Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bolest varlat

Filip . 7.3.2015 redakce uLékaře

Je mi 17 let a závodně hraji fotbal. V poslední době mě začalo při běhu píchat (tlačit) v oblasti varlat. Když celý den neběhám všechno je v pořádku ale jakmile delší dobu běhat objevují se popsané problémy. Chtěl bych se zeptat co s tim a popřípadě jak postupovat dále. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, bolest bude pravděpodobně přenesena z třísla a půjde tedy o problém pohybového aparátu. Klidový režim a analgetika jsou řešením.

Související dotazy

Bolest varlat
Už asi týden mě bolí levé varle, občas i prave. Jsem...
Bolest varlat
Dobrý den nedavno jsem byl u urologa bolí my varlata...
Bolesti varlete
Dobrý den, dnes kolem 1 hodiny odpoledne jsem rychle...
Bolest varlat
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,mám bolesti varlat,nejprve...
Bolest varlete
Dobry den,jemi 38 let,merim 174cm a 98kg.Jen pro info.Mam...
Bolest varlete
Dobry den, chtel jsem se vas zeptat. Dva tydny...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolest vaječníků a menstruace

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o radu. Před půl rokem mě začal...

Bolest vaječníků a výtok

Dobrý den, již asi 2 roky mám neustále bílý výtok. Není ho ale málo, tudíž to...

Bolest vaječníků a zvýšené crp

Dobrý den, jsem měsíc po zánětu ledvin. Po doléčení a dobrání antibiotik, jsem...

Bolest vaječníků mimo menstruaci

Dobrý den,již několikátý měsíc mě trápí mírná bolest (asi vaječníků, nebo v...

Bolest vaječníků na pravé strane

Dobrý den mám už týden bolesti na pravém vaječníku jako kdybych měla dostat...

Bolest vaječníků od 10. dne MS cyklu a bolest při styku

Dobrý den, od vysazení antikoncepce po 20 letech užívání mě již 6 let bolí...

Bolest vaječníku po sexu

Dobrý den, mám takový problém. Po sexu s mým přítelem jsem měla nehoraznou...

Bolest vaječníků po sportu

Dobrý den, většinou druhý den po běhání, či skákání přes švihadlo, na trampolíně...

Bolest váječníků před i během menstruace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na můj problém.Vždy cca 2-3 dny před menstruací...

Bolest vaječníků, krvácení mimo ciklus

Dobrý den, již druhý den mě bodá v podbřišku a v oblasti pravého vaječníku....

Bolest varlat

Dobrý den, zhruba před měsicem jsem navštívil urologa s tím,že mě bolí levé...

Bolest varlat

Dobry večer, mám takový problém. Asi před 4 dny jsem byl se svou přítelkyní....

Bolest varlat

Chtěl bych se zeptat ohledně bolesti varlat a oblasti stydké kosti. Je mi 20...

Bolest varlat

Dobrý den, začátkem roku jsem byl u urologa s bolestí pravého varlete. Byl jsem...

Bolest varlat

Dobrý den, jmenuji se Vašek a je mi 23 a mám takový problém. Min. Poslední týden...

Bolest varlat

Dobrý den, píši za svého přítele, který má potíže s varlaty. Když svému...

Bolest varlat

Dobrý den,byl jsem na urologii s bolestí varlat a po do močení pocit v konečníku...

Bolest varlat

Dobrý den. V poslední době mě bolí buď jedno nebo obě varlata + bolest v podbřišku....

Bolest varlat

Dobrý den, O víkendu jsem měl styk se svojí přítelkyní. Nebylo to však s vyvrcholením...

Bolest varlat

Dobry den chtel jsem se zeptat opil jsem se takze si nic nepamatuju ale rano...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×