Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

ATB

Uši, nos, krk leana . 6.11.2010

Dobrý den ,jsou nutná ATB při RTG nálezu - edem sliznicobou highmoru do 14 mm bez hladinky a o jaký nález se jedná děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Určitě!! Jedná se o zánět vedlejší nosni dutiny a bez antibiotik to rozhodně nepůjde, využívejte poctivě celé balení a jděte na kontrolu. Hezký den.

Související dotazy

ATB
Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru...
Atb
prominte že zase otravju ale potřebuju slyšet nazor...
ATB
Dobrý den paní Blahnáková, dnes je to třetí den co...
ATB
Dobrý den, moje doktorka mi předepsala ATB doxyhexal...
Atb
Dobrý den mám dotaz jsem 4 týdny po porodu porod bez...
ATB
Dobrý den, mám zánět močového měchýře a beru už týden...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Asymptomatická hematurie

Dobrý den.Prosím o radu.Mému bratrovi /roč.1970/zjistili na preventivní prohlídce...

ATA


Atak těla, krční bod a zavolání sanitky

Zdravím vás, potřeboval bych vědět a rozlousknout další můj problém a pro mě...

Ataka nebo úzkost

Dobrý den,před půl rokem (4/2015) jsme byli s manželkou propuštěny z práce z...

Ataka RS? (Kontrastní látka)

Dobrý den, před měsícem jsem byla vyšetřována v nemocnici na neurologii pro...

Ataky

dobrý den již po duhé hsem měla hypersenzitivní atak jak mi bylo zděleno...jak...

Ataky bolestí břicha

Dobrý deň, Chcem sa informovať na môj problém, mám 22r. - študent, nefajčím,...

Ataky svědění žaludu

Nedávno jsem se ukvapil a měl nechráněný styk s poněkud svéráznou dámou. Asi...

Atarax


Atarax


Atb


ATB


ATB


ATB


Atb


ATB


ATb

Dobrý den. Dnes v poledne mám začít brát antibiotika, ale jsem ještě v pauze....

ATB

Dobry den beru. 9.den ospen 1500 na anginu.Vždy kdyz mela penicilin tak byla...

ATB

Dobrý večer paní doktorko, mám jednoduchý dotaz. Beru ATB Augmentin 1g, součastně...

ATB


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mimoděložní těhotenství - hCG test

Dobrý den, pane doktore, ráda bych prosím znala váš názor na následující věc:...

MUDr. Jana Kahounová

Praktický lékař pro dospělé

Bojíte se pásového oparu? Nechte se očkovat

Herpes zoster neboli pásový opar je bolestivé virové onemocnění, které častěji...

Operace EAT

Dobrý den, můžete mi prosím popsat operaci, která mě čeká? Mám dg.hypersenzitivni...

Naražený malíček levé nohy

Dobrý den,často sportuji (vytrv.běh a squash) ca v polovině prosince jsem si...

Clostridium difficile prevencia

Dobrý deň, mám 25 rokov a mám ťažkosti s clostridium difficile. Prvý krát sa...

Pásový opar.

Dobrý den prodělala jsem pásový opar ,teď je to vklidu ale blíží se léto a...

MR mozku a krční páteře

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mám žádanku na vyšetření magnetickou rezonancí...

Život po infarktu

Srdeční infarkt je vážný stav, který stále často končí úmrtím. Přeživší lidé...

Náhražka prášků železa homeopatiky

Dobrý den, mám dlouhodobý problém s chudokrevností bohužel takový, že musím...

Dg m544 - bolest bederní páteře při sezení vystřelující do nohou

Dobrý den pane doktore. Od dubna r.2015 řeším moje stupňující se bolesti bederní...

Zlatý stafilokok

Dobrý den,kolegyně ve firmě má zl.stafilokoka.Chtěla bych se informovat zda...

Výtok a svědění pochvy


Bušení srdce, tlak do hlavy


Bolest kloubu na ukazováčku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by mohlo znamenat když mě už delší dobu...

Antikoncepce

Chtela bych se zeptat, menzes se mi zpozdil o 5dni a doktor mi napsal norethisteron...

Potrat

Dobrý den pane doktore/doktorko, jsem v 10. Tydnu těhotenství a vse probiha...

Budu žít se stomií celý život?

Tuto otázku si klade mnoho pacientů, kteří podstoupili operaci střev s následným...

Bolestivé pupínky v oblasti genitálií

Dobrý den, na malých i velkých stydkých pyskách se mi začaly tvořit maličké...

Otoky v obličeji, brnění končetin

Dobrý den, již přes měsíc mě trápí otoky kolem očí, nejvíce po probuzení (během...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×