Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bolesti v tříslech

Ondra M. 29.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, asi před rokem jsem začal pociťovat bolest v pravém třísle při cvičení a začala se objevovat bulka velikosti ořechu při kašli smrkání atd.. Při prohmátnutí v tomto místě jsem cítil jakoby jamku. Cvičení jsem raději přerušil a šel jsem na vyšetření, jelikož mně to omezovalo při sportu. Po prohlednutí praktickým lékařem a následně chirurgem jsem byl poslán na laparoskopickou operaci tříselné kýly. Bohužel po probuzení po operaci (zavedení kamery nad pupíkem a prozkoumání) mi bylo sděleno, že zde nebyla objevena žádná kýlní branka, tunel atd... a od operace bylo tudíž upuštěno. Bolest prý může být od úponů nebo vazů a bulka může být způsobena slabší břišní stěnou nebo oslabením vzniklým po předchozí operaci, jelikož jsem měl v předškolním věku kýlu už operovanou. Mohlo by být toto příčinou bolesti nebo i ještě něco jiného? Prosím poraďte, co s tím. Jsem sportovec a toto mně omezuje.....Navíc jsem 6 týdnů po operaci, a v místě jizvy cítím, jako bych tam měl kámen, místo pod kůží je ztvrdlé a stále ještě mírně bolestivé, je to normální? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

Dobrý den, ztvrdlé místo po operaci je normální, i bolestivost, mohl byste si místo mazat např.Hirudoid forte gelem, pokud by se to nelepšilo, nebo místo bylo zarudlé, bylo by vhodné udělat ultrazvuk v místě rány. Asi byste ted měl nějaký čas vydržet být v klidu, pak potíže, budou-li přetrvávat řešit nejspíše s ortopedem, ev. na rehabilitaci, s fyzioterapeutem... Pobolívání v třísle může být i od páteře, může je způsobovat třeba začínající artrosa v kyčli. Každopádně přeji , ať se Vám podaří najít řešení a pak znovu sportovat, zdravím, kroupa

Související dotazy

Bolesti v tříslech
Dobrý den, mam problém s palčivou bolestí v tříslech...
Tlak v tříslech
Dobrý den. .chci se zeptat ,cítím jemnou za čas tlak...
Vyrážka v tříslech
Dobrý den, dnes večer, když jsem se po sprše utírala,...
Vyrážka v tříslech
Dobrý den, zhruba 3 týdny mě trápí tento exém. Nijak...
Boulička v tříslech
Dobrý den, prosim o radu před 2dni se mi v trislech...
Abscesy v tříslech
Vředy v tříslech Dobrý den, už pár let mne trápí...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

BolestI v ramenu a ruky

Dobrý den pane doktore. Rád bych se zeptal na problém bolesti v ramenu a následně...

Bolesti v rukou a nohou

dobrý den, je mi 24 let a již týden mám bolesti v rukou a nohou. Přesněji pociťuji...

Bolesti v různých částech nohou

Magnetickou rez. byly zjištěny tyto závady-zúžený míšní kanálek/vrozený/vyšinutá...

Bolesti v semenníku, podbrušku, slabinách a v krížovej oblasti

Dobrý deň, veĺmi by som Vás prosila o Váš odborný názor na moj problém....jedná...

Bolesti v tehotenstve

Dobry den,som v 6 tyzdni tehotenstva a asi pred tyzdnom som zacala pocitovat...

Bolesti v těhotenství

dobry den mam takovy problem jsem na zacatku tehotenstvy a mivam mensi bolesti...

Bolesti v tříselné krajině

Před třemi dny jsem začal cítit pálivou bolest v oblasti přední části kyčle....

Bolesti v třísle

Dobrý den, Mám už od podzimu nepravidelne opakující se bolest pravého třísla.nic...

Bolesti v třísle

Dobrý den. Už 4. den mám řezavé bolesti v třísle na pravé noze. U lékaře jsem...

Bolesti v třísle při mesntruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na bolest v tříslech a vnitřní straně stehen...

Bolesti v tříslech

dobry den ,hrozne me boli v trislech zacalo to kdyz jsem byla tehotna myslela...

Bolesti v tříslech

Dobrý den, mám trvalé bolesti ve tříslových úponech. Jaká může být příčina...

Bolesti v tříslech

Dobrý den, mam problém s palčivou bolestí v tříslech která pokračuje do kyčle...

Bolesti v tříslech

Prosím, jsem už zoufalá. Při prochladnutí stehen, začnu chodit jako kačena a...

Bolesti v tříslech

Dobry den, uz delsi dobu trpim behem polohy v leze bolestmi trisel, ktere prechazi...

Bolesti v tříslech a kříži


Bolesti v tříslech,podbřišku,pánvi,

Dobrý den, z ničeho nic mi začaly velké bolesti v oblasti třísel,dolní části...

Bolesti v uchu

Dobrý den chci se na něco zeptat ohledně bolesti ucha. Jsem na soustředění a...

Bolesti v zádech

Dana Dobrý den, prosím o radu, mám revmatoidní artritidu a užvám krom jiných...

Bolesti v zádech

Vážený pane doktore. Již 3,5 měsíce trpím problémem, že při říhnutí, ale ne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×