Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Borelióza a neurologické,dýchácí,GIT a močové potíže.

Infekce Tereza 14.11.2020

Dobrý den, na antibiotikách Ceftriaxon kvůli borelióze se mi rozjela mykóza a chodila jsem snad co půl hodiny na toaletu a byla mi oznámena krev v moči s doporučením zajít si na gynekologii. Mykóza tedy po léčbě přeléčena a jinak po gynekologické stránce prý vše v pořádku, že prý to zánět po ATB jistě nebude. Já ale mám stále tlaky na močový měchýř, močím normálně bez bolesti a pálení a teď pár dní i tlak na konečník a nadýmání, mazlavou žlutou stolici s přítomností hlenu. Užívám již tři měsíce probiotika a koupila jsem si také hylak ten jsem užila asi po měsíci kvůli problémům s trávením zlepšili se ale teď mám zase problémy výše. Po léčbě se mi spíše přidávají další problémy. Objevila se dušnost, bušení srdce, bolesti krčních uzlin, tlak do nosní dutiny, opakovaně ucpaný a zase uvolněný nos, napjaté krční svaly a čelist ... přetrvávají také problémy s brněním těla, záškuby po těle i obličeji, pálení, bodání do chodidel, vnitřní "vibrace" či zimnice, problémy s delším soustředěním se na něco, slabosti, bolesti hlavy, bolesti do zubů, zadýchávání, někdy problém vyslovit nějaké slovo, což se mi nestávalo ...Před boreliózou jsem byla vždy zdravá nenachylná k nemocem. Absolvovala jsem magnetickou rezonanci mozku a EKG holter čekám na výsledky, emg vyloučena neuropatie a chystám se na zopakování testu na boreliózu. Zřejmě bude třeba navštívit i urologii a vyšetření stolice... Četla jsem že při napadení autonomního nervového systému mohou být problémy s močovým měchýřem a střevy simulující záněty ale jedná se o postižení nervů v dané oblasti. Je to možné? Děkuji už nevím jak si více pomoci tak jsem chtěla znát i váš názor. Pečuji o malého syna a nevím co čekat do budoucna když je s diagnostikou boreliózy tolik problémů a také s její léčbou a hromadí se symptomy způsobuje to obavy o vážné následky nebo špatný konec, psychický problém nemám jen obavy ze všech příznaků a nemožnosti si pomoct nebo dokázat že infekce pokračuje.

Odpovídá lékař:

MUDr. Xenie Zatloukalová


Dobrý den pani Terezo!Neurologické potíže jako brnění,bolesti hlavy,zubů,krčních svalů moh...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jolana Novotná


Dobrý den, souhlasím s předchozí odpovědí. Zřejmě jste tedy absolvovala i lumbální punkci,...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Borelioza?
Dobrý den, před rokem mě začala lehce mravenčit levá...
Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza
Dobrý den, prosím o radu. Mé dceři ( 11 let ) byla...
Borelioza
Dobry den, syna postipali komari, pupinky si rozskrabal....
Borelióza
Dobrý den, brala jsem antibiotika kvůli podezření...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelioza a encefalititda

Dobrý den, zhruba před 5ti týdny jsem měla 3 klíšťata, po pár dnech mě začla...

Borelióza a chronické obtíže

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám kamarádku kterou něco kouslo a zjistili...

Borelióza a její léčba, ikdyž nezaberou jedny antibiotika

Dobrý den, mám dotaz o prázdninách mámu cosi kouslo a měla fialovej kotník,...

Borelioza a její léčba.

Protilátky IgM ukazují, že mám v současnosti aktivní formu borelie. Zdá se,...

Borelioza a její léčba.

Na téma borelioza jsem si přečetl ve vaší veřejné poradně dost dotazů a odpovědí...

Borelioza a krevní testy

Dobrý den, dne 11. 9. mě zřejmě štípnul komár a hned druhý den se štípanec začal...

Borelióza a mateřství

Dobrý den, mám dotaz ohledně syna. Seankovi je 5 let a po roce pozorování dostal...

Borelióza a mononukleóza

Dobrý den!Asi v 10 letech jsem prodělala zároveň boreliozu a mononukleozu.Z...

Borelióza a neštovice

Dobrý den, dcera má podezření na borelióza. Má třetí den ATB. Asi před 15 dny...

Borelióza a neštovice

Dobrý den, dcera má podezření na borelióza. Má třetí den ATB. Asi před 15 dny...

Borelioza a očkování do zahraničí - Jordánsko

Dobrý den, dceru minulý týden ve středu kousl do nohy komár. V pátek se ji...

Borelioza a oslabení organismu

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, moje dcera ve 21 měsících prodělala boreliózu,...

Borelióza a otehotnenie

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, či je prenosná borelióza na dieťa, a či...

Borelioza a otok kolene

Dobrý den. Před 3mi lety jsem prodělal boreliózu. Byl jsem léčen doxycyklinem. Aktivně...

Borelióza a plánované těhotenství

Dobrý den, minulý týden mi byla diagnostikována lymeská borelióza - 1. stádium....

Borelioza a plicní chlamydie

Dobrý den, mám na vás takový dotaz. Již před dvěma roky jsem onemocněla boreliozou...

Borelioza a polymorfní obtíže

Dobrý den, měla bych dotaz. V září roku 2016 se mi udělal flek na levé noze...

Borelioza a poruchy imunity

dobrý den mám kamarádku která v dětství prodělala boreliozu mívá časté chřipky...

Borelioza a poruchy nervové soustavy

Dobrý den. Mám obdobný dotaz jako včera, akurát se obracím na Vás jakožto odborníka...

Borelióza a přetrvávající příznaky

Dobrý den, existuje nějaký zaručený způsob, jak odlišit boreliózu a roztroušenou...