Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Bezpečnost antikoncepce

Gynekologie Adéla 13.6.2016

Dobrý den, chci se zeptat, chtěla jsem si oddálit menstruaci a vzala si pět prášků navíc, ale při třetím jsem měla styk, pila jsem alkohol a vzala si prášek o pět hodin později. Je bezpečnost antikoncepce stále zachována? Předem díky za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vtom případě by spolehlivost antikoncepce měla být zachována.
Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce- vysazení
Dobrý den, chci se zeptat na bezpečnost vysazení antikoncepce....
Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bezmoc

Dobrý den, pane doktore, prosím Vás o radu, již nevím, kam se obrátit, volím...

Bezmoc

Mam takový problém. Je mi 19 a vse začalo asi kdyz mi bylo 13. Máma si našla...

Bezmoc

Dobrý den, pisu vám už opravdu ze zoufalství od 4.4.2013 chodím po doktorech...

Bezmoc a doživotní samota

Dobrý den, jsem dlouhodobě nešťastný. Můj problém je, že jsem jediný, kdo má...

Bezmocnost

Dobrý den, známá která má RS už mnoho let a není už schopna se o sebe postarat...

BEZNADEJ

Dobry den, je mi 20 let a jiz pul roku mam celkove problemy, ktere se vyskytovali...

Bezpecnost pri sexu

Dobry den, pisu jeste k memu dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bezpecnost-pri-vyvrcholeni-22958...

Bezpecnost pri vyvrcholeni

Dobry den. Chci se Vas zeptat, jestli je bezpecny, kdyz se pri vyvrcholeni dostanou...

Bezpečná dávka léků na spaní

Dobrý den.Zajimalo by mě co by se stalo kdybych snědla 2 nebo 3 tablety léku...

Bezpečné otěhotnění

Dobrý den, lékaři mi v moči našli bílkovinu, a proto mi předepsali na týden...

Bezpečnost darování krevní plasmy

Dobrý den, rád bych se zeptal o bezpečnosti darování krevní plazmy v 18-ti letech...

Bezpečnost HA

Dobrý den, rada bych slysela váš názor. Od 15 do 23 let jsem užívala HA mercilon,...

Bezpečnost kolonoskopie

Dobrý den, ráda bych se ujistila - je bezpečné preventivně opakovat kolonoskopii...

Bezpečnost masti DoxyHexal po léčbě Prednisonem

Dobrý den :), dva týdny zpátky jsem podstoupila laser na obličej u jiného...

Bezpečnost oxytocinu


Bezpečnost peroxidu vodíku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je opravdu bezpečné dlouhodobé používání...

Bezpečnost prostituce

Mam kamaradku o kterou se bojim... Dostala se do problemu a chce si nejakou...

Bezpečnost tamponů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou tampony bezpečné, pokud vynechám...

Bezpečný lék

Dobrý den. Chystám se na výkon k zubaři.. Před návštěvou zubaře ale trpím úzkostmi,...

Bezpečný sex

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci Lindynette20 asi 4-6 měsíců (bohužel...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest hlavy po kašli

Dobrý den. Cca týden jsem se zakašlal, měl jsem nějaké hleny v krku nebo na...

Bolest v levém podžebří

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Už 14 dní mě píchá/pobolívá levá část...

Poruchy erekce při sexu s novou partnerkou

Dobrý den prosím o radu ohledně poruchy s Erekci je mi 24 let a mám problem...

Heřmánkový čaj dlouhodobě, riziko?

Dobrý den, chci se zeptat na ODBORNÝ nároz na dlouhodobé každodenní užívání...

Rizika práce s počítačem

Dobrý den, v práci pracuji s počítačem v průměru denně cca 6 hodin. Po příchodu...

Úzkost a porucha přizpůsobení

Dobrý den Chtěl jsem se zeptat. Už dlouho docházím k jedné paní psychiatričce....

Následky epidurálu

dobrý den mám takový menší dotaz.Před rokem a 4měsíci jsem rodila a nechala...

Bolest jazyka

Dobrý večer, mám takový problém. Ode dneška jsem začala pociťovat bolest na...

Hlen ve stolici a nadýmání

Dobrý den, v květnu jsem byl na odstranění hemeroidu. Je to tak měsíc tak mě...

Bulka v ústech

Dobry den, Dnes jsem si v ustech objevil bulku, ktera se jevi bud jako srazenina...

Častá menstruace u dospívající

Dobrý den, 15 dcera má teď menstruaci bud po 14 dnech. Cyklus měla pravidelný,...

Vrzání achilovky

Dobrý den, asi před 2 týdny jsem Vám psala o tom že mě zlobí achilovka. Doktor...

Furolin-Nitrofurantoin

Dobrý den, 17.5.2019 diagnostikovan zánět prostaty, od te doby lecen a brano...

Ulomený zub - dostavba

Dobrý den, mám dotaz na stomatologa. Před pár lety mi byla dostavěna dolní sedmička...

Gangréna na noze

Dobrý den můj známý přišel o nohu že mu odumíraly cévy nyní mu začíná černat...

BOlest na levé straně hrudníku


Kousnutí hmyzem

Dobrý den, včera mě bodnul/kousnul nějaký druh hmyzu. Přesně si nepamatuji,...

Nádor dutin

Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou stranu chtěl jsem se zeptat...

Bílé krupičky na pyskách

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, je to pro mě, jako asi pro každého, choulostivé...

Bolesti svalů, bolesti kloubů

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne si nejak zazadat o test western blot?...

Reklama