Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bolest páteře

Hana C. 26.5.2016 redakce uLékaře

Dobry den, rada bych poprosila o vysvetleni-byla jsem kvuli velkym bolestem poslana na rtg Osa prima, blokove postaveni Th12 az L3, spondyloartriticke zmeny, obratlova tela normalniho tvaru, neprokazuji ventrolistezu,pedikly zachovany. Na snimku v zaklonu zustava naprimeni Th12/L1, pri predklonu se naprimuje usek L3 az L5, v urovni Th/L prechodu kyfoticke prohloubeni. Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Váš snímek je bez akutního nálezu. Jedná se o degenerativní změny na páteři. Spolu s vašim lékařem budete muset najít odpovídající léčbu.

Související dotazy

Bolest krční páteře
Dobrý den,již několik let trpim bolestmi hlavy krční...
Bolesti bederní páteře
Dobry den, porosim vas o vas nazor, mam velke bolesti...
Bolest páteře
Dobrý den jsem po MR ls páteře kde my bylo zjištěno...
Mám bolest bederní páteře
Dobrý den pane doktore mám bolest bederní páteře a...
Bolest páteře
MRI Th a LS 7/2014 Th páteře mícha je volná kořeny...
Dlouhodobá bolest krční a bedeřní páteře
Zdravím, dlouhodobá bolest krční a bederni patere a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolest partnera při výronu semene

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím vším je u mužů způsobena bolest při výronu...

Bolest pat

Dobrý den.Je mi 14 let a týden mě bolí obě paty začalo to při běhání a dnes...

Bolest pat

Dobrý den. Již sedm měsíců mě bolí paty. Jedna pata mě bolí od doby co jsem...

Bolest pat

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co může způsobovat synovi(9let) bolesti obou...

Bolest pat na noze

Dobry den.Uz asi tri mesice me boli paty,kdyz rano vstanu nebo kdyz po dlouhem...

Bolest pately po ASK

Dobrý den pane doktore, opět Vás žádám o radu. 3 měsíce po ASK operaci kdy mi...

Bolest pately po křupnutí

Dobrý den, pane doktore. Jsem 10 měsíců po ASK operaci, kde byla pouze ošetřena...

Bolest patere

Dobry den pane doktore, 21.3. me zacalo bolet pod pravou lopatkou (vseobecne...

Bolest patere a hrudnika

Dobry den. Ja sa na Vas obraciam pretože už neviem čo mam robit...takže začnem...

Bolest patere, brneni rukou

Dobrý den, chtěla bych se informovat, jak probíhá tato léčba. Nález od lékaře...

Bolest páteře

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu.Již od loňského srpna marodím...

Bolest páteře

Dobrý den,čeká mne již třetí operace ploténky a podruhé je to jedna a tatáž...

Bolest páteře

Dobrý večer,rád bych se zeptal čím může být způsobeno vystřelování bolesti do...

Bolest páteře

Dobrý den, je mi 65 let a již rok a půl trpím bolestmi vystřelujícími od bederní...

Bolest páteře

Dobrý den, jsem momentálně v péči neurologa, ale nejsem zcela spokojená. Nic...

Bolest páteře

Dobrý den, je to už 3roky co jsem byla na CTvyšetření...v etáži L4/L5 koncentrická...

Bolest páteře

Dobrý den , chtěla bych jsem se zeptat , mám problémy s pátěří . Asi půl roku...

Bolest páteře


Bolest páteře

Dobrý den mám dotaz ohledně mých potíží.Nevím kam se obrátit o pomoc .Můj stav...

Bolest páteře

Dobrý den, mám 60let a už asi rok trpím bolesti páteře. Při předklounu praská...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×