Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bodystyling

Jiný problém al . 18.4.2013

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by u mne byl vhodný přístrojový Body styling , mám po operaci páteře - vyměněnou plotýnku za titanový implantát. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jiří Marek


Takhle jednouše odpovědět nelze. Obecně bych sice mohl napsat, že ano Je vhodný. Záleží však i na funkčním stavu kloubů páteře v okolí onoho implantaátu. Sám implantát není problém, je li dobře funkčně sladěna jeho pozice a funkce s okolními obratli a celotělovou statikou. Takže bez konkrétní ho klinického vyšetření lze pouze říci, že bodystyling je vhodný za dodržení výše uvedených skutečností.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bodnutí, píchnutí v hlavě

Dobrý den, poslední dobou mám problém, že mě z ničeho nic dloubne - píchne...

Bodová bolest hlavy

Dobrý den, poslední 4 dny mě velice bolí hlava a to na různých místech pravé...

Bodové hodnocení bolestného

Dobrý den, měl jsem pracovní úraz, který se mi stal 11.12.2015, po kterém mi...

Bodové hodnocení pracovního úrazu

Dobrý den, Stal se mi pracovní úraz v roce 2015- vymknutí kolene + po...

Bodové hodnocení pracovního úrazu - Podvrknutí kolene + plastika LCA BTB

Dobrý den, Četl jsem pozorně i text i nařízení vlády č. 276/2015. dále jste...

Bodove hodnoceni urazu

Dobry den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem se úrazy bodují. Na každé lékařské...

Bodové ohodnocení

Dobrý den, chtěla bych se optat kolik bodů je za fraktura zadní hrany distální...

Bodové ohodnocení úrazu

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně bodového ohodnocení úrazu mého syna. Dne...

Bodové ohodnocení úrazu

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně bodového ohodnocení úrazu. Špatnými brzdami...

Bodové svědění po celém těle v zimě

Dobrý den, Při přechodu z tepla do zimy či naopak mne po nějaké době (obvykle...

Boelst kloubu

Dobrý den, trápí mě bolest kloubu ukazováčku. Bolí při ohnutí. Myslím si, že...

Boelst kolene

Dobrý den, od soboty, tj. 21.5. mě bolí koleno. Koleno mě bolí hlavě když jdu...

Boelst ledviny ??

Dobrý den, pane doktore prosím mám trochu rozlehlý dotaz ale prosím Vás pomozte...

Boelst palce u nohy

Dobrý deň. Už je to asi 5 rokov čo ma bolí kĺb na palci lavej nohy. Bolí to...

Boelst po konání potřeby

Dobrý den, když se vyprázdním a chci se utřít, bolí mě při tom pravá strana...

Boelst v pravém podbřišku, v bederní části zad a krvácení

Dobrý den, v roce 1996 mi byl při gynekologické operaci zjištěn Crohn, v té...

Boelst žaludku

Dobrý den. Už asi týden mám bolesti žaludku. Začalo to bolestí střev a průjmovitou...

Boelsti břicha a obtíže s dechem

DOBRY DEN BOLI MI BŘICHO NEMUŽU DYCHAT

Boelsti kloubů, únava

Dobrý den, půl roku pociťuji stěhovavé bolesti velkých kloubů, velkou únavu,...

Boelsti nohy

Dobrý den.před dvěma dny jsem ráno vstal a bolelo mě pod kolenem právě nohy.po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×