Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Augmentace

Chirurgie Jana 5.1.2016

Dobrý den,
paní doktorko, zajímalo by mne, zda po augmentaci prsou nehrozí zvýšená kancerogenní rizika? Existují nějaké studie? děkuji za Vaši odpověd

Odpovídá lékař:

MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

Dobrý den,
dotaz je spíš na plastického chirurga.
Jinak určitě by si nikdo nedovolil používat kancerogenní implantát. Pokud půjdete na normální klinické pracoviště, nemusíte se bát. Zdravím, kroupa

Související dotazy

Augmentace
Dobrý den už dlouho uvažuji o augmentaci, vše na toto...
Augmentace nebo augmentace
Dobrý den, chci se zeptat, co by jste doporučil ženě,...
Fibroadenom a augmentace
Dobrý den, od roku 2007 jsem sledovaná na onkologickém...
Augmentace prsou a kojení
Pane doktore uz jsme vam jednou psala ale zapomela...
Vitaminy po augmentaci prsou
Dobry den chystam se na augmentaci prsou a rada byc...
Stav po augmentaci prsů a těhotenství
Dobry den , nastala u mě velmi nepříjemná situace ....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Atypicky srostlé žebro (bolesti)

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak a kde řešit problémy ktery souvisi stim...

Atypie

Dobrý den, minulý týden v úterý mi byli dělány triple testy, dnes jsem volala...

Atypie a křeče

Dobrý den, jsem gravidní v 18týdnu, byli mi dělány triple testy a dopadly atypicky,...

Atypie žlázových buněk (nespecifikováno) + smíšená flóra

Dobrý den, z výsledku kontrolní cytologie u gynekologa mi vyšel nález Atypie...

Atypie žlázových buněk v těhotentví

Dobrý den, jsem ve 32 týdnu těhotenství a z testu Cyto bylo zjištěno, že...

Atypycký melanocyt

Dobrý den, paní doktorko, dnes mi bylo sděleno, že se ve vzorku z mého znaménka,...

Aubagio a antibiotická terapie

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Mám roztroušenou sklerózu a užívám léky Aubagio....

Audio vyšetření a těhotenství

Dobrý den. 2 měsíci slyším jakoby bzučení v pravém uchu a to při klidu - večer,...

Audiogram a potíže se sluchem

Dobrý den, dnes jsem byla na ORL na audio vyšetření (zdálo se mi, že už nějakou...

Audiometrie

PROSIM O VYSVETLENI sluch 6Vs4m W doprava asymetrickà senzorineuralni vada...

Augmentace

Dobrý den už dlouho uvažuji o augmentaci, vše na toto téma mám načtené a proto...

Augmentace nebo augmentace

Dobrý den, chci se zeptat, co by jste doporučil ženě, ktérá měří 170cm, váží...

Augmentace poprsí po ATB

Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech se mi udělal flek,...

Augmentace poprsí po ATB

Dobrý den, 29.8.15 jsem měla klíště, po cca 3-4 týdnech se mi udělal flek, šla...

Augmentace prsou

Dobry den chtela bych se domluvit jestli by bylo mozne udelat plastiku prsou...

Augmentace prsou a kojení

Pane doktore uz jsme vam jednou psala ale zapomela jsme se jeste zeptat na jednu...

Augmentin

Dobrý den mam karcinom prostaty a pred operaci užívam augmentin na zánět po...

Augmentin

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Augmentin 1 g a beru Ha Jeanine. Chtěla...

Augmentin

Dobry den, jen se chci zeptat, jak dlouho se nemůže cvičit po augmentinu?

Augmentin 1 g v pokročilém těhotenství

Dobrý den pane doktore, v 26 - 28 tt jsem užívala léky Coldrex a Augmentin...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mám opakované bolesti v krk

Chci se zeptat mám opakované bolesti v krku -asi chronický zánět mandlí,při...

Vlasy


Bulka pod jazykem

Chtel bych se zeptat na tu bulku viditelnou na fotce..neboli ani zadne obtize,...

Štítná žláza

Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz obrázek -téměř celý...

Antidepresiva a alkohol?


Pískání v uchu

Dobry den, mam dotaz asi 5 dni pri ucpani ucha nebo lehnuti uchem na polstar...

Časté močení

Dobrý den,poslední asi 4 dny mne trápí časté močení. Jdu klidně 5x za hodinu....

Žlázky na prsu

Dobrý den prosím chci se zeptat na váš názor ohledně tvaru bradavky před lety...

Bolest v krku, rýma, bolest zad

Dobrý den, v sobotu večer jsem dostala horečku 38.6 a šíleně mě bolely záda...

Nechutenství, unava a opožděná menstruace

Dobrý den, asi 4 dny mi bylo špatně od žaludku (bez zvracení či nechutenství),...

Nadýmání

Dobrý den, je mi to trapné, ale potřebovala bych se zeptat, mám z toho velmi...

Střídání nurofenu a ibalginu

ještě jsem zapomněla dodat že Paní doktorka řekla ať na ten krk beru Nurofen...

Viditelná hrtanová záklopka

Dobrý den, je mi 15 let. Včera jsem si byl zaběhat do lesa kde bylo chladno...

Nedostatek bilych krvinek

Dobry den. Mam 15mesicniho syna. Cca od srpna mel silny prujem, tak jsme nasadili...

Možnost otěhotnění

Dobrý den.. Dnes jsem měl s přítelkyní pohlavní styk při kterém nám praskl prezervativ.....

Vysoký maximální tep?

Dobrý den pane doktore, mám možná hloupou, ale důležitou otázku. Již asi 2...

Uzliny

Dobrý den, v pátek se mi za uchem udělala asi centimetrova boule. Bolí mě z...

Nemožnost se plně nadechnout

Dobrý den pane doktore už asi 4 dny mám někdy pocit že se nemůžu uplně nadechnout...

HIV


Délka penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně vývoje penisu. Je mi 25 let a můj penis...