Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

ATB

Praktické lékařství Michaela 1.7.2016

Dobry den beru. 9.den ospen 1500 na anginu.Vždy kdyz mela penicilin tak byla po něm i výrazně cítit moc..ale ted vubec.může to být problem?ze se třeba nevylučují tak jak by melo?dekuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Zápach moči závisí na více faktorech, na Vašem místě bych se neznepokojoval - pokud angína ustupuje, působí zřejmě Ospen dobře. Efekt léčby je dobré ověřit následným vyšetřením sedimentace červených krvinek a moči u praktického lékaře.

Související dotazy

ATB
Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru...
Atb
prominte že zase otravju ale potřebuju slyšet nazor...
ATB
Dobrý den paní Blahnáková, dnes je to třetí den co...
ATB
Dobrý den ,jsou nutná ATB při RTG nálezu - edem sliznicobou...
ATB
Dobrý den, moje doktorka mi předepsala ATB doxyhexal...
Atb
Dobrý den mám dotaz jsem 4 týdny po porodu porod bez...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Atarax a řízení auta, léky na depresi

Dobry den chtel bych se zeptat jestly je atarax navykovy a zdaly muzu ridit...

Atarax, agrese

Dobry den chtel bych zeptat beru brintelix rano k tomu jsem dostal atarax na...

Ataxie a cysta mozečku

Dobrý den, chtěla zeptat co dělat s maminkou,je jí 73 let, cca rok začala špatně...

Atb


ATB


ATB


ATB


Atb


ATB


ATb

Dobrý den. Dnes v poledne mám začít brát antibiotika, ale jsem ještě v pauze....

ATB

Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru ATB Augmentin 1g, součastně...

ATB


ATB

Dobrý den ,jsou nutná ATB při RTG nálezu - edem sliznicobou highmoru do 14 mm...

ATB

Dobrý den, po rozboru moči jsem od svého lékaře dostala ATB-Nitrofurantoin retard.Dočetla...

ATB

Dobrý den, moje doktorka mi předepsala ATB doxyhexal 100mg po 12hod,poté 1x24h.Celkově...

Atb

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestly antibiotika Amoksiklav snižují účinost...

ATB

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotika Ospen 1000. Ovlivňují účinek antikoncepce...

ATB

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli má ATB vliv na erekci u muže.Můj přítel...

ATB

Dobrý den, včera jsem začala brát antibiotika Doxybene 100 kvůli alergickému...

ATB

Dobrý den, mám velké bolesti ledvin a jsem gravidní 9 tt, dle moči mi zjistili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod kolenem

Dobrý den, mám pětiletého syna, a ten posledních čtrnáct dní nepropíná pravé...

Bolest stehenneho svalu (zadneho)

Dobry den . Chcem sa vas opytat uraz sa mi stal asi pred dvoma tyzdnami pri...

Vyrážka řitního otvoru

Dobrý den objevila se mi vyrážka okolo řitního otvoru mohla byste mi poradit...

Zvětšené bradavky u chlapce

Dobrý den, je mi 14let jsem kluk a mám trochu problém... Asi před 5-6 měsícema...

Angína a antibiotika

Vážená paní doktorko, Vážený pane dotore. Nevím zda mám jít k lékaři a proto...

Mravenčení palce u nohy


Neschopenka

Dobrý den..mám takovou prosbu..mám teď dlouhodobé bolesti hlavy..spojené s malatností...

Piercing v ušní chrupavce

Dobrý den, Asi před dvěma týdny jsem si nechal propíchnout ušní chrupavku...

Nepříjemné vyrážky

Dobrý den, na těle už mám asi měsíc velmi svědivé vyražky. Začalo se mi to objevovat...

Výrůstky u řitního otvoru

Dobrý den, již 4 tyden mám u vřitního otvoru malý vyrustky. Zajimalo by mě...

Výtok z pochvy a další obtíže

Dobrý den,mám takový problém,mám už přes půl roku přítele a sex míváme docela...

Drobné krvácení z konečníku


Spolknutí knoflíkové baterie

Dobrý den pane doktore, v minulosti jsem se na Vás již obracela s dotazem,...

Jsem cca v období ovulace a od včerejška mam nejdříve narůžovelý a pak i krvavý výtok

Dobry den, jsem cca v obdobi ovulace a od vcerejska mam nejdrive naruzovely...

Předkožka nejde přetáhnout při erekci přes žalud!

Dobrý den, teď mně ještě napadlo, jestli to nemůže třeba být tím, že když jsem...

Bolest v kyčli vystřelující do třísla

Dobrý den,prosím o radu ohledně bolesti v kyčli,která vystřeluje-probíhá do...

Bolest pod kolenem


Bolest zad vlevo dole


Naražené koleno po pádu

Dobrý den, včera mi podjela noha na skále a slušně řečenu jsem si pěkně rozbila...

Narušená psychika - točení hlavy, brnění končetin, svalová slabost


Reklama
Zavřít