Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Augmentace

Jana . 5.1.2016

Dobrý den, paní doktorko, zajímalo by mne, zda po augmentaci prsou nehrozí zvýšená kancerogenní rizika? Existují nějaké studie? děkuji za Vaši odpověd

Odpovídá:

MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

Dobrý den, dotaz je spíš na plastického chirurga. Jinak určitě by si nikdo nedovolil používat kancerogenní implantát. Pokud půjdete na normální klinické pracoviště, nemusíte se bát. Zdravím, kroupa

Související dotazy

Augmentace
Dobrý den už dlouho uvažuji o augmentaci, vše na toto...
Fibroadenom a augmentace
Dobrý den, od roku 2007 jsem sledovaná na onkologickém...
Vitaminy po augmentaci prsou
Dobry den chystam se na augmentaci prsou a rada byc...
Augmentace prsou a kojení
Pane doktore uz jsme vam jednou psala ale zapomela...
Augmentace prsou
Dobry den chtela bych se domluvit jestli by bylo mozne...
Augmentace poprsí po ATB
Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Atypický kašel

Kašlala jsem asi 4 týdny, vykašlávala jsem hlen, samozřejmě jsem měla antibiotika...

Atypický nevus

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o radu, navštívila jsem kožního...

Atypicky srostlé žebro (bolesti)

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak a kde řešit problémy ktery souvisi stim...

Atypie

Dobrý den, minulý týden v úterý mi byli dělány triple testy, dnes jsem volala...

Atypie a křeče

Dobrý den, jsem gravidní v 18týdnu, byli mi dělány triple testy a dopadly atypicky,...

Atypycký melanocyt

Dobrý den, paní doktorko, dnes mi bylo sděleno, že se ve vzorku z mého znaménka,...

Aubagio a antibiotická terapie

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Mám roztroušenou sklerózu a užívám léky Aubagio....

Audio vyšetření a těhotenství

Dobrý den. 2 měsíci slyším jakoby bzučení v pravém uchu a to při klidu - večer,...

Audiogram a potíže se sluchem

Dobrý den, dnes jsem byla na ORL na audio vyšetření (zdálo se mi, že už nějakou...

Audiometrie

PROSIM O VYSVETLENI sluch 6Vs4m W doprava asymetrickà senzorineuralni vada...

Augmentace

Dobrý den už dlouho uvažuji o augmentaci, vše na toto téma mám načtené a proto...

Augmentace nebo augmentace

Dobrý den, chci se zeptat, co by jste doporučil ženě, ktérá měří 170cm, váží...

Augmentace poprsí po ATB

Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech se mi udělal flek,...

Augmentace poprsí po ATB

Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech se mi udělal flek, šla...

Augmentace prsou

Dobry den chtela bych se domluvit jestli by bylo mozne udelat plastiku prsou...

Augmentace prsou a kojení

Pane doktore uz jsme vam jednou psala ale zapomela jsme se jeste zeptat na jednu...

Augmentin

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Augmentin 1 g a beru Ha Jeanine. Chtěla...

Augmentin

Dobry den, jen se chci zeptat, jak dlouho se nemůže cvičit po augmentinu?

Augmentin 1 g v pokročilém těhotenství

Dobrý den pane doktore, v 26 - 28 tt jsem užívala léky Coldrex a Augmentin...

AUGMENTIN 1g

Dobrý den,užívám anticoncepsi TRI-REGOL a mám naordinované antibiotika AUGMENTIN...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×