Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Biolit

Gynekologie Andrea 15.10.2008

Jeste jednou se omlouvam pane doktore za vyruseni, ten biolit byl na satni moly :-( a bojim se jestli mimi treba po porode nebude mit nejake nasledky.. vdechla sem to vazne parkrat a pak jsme vetraly mockrat dekuju za odpoved A.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
neznepokojujte se, při vdechnutí nemusí do organismu nic vejít a i kdyby, takové minimální množství jistě miminku neuškodilo. Má už všechny orgány plně vyvinuté, všechny čistící mechanismy ve vás i v jeho tělíčku jsou aktivní, takže se nebojte.
Dobře větrejte, raděj už od další aplikace upuste a hodně odpočívejte,dělejte to,co máte ráda a těšte se na zdravé miminko.:o)
Hezký den.

Související dotazy

Biolit na nádobí
škodí něčemu každodenní stříkaní Biolitu v kuchyni...
Těhotenství
Dobrý den, jsem ve 32.týdnu těhotenství a chtěla bych...
Biolit v 6. tydnu tehotenstvi
Dobry den, jsem v 6.tydnu tehotna a neuvazene jsem...
Strach
Dobry den pane doktore jsem ve 24.tydnu tehotenstvi...
Pupínky vypadající jako štípance od hmyzu
Dobrý večer, již 2 měsíce se mi vyskytují na rukách,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biochemicky screening

Dobry den, chtela jsem se zeptat na vysledky biochemie. Volny beta -hCG 94,00...

Biochemický screening

Dobrý den, a mám poslední otázku. Ten biochemický screening se dělá při každé...

Biochemie

Co je to ALT, GMT ?

Biochemie a krevni obraz ve 30tt

Dobrý den, nyní jsem ve 30tt a včera mi došly výsledky z hematologie a biochemie,...

Biochemie, krevní testy...

Dobrý den, mám dotaz o co se jedná .... zkratky: Spec.vyš. S_CPEP a RIA met....

Biolampa

dobrý den, uvažuji o koupi biolampy. Dá se biolampa bezpečně používat v případě,...

Biolampa

Dobrý den chci si koupit biolampu za 2000,- červene světlo kvůli zbarvení jednotné...

Biolampa - Zepter (léčba světlem)

Dobrý den, chci se zeptat na negativní účinky léčby světlem. Je toto záření...

Bioléčba

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouhá je doba čekání na schválení léků...

Bioléčba a lokální anestetikum

Mám dotaz aplikují si každý týden biolecbu benepalli ulomil se mi zub pri posledni...

Biolit na nádobí

škodí něčemu každodenní stříkaní Biolitu v kuchyni ? i na nádobí ?

Biolit v 6. tydnu tehotenstvi

Dobry den, jsem v 6.tydnu tehotna a neuvazene jsem vcera cestou do sklepa chtela...

Biolog

Dobrý večer, paní doktorko, pane doktore, využívám této příležitosti, jak a...

Biolog.léčba


Biologická chlopeň

Dobrý den, v roce 2016 jsem absolvoval implantaci umělé srdeční chlopně (biologické),...

Biologicka lecba

Dobry den, zajimalo by mne, zda lze aplikovat biologickou léčbu na velmi silny...

Biologicka lecba

Dobrý den, mám k Vám několik dotazu, moje švagrova trpí tezsi ulcerozni kolitidou,...

Biologická léčba

Dobrý den,moje hodně dobrá kamarádka má lupénku, podezření na Crohnovu chorobu...

Biologická léčba

Dobrý den, moje babička dostalarakovinu slinivky břišní. Dočetla jsem se, že...

Biologická léčba

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na jaký druh nádoru je vhodná biologická léčba?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tepání aorty

Tápání v břiše. Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na jednu věc, je mi 23 let...

Tepání v ruce

Dobrý den, již delší dobu mě trápí ,,cukání/tepání" v ruce - cítím jako by se...

Wobenzym pro regeneraci po zlomenině

Dobrý den, můj syn je profesionální hokejista a bohužel si zlomil zánartní kost.Lékař...

Afty a orální sex

Dobrý den, mohou mít afty souvislost s orálním sexem? Téměř vždy když mi to...

Zvětšený žlučník

před týdnem jsem byl na vyšetření na CT kde zjistily že mám ve svých 63letech...

Plynatost-říhání

Dobrý den,už tak 3měsíce se trápím se zažív.problémy.Nejprve to začalo opak.se...

Bolest v krku

Dobrý den,chci se zeptat jestli může mít opakovaná bolest v krku několikrkát...

Zlatý stafylokok


Nasazení čepu - bolest

Dobrý den, před dvěma dny jsem byla u svého zubního lékaře, se kterým jsem...

Bolest žaludku

Dobrý den, Je mi čerstvě 18 a už asi 7 měsíců mě bolí na žaludku, je to taková...

Bílá skrvna okolo znaménka


Bolest třísla

Dobrý den mám takový dotaz. Je víkend a nechci plasit někde na pohotovosti....

Před týdnem se mi na penisu udělalo několik "boláků"

Dobrý den, asi před týdnem se mi na penisu udělalo několik "boláků" (viz foto),...

Výrustky na penisu

Dobrý deň, v poslednej dobe sa mi objavujú na predkožke biele výrastky, niekedy...

Otok rtů

Dobrý den. Minulý týden se mi udělala v puse afta. Popři učení jsem si zahryzla...

Cukání v zadní části levého boku

Dobrý den, asi 3 měsíce u sebe pozoruji cukání vlevém boku které je mnohokrát...

Menstruace, koupání bez tampónu

Dobrý den, jsem na dovolené a dostala jsem menstuaci. Tampony jsem nikdy nepoužívala,...

Bolest v zádech


Hnisavá rána po kousnutí hmyzem

Dobrý den asi před 14dnama jsme byli na rybách a něco mě kouslo do nohy poškrábala...

Přechozená mononukleóza

Dobry den, mam 34 rokov, pracujem ako riaditelka cestovnej kancelarie a pred...

Reklama