Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bakteriální lyzáty

Adam . 8.4.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, je lepší brát bakteriální lyzáty na prázdný žaludek, nebo s jídlem? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Dobrý den. Bakteriální lyzáty doporučují výrobci užívat nalačno.

Související dotazy

Bakteriální vaginóza
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli existuje a...
Bakterialni vaginoza
Dobry den, asi dva mesice uz trpim bakterialni vaginozou,...
Bakteriální vaginoza
Dobrý den, již 4 roky se lečím na bakteriální vaginozu...
Bakterialni zanet
Dobry den, moje dcera (35) se snazi delsi dobu otehotnet,...
Bakteriální alergie na oku
Bylo mi řečeno, že můj syn má na kůži ( spodní oční...
Bakteriální vaginoza/chlamidie
Dobrý den, před týdnem jsem byla u své gynekoložky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bakerova pseudocysta

Dobrý den, včera se mi pod kolenem opět udělala taková tvrdá boule, minule jsem...

Bakerova pseudocysta

Dobrý den,již 2 roky mám pod kolenem v oblasti lýtka cystu velkou 85x25x40 mm,bolí...

Bakerova pseudocysta

Dobrý den, prosím vás mám bolesti obou kolen zhruba 4 roky, je to 2 roky co...

Baktéria clostridium difficale

Dobrý večer! Bol mi urobený výter z rekta. Doktor má pravdepodobne podozrenie...

Bakteriální alergie na oku

Bylo mi řečeno, že můj syn má na kůži ( spodní oční víčko) bakteriální alergii....

Bakteriální infekce

Dobrý den. Mám dotaz zda je nutné, nebo není, léčit antibiotiky bakterie které...

Bakteriální infekce

Dobrý den, mám zvýšené CRP - 71,48 a mám předepsané antibiotika, ovšem žádný...

Bakteriální infekce (streptokok)-komplikace

Dobrý den, druhý den mě bolí v krku, včera to začalo v práci, nemohl jsem...

Bakteriální infekce krku

Dobrý den, již po čtvrté během 4 měsíců beru antibiotika,2x lékař určil angínu...

Bakteriální infekce plic

Dobrý den! Tchýně má diagnostikovanou bakteriální infekci plic (konkretnější...

Bakteriální nálezy v moči u 3-leté dcer+učůrávání


Bakteriální pocit u kořene jazyka

Dobrý den. Již delší dobu trpím opravdu nechutným bakteriálním pocitem u...

Bakteriální vaginoza

Dobry den,dnes jsem se u lekare dozvedela ,ze mam bakterialnu vaginozu a na...

Bakteriální vaginoza

Dobrý den, již 4 roky se lečím na bakteriální vaginozu (konkrétně Gardnerella...

Bakterialni vaginoza

Dobry den, asi dva mesice uz trpim bakterialni vaginozou, nejprve mi pani doktorka...

Bakteriální vaginóza

Paní doktorko, mám na Vás takový dotaz. Byla jsem dnes u gynekologa s tím, že...

Bakteriální vaginóza


Bakteriální vaginóza

///Posílám dotaz znovu, protože jsem předtím zadala špatný mail. Správný je...

Bakteriální vaginoza

Dobrý den, již několik měsíců mě trápí stále se vracející bolesti po pohlavním...

Bakteriální vaginóza

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli existuje a (popř. jaký) nějaký volně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na kořenu penisu


Bolest na hrudi


Vyšetření cév, srdce


Negativní těhotenský test


Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?


Ucpaný nos stále dokola


Pálení a řezání při močení, výtok, puchýřky na vagíně...


Biseptol


Tvarohovitý nález v pochve


Opakované kvasinkové infekce, opary na rtu a bolest dásní


Vložka v zubu


Žilní nedostatečnost


Preventan a antibiotika


Citalec 20 mg v těhotenství


Test na protilátky po antibiotikách


MUDr. Rudolf Sirota

Odborný lékař kožní

Černé lokty


HIV a darování spermatu


Kompresivní punčochy: Co o nich (ne)víte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×