Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Astenoteratospermie

Gynekologie Veronika . 19.11.2009

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se již přes rok s manželem snažíme o založení rodiny, rozhodli jsme se pro manželův spermiogram. Můj gynekolog mi však na výsledky odvětil, že tomu nerozumí a ani v centru k nim nepřidali žádné vysvětlení. Tímto Vás tedy prosím o vyjádření: objem 5ml, koncentrace 26 mil/ml, vitalita 73%, progresivně lineární pohyb. 5,26 %, progresivně nelineární pohyb. 52,63 %, neprogresivní pohyb. 42,11 %, % progresivního pohybu z celk.koncentrace 42,25 %, morfologie 6%, jiné buněčné elementy 8,0 mil/ml. Dá se s tímto otěhotnět přirozeně nebo jsou výsledky hodně zlé?Bylo by dobré, aby manžel užíval nějaké vitamíny? Mockrát Vám děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ve vašem případě by asi bylo nevhodnější provést inseminaci, tzn. vpravení manželových spermií do vašeho genitálního traktu, aby jejich cesta byla usnadněna. Na zlepšení a posílení spermatogeneze existují ajurvédské bylinné čaje.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Aspirace rýže

Dobrý den, dnes jsem při ochutnávce při vaření vdechla rýži. Kašlu, , ale...

Aspirin

Jsem 2 roky po Infarktu myokardu. Beru 6 druhů prášků, mezi nimi anopyryn....

Aspirin 100

Dobrý den, jsem podruhé těhotná (11tt) a jako prevenci infarktu placenty, který...

Aspirin protekt

Dobrý den. Můžu začít preventivně užívat aspirin protect i když mi nehrozí infarkt...

Astenia Somatica

Dobry den. Chtěl bych se zeptat, co znamena diagnoza Astenia Somatica ? Děkuji...

Astenická-význam

Dobrý den, v ortop. nálezu mám napsáno, že jsem astenická. Informace na itrnetu...

Astenie

zdravim,byl jsem na 17 lete prohlidce a az ted jsem si vsimnul ze mi tak doktorka...

Astenie

Dobry den.Lekar mi diagnostikoval neurocirkulacni astenii na zaklade buseni...

Asténie

Dobrý den, Byla jsem na došetření na hematologii z důvodu anémie. Včera jsem...

Astenie

dobry den potrebuji pribrat vazim cca 60kg pri 170cm....nechci zadne doplnky...

Astenozoospermie

Dobry den, pritel je po operaci varikokely. Po 4 mesicich byl na spermiogramu...

Asthma

Dobry den,nedavno jsem psala dotaz do Vasi poradny a odpovedela mi pani lekarka...

Asthma

Dobry den,mam zjistenou nemoc z povolani alergickou rymu str.tezkou az tezkou,a...

Asthma bronchiale

Děkuji za odpověd, přesto mám ještě možná hloupou otázku. dokt.mi nasadil Asmanex...

Astigmatismus

Dobrý den, od malička nosím brýle a mám astigmatismus. Nedávno jsem byla u nového...

Astigmatismus

Dobrý den, chtěla bych se optat ohledně mého 5ti letého syna. Asi před třemi...

Astigmatismus

Dobrý den paní MUDr.Štrofová, přílohou posílám zprávu z očního své šesti leté...

Astigmatismus

Astigmatismus Dobrý den, synovi 19měs (otec astigmatismus na OL 3,7, v dětství...

Astigmatismus

Dobry den, od malicka nosim korekci na dalku a astigmatismus, poslednich pet...

Astigmatismus

Dobrý den Mám dotaz,celý život mám astigmatismus 3,5L a 4,5P oko. Nikdy nebyl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět varlat

Dobrý den, byla jsem u léčitele se sebou a přeze mne mi řekl, že má manžel zánět...

Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Fibroadenomy v prsou při užívání HA

Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom velikosti 20mmx15mm...

Dvě zásadní rady, jak si pochutnat na „střevní“ dietě

S diagnózou některého z nespecifických střevních zánětů přichází pro pacienta...

Oční sliznice při alergii

Dobrý den, mám problém s oční a nosní sliznicí způsobený asi alergii. Oči...

MUDr. Eliška Čermáková

Soukromá praktická lékařka

Syfilis latens

Dobrý den, byl u mně prokázán syfilis latens. Paní doktorka mi tvrdila ze jsem...

Prasklá žíla na ruce po infuzní léčbě


Tetanová injekce

Dobrý den, jsem r.1954, injekci proti tetanu jsem měla před 17 lety, bojím se...

Křeče v lýtkách

Dobrý den, poslední dobou mne trápí křeče v lýtkách, které se dostaví většinou...

Bolest v konecniku behem noci

Dobry den, obcas se mi stava, ze me v noci probudi bolest v konecniku. Vypada...

Gainer (negatívne účinky) - vlasy

Dobrý deň, Písal som pred nejakou dobou na aminokyseliny a zabudol som vložiť...

MUDr. Jiří Tabášek

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Petra Kudrnová

Ordinace stomatologa

Nespecifické změny mozku na EEG

Dobrý den mám dotaz.EEG zjistilo nespecifické změny na mozku dostala jsem orfiril...

MUDr. Josef Pešl

Praktický zubní lékař

Jak nejlépe připravit organismus na umělé oplodnění

Rozhodnutí vyhledat pomoc kliniky asistované reprodukce je velkým krokem v životě...

MUDr. Jan Lukeš

Ordinace praktického lékaře

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×