Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Atikoncepce

Gynekologie Petra . 14.9.2009

dobrý den,beru antikoncepci (Lindynette)necelé čtyři měsíce a muj dotaz je zda po dobrání platíčka sedm dní pauzy (správný pruběh menstruace) je tělo stále chráněno před otěhotněním? DĚKUJI

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Petro, ano, i v době pauzy jste chráněná, důležité je ale začít opravdu po sedmi dnech od dobrání poslední tablety předchozího platíčka, tedy pauzu nijak neprodlužovat. Hezký den.

Související dotazy

Atikoncepce
Dobrý den brala jsem 3 roky Regulon a žádné problémy...
Atikoncepce
Dobrý večer chtěla bych se zeptat, je mi 15 a gynekolog...
Akné a atikoncepce
Dobrý den. Mám pořád problémy s akné , myslím ,že...
Atikoncepce a menstruace
Dobrý den,mám takový problém užívala jsem antikoncepci...
Zvracení atikoncepce
Dobrý den paní doktorko. 5.5 mi skončila menstruace...
Duomox 100 + atikoncepce Foxinette
Dobrý den, brala jsem antibiotika Duomox 500 a po léčbě...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Atherom

Mam bulku za uchem už několik roku se nezvětšuje a neboli pry že to je atherom...

Atherom

Dobry den mam uz delsi dobu problem s atheromem na hlave pred par roky se mi...

Atherom - histologické vyšetření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali můžou být být atheromy i zhoubné, nebo...

Atherom na paži

dobrý den.mužete mi prosím poradit.dcera byla na odstranění atheromu 13.3.2015...

Atherom za uchem


Atheromky

Dobrý den, mám nějaké záhadné pupínky na zadku, mam jich asi tak 5, nejdou vymáčknout,...

Atheromy

Dobrý den, na hlavě se mi udělaly atheromy, které jsem si nechal odstranit. Prosím...

Atibiotika

Dobrý den, je mi 23 a antikoncepci mám asi 7 let. Užívám Jeanine a dosud jsem...

Atidepresiva a těhoteství

dobrý den beru antidepresiva citalec a chtěla jsem se zeptat jestli ho můžu...

Atidepresiva a těhoteství

dobrý den, jaké léky se dají brát během celého těhoteství? Beru citalec, ten...

Atikoncepce

Dobrý den brala jsem 3 roky Regulon a žádné problémy nebyli ale pak jsem se...

Atikoncepce

Dobrý večer chtěla bych se zeptat, je mi 15 a gynekolog mi napsal antikoncepci,tak...

Atikoncepce a hormony

Dobrý den, je mi 43 let a před dvěma lety by byl zjištěn nedostatek progesteronu,...

Atikoncepce a menstruace

Dobrý den,mám takový problém užívala jsem antikoncepci Chloe asi tak cca 7 let...

Atikoncepce Softine 0,03 mg/3 mg

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, beru antikoncepci Softine a vzala jsem si...

Atinkoncepce Lunafem a otehotnění

Dobrý den, po 7 denní pauze jsem si vzala 8 den ráno tabletu a téhož dne jsme...

Atipické dlouhodobé příznaky: svědění, bolest hlavy, tón barvy kůže

Dobrý den paná MUDr. Černá, Propukla u mě omezující nemoc a snažím se odhalit...

Atk

Dobry den, mohu brat antikoncepci Belara treba 2 platicka v kuse bez prestavky...

Atlanto-axiálna subluxácia

Ďakujem za radu a usmernenie. Poprosil by som o doplňujúcu otázku. Je možné...

Atlanto-axiálna subluxácia

Prosím o vysvetlenie RTG C páteře dle Sandberga: tvar dent axis atypický,vztah...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Apendix varlete

Zdravím, Mám údajně apendix varlete, ale za začátku mi řekli že to je nějaká...

Motání hlavy, potíže s rovnováhou

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možné příčinu mého problému. Poslední dobou(cca...

Dychací problémy při zadýchání

Zdravím. Je mi 20let vážím 85kg a chtěl jsem začít a ktivně sportovat. Posiloval...

Hodnota HCG po 13ti dnech od styku

Dobry den.Mela jsem s pritelem nechraneny styk a po 11ti dnech jsem lehce zaspinila...

Pálení žáhy

Dobrý den, je mi 24 let, již několik měsíců trpím častým refluxem- vrací se...

Dieta pri steatoze jater

Dobry den.Pri vysetreni na sonu bricha mi byla zjistena steatoza,zvetseni jater.byla...

Modro fialová noha

Zdravím, jsem po artroskopii pravého kolene, chci se zeptat zda je tento stav...

Abraze dělohy

Dobrý den, chci se zeptat zda je nutná celková anestezie při abrazi dělohy....

Rtuť, otrava

Dobrý den, jsem ve 38+2tt a včera jsem byla u zubaře. Dostala jsem novou, čerstvou...

MR kycle

Velice Vam dekuji pane doktore za Vasi ochotu,velice jste mne potesil, ze mi...

Bolest od podkolení jamky směrem do lýtka

Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit. Mám již delší dobu problém s bolestí...

Nafouklé břicho, potíže s trávením

Dobrý den, již dlouho mě trápí jeden problém. Ráno vstanu a jakmile cokoli...

Odkrvění rukou ve spánku

velice casto se mi stava,ze se v noci probudim a mam jednu ruku odkrvenou,jako...

Posílení předního křížového vazu v koleni

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli existují nějaké cviky na zpevnění předního...

Bolesti žaludku


Bulimie

Dobry den, V minulosti jsem trpela bulimii.v poslednich 10 mesicich jsem se...

Otrava Hypnogenem


Pach jakoby stolice z úst

Dobrý den, u své 66leté matky (VŠ, dobrá životospráva, zahrada, nesportovec,...

Bodnutí hřebíkem

Dobrý den mám veliký strach mám 15 let a před 14 dni sem se bodnul o hřebík....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×