Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Bipolární afektivní porucha

Psychiatrie 19.2.2019

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda lze z jedné prokazatelně navedené hypománie z antidepresiv diagnostikovat bipolární afektivní poruchu. Anitidepresiva byla indukována z důvodu deprese, která nastala prvně v 72 letech. CT ani neurologie provedena nebyla.
Děkuji

Související dotazy

Léčba bipolární afektivní poruchy
Dobry den, navstivila jsem prvne psychiatra, ktery...
Bipolární afektivní porucha
Dobrý den, je mi 15 let a asi už tři roky dle lékařů...
Bipolární porucha
Moji dceri-25 let 67 kg. dnes lekarka diagnostikovala...
Bipolární afektivní porucha
Dobrý den, již dříve (cca 5 roky zpět) jsem brala...
Bipolární afektivní porucha
Dobrý den, téměř rok žiji s přítelem, který má podle...
Bipolární porucha
Dobrý den, už více než rok se léčím s depresí, která...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biorezonance

Dobrý den, kde můžu se přihlásit na bio rezonance pro kuřáky v Libereckem kraji. Děkuji.

Biorezonance - vstupní vyšetření kolem 1200kč, 4-5 sezení po 2 tis.kč

Měla bych zajem o biorezonanci, která se děla v čínské medicíně k energetickemu...

Biorezonanční terapie

Dobrý den, přemýšlím o vyzkoušení biorezonanční terapie na hloubkovou detoxikaci...

Biosil

Dobrý den, už dlouho dobu jsem přemýšlela o užívání biosilu plus. Po dlouhém...

Biosil

Dobrý den, beru biosil 2 měsíce. U pěsinky mám krátké vlasy, tak se chci zeptat,...

Biosil a nežádoucí účinky

Dobrý den, měla bych 2 dotazy ohledně Biosilu plus. 1) na diskuzích na internetu...

Biosil plus

Dobrý den, léčím se s nefrotickým syndromem a mám autoim.thyreoiditis.Na nefrot.syndrom...

Biotronová lampa

Dobrý den, pane doktore. Před nějakým časem jsem Vám zasílala tento dotaz: Po...

Biotussil, prevemax-alkohol


Biparox v prvním trimestru

Pane doktore, děkuji za rychlou odpověď ohledně streptokoka v krku v těhotenství....

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den, je mi 15 let a asi už tři roky dle lékařů trpím depresemi a občasným...

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den, již dříve (cca 5 roky zpět) jsem brala léky na bipolární poruchu....

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den chtěla bych poradit co dělat nebo jakého odborníka navštívit. Zhruba...

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den, téměř rok žiji s přítelem, který má podle mého úsudku vážnější psychický...

Bipolární porucha

Dobrý den, už několik let se mi střídá deprese z tzv snad normálním stavem....

Bipolární porucha

Dobrý den, manželka užívá dlouhodobě valproat chrono,cipralex,lexaurin, v poslední...

Bipolární porucha

Dobrý den pane doktore, odkaz na Vás jsem našla v Regeneraci, speciál stres....

Bipolární porucha

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Mám velký strach o syna. Jako malý byl...

Bipolární porucha

Dobrý den, zhruba před deseti lety mi byla diagnostikována BAP. Dvě epizidy...

Bipolární porucha

Dobrý den, mám už velmi dlouho (asi 2 roky) problémy s neskutečnou únavou,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Protruze ploténky

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně výsledků mag.resonance. K paní doktorce jdu...

Bulka na chodidle

Dobrý den, zespodu na chodidle mám malou pravděpodobně tukovou buňku. Setrvává...

Bolest pod levým prsem

Dobrý den, je mi 16 let už několik dnů trpím bolestí asi 3 cm pod levým prsem,tudíž...

Zineryt se dostal do oka

dobrý den, nedávno se mi tento přípravek omylem dostal do oka, oko začalo pálit...

Fialová skvrna na penisu

Dobrý den na penisu pol kůží se mi udělala fialová skvrna a nahmatal jsem malou...

Antibiotika


Brnění kůže stehna


Co může znamenat bulka pod bradavkou

Dobrý den. Chci se zeptat, jak je to s malou bulkou pod bradavkou. Je tomu pár...

Bolest v podbříšku při orgasmu

Dobrý den, už tak měsíc mě trápí bolest v podbříšku při orgasmu. Je to takové...

Nechráněný styk a HIV infekce

Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení a shodou okolností jsem...

Mám prolaps ,poslední dobou mi nedělají dobře noční směny

Dobrý den, Před pěti měsíci jsem začala dělat noční směny, poslední dva měsíce...

Nevolnost po čokoládě

Dobrý den, nedávno jsem omezil cukry a soli v těle. Přestal jsem jist čokoládu...

Tmavé fleky na nohách

Dobrý den paní doktorko/pane doktore Jmenuji se Miroslav , je mi 28 let a...

Orofar v těhotenství


Als


Zlomenina těla 5.metatarzu

Dobry den , Pri cviceni jsem si na konci cervna 2020 zlomila chodidlo. Lekar...

Mandlové kameny

Dobrý den, dcera má 35 let a již několik let se jí dělají "mandlové kameny",...

Mirena a oddálení menstruace


Ureaplasma urealyticum


Fraktura klíční kosti

Dobry den Mam jit na operace se zlomeninou klicni kosti. Rentgen viz příloha....

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.