Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bendamustin

Hana . 15.11.2015 redakce uLékaře

Dobry den.Prosim o informaci ohledne leku Bendamustinu. Memu otci nezabrala chemiterapie na lymfom a nyni ma jiz 4 mesice kortikoidy s tim, ze az od noveho roku 2016 bude tento lek k dispozici jako novinka. Ale docetla jsem se, ze ten lek je jiz od roku 2008 pouzivam. Moc rada bych vedela co je pravda? Predem dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Karolina Kašparová


dobrý den, v současně dostupném číselníku léků bendamustin opravdu nefiguruje, takže je možné, že opravdu u nás bude dostupný až 2016.KK

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Beloderm a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se optat jestli má nějaký vliv používání belodermu na...

Beloderm mast


Beloderm pouzivam uz asi 10 rokov

dobry den chcel by som sa Vas opytat ohladom maste beloderm.bola mi diagnostikocvana...

Beloderm v těhotenství ?

Dobrý den,jsem v 9 týdnu těhotenství a na krku se mi udělala vyrážka na kterou...

Belogent mast a alkohol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu pít alkohol při používání masti Belogent...

Belogent v těhotenství

Dobrý den, čas od času mě trápí ekzém, dělá se mi vždy v oblasti třísel, ve...

Belohair může nějakým způsobem ovlivnit plodnost?

Dobrý den, je možné, že dlouhodobé užívání 2%ního roztoku na vlasy Belohair...

Belosalic


Belosalic

dobry den, vplyvaju kvapky a masticky belosalic na potenciu muža?..Lebo priateľ...

BELOVA OBRNA

Dobrý den, má známá má měsíčního chlapečka a ten má belovu obrnu, dá se to léčit?...

Benigní familiární hematurie a darování krve

Dobrý den, chtěla bych že zeptat jestli mohu darovat krev s diagnozou benigní...

Benigní fascikalace

Již více jak 2 roky u mě dochází k velmi silným samovolným záškubům /benigní...

Benigní fascikulace

Dobry den, jiz nekolik let mne trapi svalove zaskuby, zaclo to cca pred 5 lety...

Benigni fascikulace??

Dobry den pani doktorko, rad bych Vas pozadal o nazor na muj zdravotni stav....

Benigní fibrom

Dobrý večer,mé 17 ti leté dceři byl zjištěn v prsu benigní fibrom o velikosti...

Benigní folikulární uzel s výraznými regresivními změnami

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda byste mi objasnil zprávu od mého lékaře....

Benigní hyperplazie prostaty

Dobrý den, prosila bych odpověď na tuto otázku, evet. sdělení jiné možnosti...

Benigní kalcifikace

Dobrý večer, mám dotaz ohledně mamografického vyšetření a omlouvám se, pokud...

Benigní keratoza

Dobrý den, podstoupila jsem histologické testy, kvůli bílým (bez pigmentu) skvrnám...

Benigní ložisko v prsu a těhotenství

Dobrý den nedavno pred pul rokem mi diagnostikovali hypoechogeni ložisko oválného...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce


Změny na srdci

Dobrý den, chci se zeptat, co může znamenat, když se na EKG objeví nespecifické...

Forfemina v těhotenství a během kojení

Chtěla jsem se zeptat na tabletky Forfemina. Lze je užívat již v tehotenstvo?...

Hodnoty TSh a T4 volný

Dobrý den.Přes neustálou únavu a přibírání na váze,160 cm a 61 kg,věk 41 let...

Chrůpky na plicích

Dobry den,je mi 37 let, nekourim, nemam zadne problemy, nejsem dusna, pri behu...

Rh faktor negativní v těhotenství


Útvar na kůži

Dobrý den je mi 20. Před nějakou dobou (asi 14 dny) se mi na obličeji (tváři)...

Křeče do hlavy

Dobrý den,už asi 4 roky mám zničeho nic jakoby křeče do hlavy a trvá to průměrně...

Tri roky po operácii TTE

Dobrý deň. Som tri roky po operácii TTE pre zhubný nádor. Papilarny karcinóm....

Bolest a brnění levé ruky.


Gastroskopie v narkóze


Pálení ústí močové trubice


Bakteriální vaginóza


Hormonální antikoncepce

Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko GyneFix druhým rokem....

Bolest břicha po cvičení

Dobry den pred par dny jsem zacala cvicit uz jsem prestala protoze me zaclo...

Histologie-Naevus


Zlomenina kosti pažní

Dobrý den pane doktore. Přítel si zlomil velký hrbol na kostí pažní pan doktor...

Jsem po operaci vyhřezlé ploténky (L4-L5)

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem obsolvoval na Motolské spondylochirurgii operaci...

Bolest varlete


Vysvětlení biochemie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat a slyšet Váš názor ohledně mého krevního obrazu.Me...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×