Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bonadea a nadváha

Marie . 14.1.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, je možné při pravidelném braní HA Bonadea a 20 kg nadváhy, aby došlo k zeslabení účinku antikoncepce? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Podle údaje výrobce by účinek neměl být ovlivněn,ale redukce váhy by vám jistě prospěla. Příjemný den

Související dotazy

Nadváha
Je mi 12 let bmi mám normální, ale pokud si spočítám...
Nadváha
Dobry den,jsem ctyri mesice po porodu a po zkonceni...
Nadváha
Dobry den, mam takovy problém.Rok a pul jsem brala...
Nadváha
Dobrý den, chci se zeptat zda je v pořádku že máme...
Nadváha
Dobrý den, Jsem voják z povolání a mám problém s tím,...
Nadváha
Dobrý den. Trápí mne po ráno to samé co ostatní bolest...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolička u děložního čípku

Dobrý den přeji, před týdnem jsem přišla an tvrdou bolikčku velikosti hrášku...

Bolístka na palci

Dobrý den. od doby co jsem otěhotněla. Cca před rokem. Mám na palci na ruce...

Bolsem začala správnou polohu na ležení. Proctoglyvenol jesti v oblasti konečníku

dobrý den, před časem jsem podstoupila operaci řitní trhliny, polypu a hemeroidů...

Bolsest varlat

Dobrý den. je mě 25 let mám problém: po dvou až třech dnech, po sexuálním styku...

Bolset břicha

Dobrý den, ve středu to bude 3 týden po mojí laparoskpické operaci přišli mi...

Bolset pod hrudním košem

Dobrý den,už třetí noc nemohu spát,kvůli tlaku pod hrudním košem a pocitu jakoby...

Bolset při erekci

Dobrý den,dnes mě při erekci začal píchat uvnitř penis.Nevím co to může být.Dřív...

Bolst čelisti při pohybu

Dobrý den, před několika dny mě zničeho nic začala bolet čelist - v pravém...

Bolsti břicha

Dobrý den,můj přítel má už nejméně rok problémy s bolestí břicha. Byl na sonu,...

Bonadea

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat přešla jsem z antikoncepce Nyssiela na antikoncepci...

Bonviva a trhání zubů

Dobrý den. Před několika lety jsem užívala cca č roky po sobě Bonvivu. Jak...

Boolest lícních kostí

Dobrý den. Asi pět let mám bolest od kořene nosu přes lícní kosti ke spánku.Před...

Boolesti břicha

Dobrý den. K ránu než vstanu mám bolesti břicha a nadýmání. Beru Simethicon...

Booule na zádech

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem požádat o radu: mojí mamince se na zádech...

Boraxové globule

Dobrý den pane doktore, chtěla bych poprosit o radu ohledně léčby kvasinek:...

Boraxové globule v prvním trimestru těhotenství

Dobrý večer, chtěla jsem se vás zeptat ohledně léčby vaginální mykózy v prvním...

Boreiloza ??

Dobrý den. Po prodělané únorové chřipce, následných fascikulacích ve svalech...

Borelie

dobrý den dnes jsem vam již psal jen jsem zapoměl dodat že jsem trpěl extremními...

Borelie

dobrý den chci se zeptat kde si mužu nechat udělat testy na borelie,,,měl jsem...

Borelie

Dobry den,prosim o radu, v lednu 2016 jsem byla hospitalizovana pro boreliozu. Od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest

Pálení a řezání při močení, zakalená moč, bolesti v podbřišku doprovázené častým...

Bolest kostrče

Dobrý den, cítím bolesti v kostrči, přes den ne, ale když večer na tvrdším...

Ústní dutina

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor k přiložené fotografii. Začal mě...

Opakované záněty močových cest

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda bych jako prevenci na opakující se záněty...

Motání hlavy, stavy na omdlení


MUDr. Marcela Trojánková

Interní a nefrologická ordinace

Kouření – největší nepřítel ženské pleti

Cigaretový kouř působí na naše tělo v mnoha negativních ohledech. Zvyšuje riziko...

Trombóza a embolie

Hluboká žilní trombóza a plicní embolie – dvě onemocnění, která jsou spolu nerozlučně...

Nadýmání u novorozence

Dobrý den, mám třítýdenní miminko, které je plně kojeno. Bohužel ho trápí...

Hlasite polykani

Chtela jsem se zeptat zda se da resit problem s hlasitym polykanim pri piti....

Paralen Grip v těhotenství

Dobry den,jsem v 18tt mela jsem teploty 38,5 a omylem jsem si vzala paralen...

Opalování: riziko pro kůži i pro srdce

Nastává čas letních dovolených. Ať už budete ležet na pláži nebo u rybníka, mějte...

NAtržená uzdička


MUDr. Michal Pukovec

Praktický lékař pro děti a dorost

Svědění konečníku

Dobrý den, před měsícem mě ze dne na den začalo po celý den i noc velmi silné...

Soor

Dobrý den.Léčím se s mykozou v ustech.Dočetla jsem se že to souvisí s oslabenou...

MUDr. Jitka Chaloupecká

Korektivní dermatologie

Pálení a mravenčení v lýtkách

Dobrý den, mam problém s pálenim a mravenčenim v lýtkách, často se mi stává,...

Zalehlé ucho

Dobrý den.Již dlouhou dobu(cca 2 roky) mě trápí nepříjemný pocit u levého ucha.Uši...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×