Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Autotransplantácia

Lukáš . 4.8.2014

Dobrý deň, je možné namiesto mŕtveho zubu 47, presadiť na jeho miesto osmičku s dreňou z horného chrupu a okorunkovať? Dajú sa uchovať vytrhnute zuby v tekutom dusíku pre neskoršie použitie?

Odpovídá:

MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Dobrý den, pokud horní osmička a její kořeny odpovídají dolnímu zubu 47 lze toto teoreticky udělat. Podmínkou je, aby se podařilo spolehlivě ošetřit kořenové kanálky přesazené osmičky. Uchování v tekutém dusíku nepomůže, buňky na povrchu kořene nízkou teplotu nevydrží. S pozdravem, Jan Stuchlík

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Autominunitní nemoc?

Dobrý den, podstoupila jsem imonologické vyšetření, mohla bych Vás poprosit...

Autominutne ochorenie SZ

Dobry den, chcela by som sa opytat ci mozem uzivat pripravok Femibion, ktory...

Autonehoda

Dobrý den,28.12.2015 jsem měla autonehodu, auto se přetočilo přes střechu a...

Autonehoda luxace kyčle se zlomeninou zadní hrany acetabula

Dobry den,jsem po operaci kyčle.Luxace kyčle se zlomeninou zadní hrany acetabula...

Autonehoda, poranění ruky a palce

Dobry den. Chtela bych se zeptat, pred 3 tydny jsem mela autonehodu a mela jsem...

Autonomní adenom št.žl. v PL

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou o radu a zhodnocení mé...

Autoprotilátky - anti

Dobrý den, moc Vás prosím o vyjádření se k mým výsledkům: TG .... 4579,60 U/ml...

Autorské práva

Dobrý den, vážená poradno, získala jsem prostřednictvím Vašich odborníků...

Autotrakční lehátko

Dobrý den, jaký je Váš názor na autotrakční lehátko. Děkuji za odpověď. Jiří

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Autovakcína

Dobry den, kvuli opakovanym zanetum a po odebrani steru mi gynekolozka nechala...

Autovakcína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda užívání autovakcíny může přechodně zhoršit...

Autovakcina

Dobrý den. beru autovakcinu na zanety mocovych cest. Chtela bych se zeptat,...

Autovakcína

Dobrý den, už rok se potýkám s poševní mykózou. Vyzkoušela jsem už všelico (antimykotika,...

Autovakcína

Dobrý den, trápí mě záněty močového ústrojí, 2x do roka (vždy jaro, podzim)....

Autovakcína

Dobrý den, beru autovakcínu na velmi perzistentní chronický zánět způsobený...

Autovakcína

Dobrý den,nevím zda pokládám dotaz do správné poradny.Syn 1,5 roku,měl již 16...

Autovakcina - kde ?

Dobry den, Zajimalo by me, zda mi muzete doporucit mikrobilogickou laborator,...

Autovakcína 2

Dobrý den, MUDr. Matoušová zodpověděla můj dotaz ohledně autovakcíny (publikováno...

Autovakcina a antibiotika

Dobrý den, trpím chronickými záněty močových cest a ráda bych se Vás zeptala....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Posunutí menstruace

Dobrý den chtěla bych posunout menstruaci o 3 dny dříve. Užívám antikoncepci...

Povánoční nákupy žilám příliš neprospívají

Kdo by odolal zboží za poloviční ceny, které obchodníci po Vánocích hojně nabízejí....

Nález HSIL


Zvýšené hodnoty protilátek proti štítné žlázy

Dobrý den, paní doktorko, je mi 42 let a minulý týden jsem byla na vyšetření...

Dobrý den,můj dotaz se tý...

Dobrý den,můj dotaz se týká papilomaviru HPV.Na cytologii jsem měla výsledky...

Krkání bez příčiny

hodně často a bez příčiny krkám, stává se to i při usínaní nebo v noci při probuzení.

MUDr. Mgr. Jaromír Šašinka

CENTRUM ONKOLOGICKÉ PREVENCE - ŽENSKÉ ODD.

Clostilbegyt- dvojčata?

Dobrý den pane doktore. Můj gynekolog mi předepsal clostilbegyt na 1 cyklus....

Velikost penisu

Zdravím je mi 13let za chvíli 14 a můj penis ma při erekci 13-14cm. Je to normální?...

Vystouplá tepna

Dobrý den, všimla jsem si, že mi na pravé straně krku vystoupla pulzující tepna,...

Váha dítěte

Dobrý den, mám syna, kterému bude v květnu 8let. Měří 125cm a váží 24,5kg. Je...

Bolest SI kloubů

Dobrý den, už pár dní mám problémy s bolestí zřejmě SI kloubů. Začalo to tím,...

MUDr. Olga Jaremenková

Ordinace praktického lékaře

RTG C páteře

Skloubení 1-2 Dobrý den, moc prosím o srozumitelnější výklad:-) RTG C páteře: "V...

Tělesná teplota

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tělesnou teplotu. Mám již několik let teplotu...

Klíšťová encefalitida (MUDr. Dita Smíšková a MUDr. Tomáš Šebek)

S klíštětem se můžeme v současné době potkat téměř všude. Ani "městský člověk"...

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Pupínek na penisu

Dobrý den, mám dotaz, ze spoda na penisu se mi udelal pupínek, je to cca 5 tydnu....

Zibor 2500 iu

Dobrý den, před 5 dny jsem si udělala výron kotníku. Nejdřív jsem měla jen...

Magnetická rezonance kolene

Dobrý deň Prosím o vysvetlenie magnetickej rezonancie ktorú posielam v prílohe...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×