Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Arytmie u mladého muže

Srdce a cévy René 10.1.2017

Dobrý den,
před několika měsíci jsem vypil větší množství silnejsi kávy. Měl jsem nadměrne buseni srdce, když jsem sel k doktorovi tak me odvezli sanitkou do nemocnice po 2 dnech me propustili. U kardiologa při EKG a holtera mi byla zjištěna castecna blokáda pravého tawarova raménka. Pote mi zjistili snizenou funkci štítné žlázy a ted beru Euthirox 50 , poslední dobou pociťuji caste působení extrasystoly, takove cukání srdce ale jenom když jdu spát a než usnu cukne mi srdce třeba 6x . Také mivam častý nepříjemný tlak na hrudi svirajici. Jinak jsem zdravy 19 letý kluk. nevím jestli je to vazne nebo jestli se to nedá nějak léčit, je to opravdu nepříjemne. Předem děkuji za radu.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

zdravím vás, bohužel zřejmě souvisí porucha štítné žlázy s poruchou na srdci, zřejmě js...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Arytmie
Dobrý den, mám dotaz. Je mi 15 let a měřič tlaku mi...
Arytmie
Dobrý den. Asi tak před dvěma roky jsem užíval draslík...
Arytmie
Dobrý den, predošlej dotaz sem omylem odeslal bez vysvětlení...
Píchání u srdce a arytmie
Dobrý den, mám arytmii a užívám Rivodaron200 3x denně...
Arytmie
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem: cca před 5...
Srdeční arytmie
Dobrý den, chci se zeptat. Matka je po operaci srdce...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Arytmie po lokální anestezii

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli může lokální anestezie zubu způsobit...

Arytmie po nemoci

Dobrý den je mi 16let a zhruba 25.11 sem chytil angínu, ale léčil jsem ji až...

Arytmie srdce

Dobrý den,užívala jsem Cordaron,ale musil mi lékař předepsat jiný lék,protože...

Arytmie srdce

Dobrý den.Užívám již delší dobu Rivodaron 200 1/2 prášku denně.Chci jet na...

Arytmie srdce

Dobrý večer. Mám velké problémy s aritmii srdce a už mi to celkem obtěžuje život....

Arytmie srdce

Dobrý den je mi osmnáct let, v posledních měsících jsem zaznamenala dvakrát...

Arytmie srdce

Dobry den mam dotaz... Nějakou dobu mam problémy s arytmii a přemýšlím zda...

Arytmie srdce

Dobrý den, je mi 24 a trpím nadváhou, přesto však mám tlak normální, někdy mírně...

Arytmie srdce, psychika

Dobrý den,už několik let mě trápí arytmie srdce.Z počátku jsem tomu nevěnovala...

Arytmie u dítěte

Dobrý den, 10. letá dcera právě prodělává infekci HCD, při poslechu paní doktorka...

Arytmie v 25 letech

Dobrý den pane Doktore, je mi 24 let, arytmie se u mě objevují už léta, jen...

Arytmie v klidu, před spaním

Dobrý den. Již delší dobu se mi stává (hlavně v klidu před spaním), že mám...

Arytmie v mladém věku

Dobrý den, Prosím o radu, jsem už opravdu zoufalá. Byla jsem na vyšetření se...

Arytmie v návaznosti na cvičení

Dobrý den. Je mi 25 let a rekreačně se věnuji běhání, cyklistice a dalším aerobním...

Arytmie v těhotenství

Dobrý den, mám takový dotaz týkající se srdíčka. Jsem ve 22tt a nyní mi soustavně...

Arytmie vs katetrizační ablace

Dobrý večer, chtěl bych se vás zeptat: Trpím srdeční arytmií > tachykardie...

Arytmie-tachykardie.Kes,sves

Zdravím vás doktoři, chtěl bych se zeptat. Mé výsledky ekg holtra: po dobu monitorace...

Arytmie, časté nucení na močení

Dodrý den, mám srdeční arytmi, beru Egilog1/2 25mg ráno. Tep srdce mám někdy...

Arytmie, extrasystoly, palpilace

Dobrý den, asi od 15 let mě trápí nejspíš extrasystoly. Když jsem v klidu nebo...

Arytmie, kolaps

Dobrý den, jmenuji se Jirka a je mi 44 let. V lednu roku 2016 mi byla diagnostikována...