Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Borelioza

Infekce karavan . 16.9.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, před 14 dny mě byla krevní zkouškou zjištěna borelioza 2. stupně, je možné takto onemocnět aniž bych si byl vědom nějakého štípnutí či jakéhokoliv kožního projevu po štípnutí. Bolesti svalů, kloubů a hlavy byly poslední měsíc již nesnesitelné, děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano., možné to je, první stadium může probíhat téměř bezpříznakově a je možné, že jste ho vůbec nezaregistroval.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelióza
Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli je uz vakcina...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa ??


Boreliosa ??


Boreliosa od psa


Boreliosa, RS? Jak dál postupovat?


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Borelióza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×