o službu v armádě opravdu stojím
Děkuji za Váš čas a odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Domnívám se, že tyto zákroky v předchorobí vadit nebudou. Tělesná zdatnost se hodnotí podle současného stavu.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Aritmické chování srdce

Dobrý den, moje problémy začaly, když mi bylo 25, když jsem byl v klidu po...

Aritmie

dobrý den, prosím vás trápí mě vynechvání tepu i když úplně nevynechá spíš přeskočí...

Aritmie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat s čím by mohly souviset tyto obtíže. Většinou...

Aritmie

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat. Jsem sportovec, nekuřák a alkohol jen příležitostně....

Aritmie nebo se vratila úzkostná porucha?

Dobry den. Je mi 24 let před pul rokem jsem se vyléčila z úzkostné poruchy kterou...

Aritmie srdce

Dobrý den,je mi 40let,asi před 4 lety se u mě objevilo jako by bušení srdíčka,hrozně...

Aritmie srdce

Dobrý den mam dotaz ohledně srdeční aritmie je mi 19 let a už asi 4 roky mam...

Arketis

Dobrý den..Prosím o radu.Po konzultaci s lékařem jsem vysadi l lék jmenem arketis.Týden...

Arketis

dobrý den,chci se zeptat,zda může muž brát arketis ,aby měl delší výdrž při...

Arketis a nežádoucí účinky

Dobrý den, 1) začal jsem užívat lék Arketis 20mg na panickou poruchu, kterou...

Armour - prírodné výťažky na štítnu žľazu

Dobrý deň, beriem na hypofunkciu štítnej žľazy prírodné výťažky zo štítnej...

Arnica Montana

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat, zda - li je možné užívat Arnicu Montanu celoročně,...

Arnica montana

Dobrý deň. Kúpila som si v lekárni ARNICA MONTANA 9ch. Už pred dvoma rokmi som...

ARNOLD CHIARIHO MALFORMACE I

Dobrý den, nedávno jste mi odpovídali na dotaz. Mám ARNOLD CHIARIHO MALFORMACI...

Arogantní lékařka mi zakázala aplikovat si nitroglycerin.

Dobrý den. Již 18 let mám po 3 infarktech, mám 3 steny na srdci a kardiostimulátor...

Aromaterapie v těhotenství

Dobry den, jsem ted v 6tt, v dobe asi 10 - 17 dni po oplodneni jsem pouzivala...

ARS pravého ramene

Dobrý den, jsem několik dnů po ARS pravého ramene.K jeho zranění došlo v půli...

Arsen a odumírání nervů

Dobrý den, prosím Vás je nějak nebezpečné mít arsenovou vložku v zubu 4 měsíce?...

Arsenová vložka

Dobrý den. Měla bych na Vás otázku týkající se mojí kamarádky. Šla k zubaři...

Art. hypertenze

Dobrý den, Byl jsem odeslán na USG ledvin a ren tepen k vyloučení sekundarity...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Neustále červená slizbice krku

Dobrý den,mám neustály problém s krčními infekcemi.Sliznice mého krku je stále...

Hodnota GGT

Dobrý den, delší čas mám zvýšenou hodnotu GGT 1,12 rád piji víno, ostatní parametry...

Krém Canesten v 1. trimestru

Dobrý den, jsem v 9tt a během 1. trimestru jsem na silné svědění v pochvě dvakrát...

Zkažená šunka

Dobrý den, včera jsem koupila v obchodě balenou dušenou vepřovou šunku s trvanlivostí...

Bolest po vytrhnutí osmičky

Dobrý den, týden po vytrhnutí pravé spodní osmičky mě začala bolet pravá strana...

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore, mám problém se sexem, konkrétněji s tím, že mám příliš...

Opar koutku úst

Dobrý den, v průběhu vánoc (cca 26.12.) se mi utvořil asi opar v koutku úst....

Meléna

Dobrý den, poslední 2měsíce mívám potíže s trávením. Obvykle, když se najím...

Mravenčení levé poloviny těla

Dobrý den, již skoro rok a půl mě trápí mravenčení levé části těla, mravenčení...

Zánětlivé markery

Dobrý den, prodělala jsem zánět, který byl přeléčen antibiotiky a vaginálními...

Ovulace po porodu

Dobry den mohu se zeptat kdy po porodu se může dostabit nejdrive ovulace kamoska...

Bolesti prsou


Předávkování železem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdyby se mi čistě náhodou podařilo předávkovat...

Zápal plic a rentgen


Melanom in situ, SS

Dobrý den, posílám výsledky. Vím co to tak nějak přibližně znamená, ale ráda...

Hlen v kuku


Magnetická rezonance

Dobrý den,pane doktore. V příloze Vám zasílám zprávu z M.R. Prosím o polopatycke...

Rizikové těhotenství COVID-19

Dobrý den, momentálně jsem těhotná (9+5 tt) a ráda bych se zeptala zda je možnost...

Zápal plic-antibiotika

Dobrý den od 15.10 mám zápal plic užívám klacid 500 2x denně a k tomu ještě...

AS-CUS změny na čípku děložním

Dobrý den .Potřebuji se Vás zeptat jak moc jsem v kritické situaci .? Jedna...

Reklama