Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Beloderm a antikoncepce

Petra . 28.11.2015

Dobrý den, chtěla jsem se optat jestli má nějaký vliv používání belodermu na ekzémy na antikoncepci. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Beloderm podávaný lokálně účinnost antikoncepce neovlivňuje.

Související dotazy

Beloderm mast
Dobrý den. Je pravda, že beloderm mast může způsobit...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má antikoncepce...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat, antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, mám prosbu, přítelkyně dobíra platícko antikoncepce,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bellová obrna

Dobrý den, mám bellovu obrnu už třetí týden,denně chodim na rehabilitace a pokroky...

Bellova obrna

Dobry den mam belovu obrunu skoro 3 rok.Dostala jsem ji behem tehotenstvy ziju...

Bellova obrna

dobry den mam problem mam bellovou obrnu mam leky prendison injekce vitaminy...

Bellová obrna

Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu.Narodila jsem se s Bellovou obrnou ale...

Bellova obrna - je možno hodnotit jako pracovní úraz?

Dobrý den ,můj přítel pracuje venku jako vedoucí posunu.Je vystaven neustálému...

Bellova obrna trvalé následky

Dobrý den paní doktorko, měla bych na Vás dotaz ohledně trvalých následků bellovy...

Bellova obrna u dítěte, jak cvičit

Dobrý den, mám dvouletou vnučku, které byla před měsícem diagnostikována Bellova...

Bellova paréza n. facialis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mé sestře diagnostikovali třetí den po zákroku...

Bellvalyn

Dobrý den,mám antikoncepci bellvalyn a nepřijde mi nějak známá ,skoro nikde...

Bělmo před očima, bolesti hlavy a pocity na zvracení

Dobrý den. Dneska ráno mi začalo být mírně na zvracení po užití multivitaminové...

Beloderm mast


Beloderm pouzivam uz asi 10 rokov

dobry den chcel by som sa Vas opytat ohladom maste beloderm.bola mi diagnostikocvana...

Beloderm v těhotenství ?

Dobrý den,jsem v 9 týdnu těhotenství a na krku se mi udělala vyrážka na kterou...

Belogent mast a alkohol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu pít alkohol při používání masti Belogent...

Belogent v těhotenství

Dobrý den, čas od času mě trápí ekzém, dělá se mi vždy v oblasti třísel, ve...

Belohair může nějakým způsobem ovlivnit plodnost?

Dobrý den, je možné, že dlouhodobé užívání 2%ního roztoku na vlasy Belohair...

Belosalic

dobry den, vplyvaju kvapky a masticky belosalic na potenciu muža?..Lebo priateľ...

Belosalic


BELOVA OBRNA

Dobrý den, má známá má měsíčního chlapečka a ten má belovu obrnu, dá se to léčit?...

Bendamustin

Dobry den.Prosim o informaci ohledne leku Bendamustinu. Memu otci nezabrala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Závratě/krční páteř


Velikost plodu v 7 tt

Dobrý den, podle poslední menstruace jsem v 7+5 tt. Při kontrole mi paní doktorka...

Dnešní chirurgické možnosti u artritidy drobných kloubů ruky


Egilok

Dobrý den, chci se zeptat. Mám hypertenzi užívám Prestarium Neo 5mg 1-0-0 a...

Ovulace

Dobrý den,10 let jsem brala HA,od března ji neberu a snažíme s o miminko,,,gynekolog...

Žlučnikové kameny

Dobrý den, na ultrazvuku mi zjistili že mám žlučníkové kaménky 5 až 6mm velké.Lékař...

Natrhlá uzdička pri nechráněném pohlavním styku

Dobrý den , chtěl bych se zeptat... Trpím krátkou uzdičkou na penisu a před...

Cysta na páteři


Alkoholismus

potřebuji poradit.Můj dospělý syn vypije denně dost piv, takže je už asi alkoholik....

Krev ve stolici u batolete

Dobrý den prosila bych o radu ohledně zdravotního stavu svého měsíčního synka...

Jak se žije bez štítné žlázy

Chodí mezi námi mnoho lidí, kterým chirurgové odstranili celou štítnou žlázu....

Mercilon

Dobrý den, mám na Vás dotaz, zda HA Mercilon je jednosložková antikoncepce?...

Časté močení a zápach moči

Dobrý den, poslední týden mě trápí to, že mi hodně zapáchá moč a při močení...

Zalehlé ucho po čištění

Dobrý den, včera jsem si čistil uši obyčejnou vatovou tyčinkou jako obvykle,...

Bodavá bolest pravého oka


Furolin a sluníčko


Prosáknutí plodu

Dobrý den, dokázali byste mi poradit, co znamena prosaknuti plodu v oblasti...

Bolest zad

Dobrý den, už nějakou dobu, zhruba půl roku mě trápí bolest v právé dolní...

Obava o nádor nosohltanu

Dobrý den, paní doktorko, Obracím se na Vás s dotazem ohledně mé obavy z nádoru...

Kotník

Dobrý den, dnes jsem špatně doskočil a něco si udělal s kotníkem... nemohu pořádně...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×