Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Biorezonance - vstupní vyšetření kolem 1200kč, 4-5 sezení po 2 tis.kč

Vnitřní lékařství Nicola 25.3.2018

Měla bych zajem o biorezonanci, která se děla v čínské medicíně k energetickemu odblokovani, odblokování caker, harmonizaci těla a zklidnění mysli. Zbaveni bolesti břicha, připadne hučení v uších.
Jiz jsem navštívila spíše konzultacne jedno centrum kde primárně pomoci biorezonance odnaucuji kouření. Bohužel pan který to tam děla ve me nevyvoval příliš důvěry a kdyz jsme se bavili o cenách tak se nejdříve zeptal zda me ma šetřit a pak mi sdělil ze vstupní mereni kde zjisti i možné intolerance na potraviny protože trpím často bolestmi břicha po jidle hlavně odpoledne a vecer. Druhy důvod bylo odblokani energie z důvodu náročného zaměstnání a výchovy maleho dítěte kde pendluju mezi domovem a práci a nemam ani hodinu pro sebe, krome přejezdu v aute.
Cenově prý vychází vstupní vysetreni kolem 1200 Kc a predbezne mi řekl at počítám s celkove 4-5 sezenimi po 2 tis.Kc. Vždy si mam s sebou brat 1,5 l vody do ktere mi posle nějakou energie a jeste i na doma do Pet lahve kterou si prijedu. Navic jsme se bavili o jizvach na těle ktere mohou energie v těle brzdit a prý urcite chce vidět moji jizvu po císaři. Dale se me ptal na muj vztah s matkou a par dalších osobních dotazu.

Nerada bych se svěřovala do rukou někomu komu zatim nevěřím a zda informace a otázky od nej byli správně.

Mohli by jste mi prosim poradit? Doplnění informací: Děkuji za odpověď.
Prosim o radu z medicinskeho hlediska, co muže stát za mými bolestmi břicha v odpoledních az večerních hodinách, občas s pocitem na zvracení ktere po několika hodinách odeznivaji. Kam se mohu obrátit a ba jsme vysetreni se mam objednat.
Kam se mohu obracet s obtížemi s hucenim v uších, ktere mam permanentně.
Co dělat s energetickými výkyvy v průběhu dne obvykle opět po jídle. Dodržuji zdravý životní styl, pravidelne a hlavně velmi zdrave jim s dodržováním základních živin- tuku, bílkovin, sacharidů a nove take s vynechanim rafinovanych cukru v jakékoliv podobě.
Nekourim, nepiju alkohol, věk 33, 175 cm, 55 kg.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, nevím, v čem přesně Vám mám poradit. Nejedná se o medicínskou metodu, s medicínou jako takovou toto nemá nic společného, pochybná metoda s zcela nejasným podkladem a výsledkem je pro mně vyhozením peněz. Pokud to, co Vám pán nabízí, za peníze, které si za to účtuje, dle Vás je to, co potřebujete a pomůže Vám to, tak je to pouze Vaše rozhodnutí. Já tyto nepodložené metody svým pacientům nedoporučuji, pokládám to spíše za kupčení s lidskou nemocností a vírou v pomoc, ale je to každého soukromá věc, za co své těžce vydělané peníze utratí. S pozdravem, Dr. Horáková

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková

Specializace: Vnitřní lékařství

Dobrý den, paní Nikolo, nejprve, než půjdete k alternativnímu lékaři, doporučuji Vám, abyste navštívila svého praktického lékaře. Ten Vás vyšetří a popovídáte si, podle toho pak zvolí vyšetření a další postup. Podle toho, jak jste popsala své obtíže, si myslím, že byste nejprve měla mít udělané vyšetření laboratorní jako krevní obraz, ukazatele zánětu, vyšetření zaměřená na funkci orgánů – jater, slinivky, ledviny, štítné žlázy, dále krevní cukr, bílkovina, albumin, kyselina močová, krevní tuky. Také byste měla mít testy na celiakii, alergii na mléko a testy na nesnášenlivost laktózy. Vhodné je rověž vyšetření moči. Podle toho se zjistí, zda za Vašimi příznaky není nemoc nějakého vnitřního orgánu jako jater, žlučníku, slinivky, štítnice, zda nemáte cukrovku, zda netrpíte poruchou vstřebávání živin, což by všechno mohlo dělat problémy, které máte. Následovat by měl ultrazvuk břicha. Pokud by se na nic nepřišlo, pak gastroskopie vyloučení zánětů žaludku a refluxní nemoci jícnu, které taky mohou dělat podobné břišní obtíže.
Kvůli hučení v uších byste měla jít na ORL a neurologii k vyšetření toho, zda se nejedná o poruchu ucha, blokádu páteře či jiné problémy, které k tomu mohou přispívat.
Že jste unavená a máte výkyvy energie při náročné práci a výchově malého dítěte podle mého názoru biorezonance nespraví, spíše by stálo za zvážení, jak to udělat, abyste měla více času na sebe, měla méně práce a dost radosti ze života.
Ohledně vyšetření na biorezonanci - otázky, které klade Vámi vyhlédnutý terapeut mají smysl, jizvy opravdu mohou blkovat tok energie, vztah s matkou bývá důležitý a cena za biorezonanci se skutečně může pohybovat v tomto rozmezí. Osobní zkušenost nemám, proto se nemohu vyjádřit. Pokud byste se pro tento druh léčení rozhodla, doporučuji Vám vyhledat někoho, kdo má lékařské vzdělání. Můžete rovněž vyzkoušet konstituční homeopatii nebo akupunkturu, se kterými zkušenost mám a považuji je za vhodné doplňkové metody. Vždy doporučuji i u celostních přístupů dát přednost lékaři a nejprve podstoupit všechna výše uvedená vyšetření, protože i alternativním lékařům výsledky mohou nabídnout potřebné informace a vodítko k léčení.
S pozdravem MUDr. Soňa Boušková

Související dotazy

Vyrážka kolem brady
Dobrý den, asi před třemi měsíci se mi objevila červená...
Otlaky kolem očí
Dobrý den, byla jsem plavat a bohužel mé plavecké...
Vyrážka kolem úst
dobry den ma pritelkyne ma kolem us palive vyrazky...
Svědění kolem konečníku a pochvy
Dobrý den, mám pres den svědění konečníku ale i svědění...
Bolest při sezení
K mému předchozímu dotazu ještě dodatek: asi 3 měsíce...
Vyrážka kolem konečníku
Dobrý den, už přes 14 dní mam problém se zarudnutím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biopsie u dítěte

Dobrý večer, u 2,5 holčičky, máme za sebou mag. rezonanci a čeká nás biopsie...

Biopsie uzlíku štítné žlázy

Dobrý den, dlouhodobě se léčím se štítnou žlázou. Asi před rokem došlo v poliklinice...

Biopsie uzlu štítné žlázy

Dobrý den, dnes jsem byl u svého lékaře na biopsii štítné žlázy-mám na...

Biopsie vysvětlení pojmů

Dobrý den, prosím Vás o vysvětlení těchto pojmů z výsledků biopsie: 1. UTZ:...

Biopsie z jícnu

Dobrý den, podstoupila jsem biopsii jícnu s výsledkem: V biopsii jsou útržky...

Biopsie-celiakie

Dobrý den paní doktorko,předem děkuji za info ohledně mého dotazu ze dne 1.3.2011. Chtěla...

BioQuant

Dobrý den. Při posledním odběru mi našli cholesterol 7,5. Hledal jsem na netu...

BIOquant a tromboza

Vážená paní doktorko,prosím o Váš názor (popř. názor Vašich kolegů) na použití...

Biorezonance

Dobrý den,podstoupila jsem diagnostiku pomocí biorenezance přístrojem bicom.Jak...

Biorezonance

Dobrý den, kde můžu se přihlásit na bio rezonance pro kuřáky v Libereckem kraji. Děkuji.

Biorezonanční terapie

Dobrý den, přemýšlím o vyzkoušení biorezonanční terapie na hloubkovou detoxikaci...

Biosil

Dobrý den, už dlouho dobu jsem přemýšlela o užívání biosilu plus. Po dlouhém...

Biosil

Dobrý den, beru biosil 2 měsíce. U pěsinky mám krátké vlasy, tak se chci zeptat,...

Biosil a nežádoucí účinky

Dobrý den, měla bych 2 dotazy ohledně Biosilu plus. 1) na diskuzích na internetu...

Biosil plus

Dobrý den, už asi 4 měsíce v kuse užívám biosil plus a chci se zeptat jestli...

Biosil plus

Dobrý den, léčím se s nefrotickým syndromem a mám autoim.thyreoiditis.Na nefrot.syndrom...

Biotronová lampa

Dobrý den, pane doktore. Před nějakým časem jsem Vám zasílala tento dotaz: Po...

Biotussil, prevemax-alkohol


Biparox v prvním trimestru

Pane doktore, děkuji za rychlou odpověď ohledně streptokoka v krku v těhotenství....

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den, zajímalo by mě, zda lze z jedné prokazatelně navedené hypománie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léčba vysokého tlaku

Dobrý den, srdečně Vás zdravím a v návaznosti na mé předešlé dotazy ohledně...

Svědění a pálení v pochvě

Dobry den, uz par měsíců mam takovy problem. Jedna se o svědění a pálení v pochve,...

Kašovitá a kouskovitá stolice

Dobrý den, již zhruba přes měsíc a půl mám kašovitou a kouskovitou stolici...

PSA

Mám - li PSA větší tj v mém případě 7,6 je to problém ?je kontrola krve dostačující...

Bolestivá krční uzlina

Dobrý den, mám už přes týden bolestivou pravou krční uzlinu, co je však podivné,...

Nevolnost po malém množství alkoholu


Bolest břicha na pravém boku a průjem


Hnědé sperma

Dobry den Pred tydnem mnel problem z bolesti pri moceni a pak I mlecni vytok...

Nadměrné pocení


Bolesti hrudní kosti, boule v nadbřišku

Dobrý den, už asi dva týdny mě v leže boli hrudní kost, většinou až k ránu....

Bolest dolních končetin


Tlak v hlavě, motání, závratě

Dobry den, moj problem zacal z nicoho nic v jeden den pred cca 6 mesiacmi.Zacala...

Červené fleky na břiše

Dobrý den, asi už rok mám v horní části břicha červené fleky, nebolí to jen...

Infekce mycoplasma pneumonie

Dobrý deň, mám 40 rokov a asi pre 2-3 rokmi som začala bývať unavená, vyčerpaná...

Pachuť v ústech

Dobrý den, už téměř 2 roky mám problém s ranní pachutí v ústech, vždy během...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Mravenčení rukou

Pri minimalni namaze jsem hned zadychany.V noci,kdyz lezim na zadech hodne spatne...

Hnusně v puse

Dobry den chci se zeptat uz pres tyden vzdy po ranu mam tak hnusne v puse a...

Polymorfní stesky

Dobrý den, mám k vám dotaz a prosbu zároveň. Od prosince mám trvalé tuhnutí...

Menopauza, krvácení

Dobrý den, 3.8. jsem musela na tzv. výškrab pro silné krvácení po menopauze...

Reklama
Zavřít