Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Basiliom

romana . 17.2.2015

dobrý den, otci 60 let, odstraněny měsíc po sobě 2 basiliomy v obličeji, prosím o radu,jaký ochranný prostředek (krém na opalování) zvolit v případě, že může vůbec na slunce. Na trhu je mnoho zboží, ale spousta nekvalitních a k ničemu. Prosím o Váš názor

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Na slunce by samozřejmě příliš chodit neměl, rozhodně ne přes poledne, určitě doporučuji nosit něco na hlavě (kšiltovku, klobouk) a i přes tuto ochranu obličej ošetřovat krémem v nejvyšším faktorem SPF a anti UVA - tzn. pokud zvolíte např. přípravky La Roche Possay či Bioderma, pak jsou oba tyto faktory splněny.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Barvení vlasů

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem ve 22 týdnu těhotenství a obarvila jsem...

Barvení vlasů po ateromu

Dobrý den, minulý pátek jsem byla na chirurgii na vyříznutí jednoho ateromu...

Barvení vlasů v těhotenství

Dobrý den, jsem na začátku těhotenství (13.týden) a chtěla bych si nechat udělat...

Barvení vlasů v těhotenství

Dobrý den. Zajímal by mě důvod, proč si těhotné ženy nemohou barvit vlasy....

Barvoslepost

Dobrý den, mám otázku ohledně barvosleposti. Byla jsem na vstupní kontrole...

Barvoslepost

Dobrý den, syn/14.2. 4 roky/. Nemohu ho naučit barvy!!Barevné rozlišení rozpozná,ale...

Barvy a laky v těhotenství

Dobrý den, již včera ráno jsem zjistila, že majitel domu, ve kterém bydlíme,...

Barvy,laky....v těhotentví?

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se prosím zeptat: Jsem ve 12.tt. U sousedů...

Basedowa nemoc

Dobrý den, chodím každý rok na oční na kontroly-v roce 2003 mě vyoperoali...

Basedowova choroba

dobrý den, diag.mi basedowovu chorobu a léčbu až na 8 9 měsíců jsem nezaměstnaná...

Batole - viditelná žíla na penisu

Dobrý den, můj dvou a půl letý syn má na přechodu podbříška a penisu viditelnou...

Batole- bolesti konečníku?

Dobrý den, dvouletý syn se několikrát denně chytí za zadeček a křičí bolestí-...

Batrafen

Dobrý den, měl bych stručný dotaz . Léčím se na kožním oddělení se zatím neurčenou...

BATRAFEN krém

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tento lék "BATRAFEN krém" volně k...

Batrafen v těhotenství

Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko, a já se chci zeptat jestli nebude...

BAVLNĚNÉ PRÁDLO

Dobrý den, předem velice děkuji za odpověď. Chtěla bych se zeptat, velmi často...

Bazaliom

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mamince byl zjištěn bazaliom na břiše, který ji...

Bazaliom

Dobrý den paní doktorko, již přes rok mám bazaliom pod okem u nosu o velikosti...

Bazaliom

Dobrý den, před 3 týdny jsem byla odstranit u svého kožního lékaře výrustek...

Bazaliom

Dobrý den, v roce 2008 jsem měla bazaliom na pravé straně dekoltu. Byl mi chirurgicky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×