Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Borelióza

Infekce Zdeněk 15.7.2011

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat ,zda by mohla dvouletá dcera onemocnět boreliozou, když olizovala pinzetu, kterou se vyndavají klíšťata. Je to asi půl roku, měsíc poté diagnostikován zánět prudušek, brala 7 dní atb. a nyní cca po půl roce je neustále unavená, plačtivá, občas třes, teploty nemá, ale i tak jsme na vážkách.
Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
je to velice nepravděpodobné.
Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den, prosím o radu. Mé dceři ( 11 let ) byla...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelioza


Borelioza

Dobrý den, již několikrát jsem byl nakažen Boreliózou. Vždy to doprovázela zimnice...

Borelióza

Před 3-4 měsíci mi diagnostikovali boreliozu.V době Vánoc (2010) se mi na boku...

Borelioza

Dobrý den.Prosim o radu.Asi pred mesicem sem se dolecil na boreliozu uzival...

Borelioza

dobrý den za jak dlouho po dobrání antibiotik pri lecbě boreliozi se delají...

Borelioza

Prosím o informaci, po jak dlouhou dobu po infekci lze z krve zjistit nákazu...

Borelióza

Dobrý den, mé 16-ti měsíční dceři se udělal flek po kousnutí hmyzem. Asi za...

Borelioza

Dobrý den, v roce 2004 mi byla zjištěna borelioza a přeléčena antibiotiky....

Borelioza

Pred 3-mi rokmi som prerobila boreliozu bez preliečenia.Teraz sa mi vrátila.Po...

Borelioza

Dobrý den. Byla mi diagnostikována pomocí EMG latentní tetanie, ale přijde mi,...

Borelioza

Dobry vecer. Mam dotaz ohledne sveho 2-leteho syna. Syn ma silnou rymu, bez...

Borelioza

Zdravím, nedávno jsem našel klíště u kotníků a po vytažení se mi neustále dělají...

Borelioza

Dobrý den, před dvěma týdny jsem měla klíště,asi po týdnu mě začala bolet hlava...

Borelioza

Dobrý den, před 14 dny mě byla krevní zkouškou zjištěna borelioza 2. stupně,...

Borelioza

Dobrý den, mám dotaz ohledně boreliozy.Podotýkám, že jsem ve 3 měsíci těhotenství...

Borelioza


Borelioza

Dobrý den,v únoru som bola preliečena atb.(lendacin inf,doxybene po 21 dní).Po...

Borelioza

CCa. před dvěma měsíci jsem měl v pupíku přisáté klíště. Vytvořila se mi rudá...

Borelioza

Dobrý den..:) Chtěla bych se zeptat..Je mi 18let a mám 7 let boreliozu..Ze...

Borelioza

Dobrý den, před šesti lety mi byla zjištěna borelioza. Po léčbě antibiotiky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Topoření penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém, už když se začnu jemněji...

Hmatná rezistence v levé polovině břicha

Dobrý večer, před 7 dny jsem si nahmatala nějaký útvar v levé polovině břicha...

MRSA v nose a očkování

Dobry den pan doktor, dcerka ma 4 mesiace a z porodnice si doniesla stafylokoka...

Natržení uzdičky penisu

Dobry den Pri sexu s partnerkou se mi natrhla uzdicka na penisu, ale zjistil...

Prothiaden 25


DISH syndrom


Masturbace

Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dr. Davidu Folprechtu za jeho přívětivou...

Bolest v krku


Chlamydie


Upadnutý nehet, padání vlasů

Vážená paní doktorko Dogoši, ráda bych se zeptala na problém týkající se upadnutého...

Zvýšené protilátky v krvi

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat,byla jsem na prvním IVF, které nedopadlo.Chystáme...

Kvasinková infekce u muže


Čištění zubních kanálku


Stafylokok v nose

Dobry den pane doktore,na ORL mi zjistili,ze mam v nose zlaeho stafylokoka,doktorka...

Užívání Letrox 50 a Ketonal forte


Neurol vs.zolpinox

Zdravím, ještě mám na vás poslední dotaz jaký je teda vlastně rozdíl mezi tím...

Kontrastní látka a alergie na ni

Dobrý pane doktore, byla mi před cca 24 hodinama aplikovaná kontrastní látka...

Hlen ve stolici malého kojence

Dobrý den, máme téměř tříměsíční miminko, v posledních týdnech má stolici spíše...

Průjem způsobený rotaviry

Jaká je inkubační doba?Jak dlouho je člověk pro druhé infekční? Může se onemocnění...

Prášky na uklidnění a spaní

Špatně usínám,proto si střídavě beru na večer neurol nebo lexaurin. Někdy ale...

Zavřít reklamu