Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bakerova cysta

Dana . 24.12.2014

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli bakerova cysta 3,5 x asi 3 se radi mezi male nebo vetsi, a když se to vytahne jestli muzu hned do práce.A je mozny ze me z toho boli noha na venkovni strane lytka(jak lytko tak z venku naboku).A jestli to muze rust,prijde mi ze je to vetsi nez předtím.Dekuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Ano Bakerova cysta má tendenci ke zvětšování, po punkci můžete do práce. Jedná se spíše o menší velikost. Bolest vyvolá.

Související dotazy

Bakerova cysta
Bolest v podkolenní jamce. Manžel má již skoro týden...
Bakerova cysta
Dobrý den, chci se zeptat. V 7 letech jsem byla na...
Bakerova cysta
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co může způsobit,...
Bakerová cysta
Dobry den, uz asi mesic mne boli v podkoleni jamce...
Bakerova cysta
Dobry den chtěla bych se zeptat bakerova cysta 3,5x...
Bakerova cysta
Dobrý den, mamce byla zjištěna Bakerova cysta pod levým...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bacilonosič

Dobrý den, vnuk 9.9.13, bývá často nemocný, viróza, kašel, rýma teploty, Nechali...

Bacterie pyroli

Dobrý den. Již delší dobu mám alergické reakce v obličeji.Nateču a zčervenám.Alergolog...

Bacterie..

Dobrý den,dnes jsem si byla pro výsledky výtěru z krku.Byli pozitivní na Streptococcus...

Baculaté tváře

Dobrý večer, už od puberty mám baculaté tváře,které mi už zůstaly.Neznáte nějaký...

Bačkorky pro dceru

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu při výběru domácí obuvi(bačkorek)...

Bačkůrky na první chození??

Dobrý den, mám dotaz na botičky pro první kroky-stání-postavování, vím toho...

Bájné iluze a představy

Dobrý den, Máme problémy s tchánem,který je alkoholik a už asi 25let pije.Má...

Bakeova pseudocysta

Může se Bakerova pseudocysta odstranit během artroskopického vyšetření? Je...

Baker cista

mam baker cistu o velikosti mensiho vejce ,bolestiva,doporucena operace.jak...

Bakerova cista

Dobrý den! U dlouhodobě ležící pacientky 85 let, mediálně pod kolenem pravé...

Bakerová cysta

Dobry den, uz asi mesic mne boli v podkoleni jamce (nekdy i litka), pri podhmatu...

Bakerova cysta

Dobrý den,byla mi zjištěna Bakerova cysta v levém podkolení velikosti 50*40*30mm...

Bakerova cysta

Dobry den, ma bakerovou cystu(jednou mi ji uz odsávala) a zacalo mi koleno bolet...

Bakerova cysta

Dobry den, dnes jsem byla na odsáti Bakerovy cysty, pan primář mi ale sdělil...

Bakerova cysta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co může způsobit, že jedna podkolenní jamka...

Bakerova cysta

Jeste bych se jen zeptala kdyz se dela operace jak dlouho je clovek na PN?A...

Bakerova cysta

Dobrý den, chci se zeptat. V 7 letech jsem byla na operaci kvůli ucpané cystě...

Bakerova cysta

Dobrý den. Pracuji jako voják z povolání a na jednom cvičení mi začala natékat...

Bakerova cysta


Bakerova cysta

14 dnů urputné bolesti v pravém koleni, otok lýtka a nártu. Na sonu žil vyloučena...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×