Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Borella

Infekce Eva . 24.9.2008

Dcera (nar.5/05) měla 4.5.08 1.klíště za lev.uchem,po 14dnech flek.Přeléčena antib.Ospen400 bez krev. odběru. Kontrol.odběr krve proveden 4.9.08.Dle výsledku má "hraniční hodnoty".Nesděleny.Dětský lékař doporučil odběr ještě v 12/08.Dítě od 5/08 bez teplot a příznaků. Mám se obávat do budoucna zhoršení stavu.(Nyní zřejmě nelze očkovat proti žloutence typu A)? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Hraniční hodnoty znamenají pozitivum, na další kontrole by již měly být v normě. Neobávejte se nadměrně, o dítko pečujte a pozorujte je s láskou jako před onemocněním, pokud bude jakákoli změna stavu, konzultujte ji s dětským lékařem. Očkování bych já osobně raději odložila do normalizace i těch dalších výsledků. Stačí zvýšit hygienu rukou a také potravin, které konzumujete, o očkování můžete rozhodnout po poradě s dětským lékařem později, ten vaše dítko a jeho stav zná nejlépe. Hezký den..

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelioza?

Dobrý den, už od loňského léta mám velké zdravotní problémy - bolest při polykání,...

Borelioza?

Dobrý den, chtěl bych s Vámi konzultovat následující: V srpnu 2010 přisáté...

Borelióza?

Dobrý den, dnes jsou to 4 dny, co jsem byla u svého lékaře s problémem a tím...

Borelioza?

Dobrý den, byla jsem na magnetické rezonanci a bylo mi zjištěno na mozkové tkání,...

Borelióza?

Dobrý den. Mám 3 letou dceru a před více než týdnem se jí objevil červený...

Borelioza?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tyto příznaky mohou vést předběžně k diagnoze...

Borelióza?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by mohl být tento flek na přední straně...

Borelioza??

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Váš názor ohledně boreliozy. Asi půl roku...

Borelioza??

Dobrý den. Letos v květnu se mi na noze objevilo něco jako červený ekzém kruhovitého...

Borelioza+Plicní chlamydie následky: škubání svalů

Dobrý den, asi v březnu mi našli po dlouhé době nemocnosti (cca 2 roky) Boreliozu...

Borellioza?

Dobrý den. Píšu vám kvůli mým problémům, které trvají již 7 měsíců. Týkají se...

Borglycerin


Borová voda

Dobrý den, ráda bych věděla zda má borová voda stejný léčivý účinek jako ophthalmo-septonex...

Borová voda na oči

Dobrý den, při prvním zánětu oka u tříměsíčního dítěte mi byla předepsána borová...

Borrelia - přetrvávající bolest zad po přeléčení ATB

Dobrý den, krevní testy určily borreliózu (IgG,IgM pozitivní). Následně jsem...

Borrelia IgM

Dobrý den. Při nedávných odběrech krve mi byly zjištěny pro mne znepokojivé...

Borrelie

Dobrý den , Chtěla bych vás poprosit o radu . Můj otec , byl na vyřezávání...

Borreliosa

Dobrý den, byla mi diagnostikována borelióza. (Klasická skvrna s výhledem, která...

Borreliosa

Dobrý den, na můj předchozí dotaz ohledně připadné boreliozi u manžela mi...

Borreliosa

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda i jediný příznak, a to cca 2 roky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Špatná termoregulace těla

Dobrý den. S problémem se kterým se potýkám je špatná termoregulace těla. Stačí...

Fimóza

Fimóza 2letý syn je týden po operaci fimózy, bohužel se mu z jedné strany tvoří...

Bolest jedné půlky hlavy, oka ,v krku,mžitky

Dobrý večer, obracím se na Vás s dotazem ohledně bolesti levé půlky hlavy. Už...

Pupínky na penise

Dobrý den, v posledním týdnu se mi z dvou pupínků udělalo toto. Používám mast...

Bolest nohy

Bolívává mne napravo od kolena ke kotníku u pravé nohy (nebo od kotníku ke koleni?). Asi...

Antidepresiva Asentra 50 - vedlejší účinky, sexuální dysfunkce a alkohol

Dobrý den, mám dotaz na na vedlejší účinky ad Asentra 50, které beru jednu tabletku...

Odstranění panenské blány

Da se panenská plana protrhnout ukazováčkem ? Děkuji za odpověď

Chronická bolest bederní páteře

Vážená paní doktorko, na MR mám nález: zúžení již beztak konstitučně úzkého...

EB virus

Dobrý den, dovolím si upřesnit dotaz. Jaká je prosím pravděpodobnost vzniku...

Pupínky na penisu

Dobrý den,mám takový dotaz asi před měsícem jsem byl na návštěvě u kožního lékaře...

Lékař Vám doporučil artroskopii kolene? Podívejte se, co vás čeká


Lze pomoci medicíně a přírodě při umělém oplodnění?

Umělé oplodnění je záležitost, která vyžaduje vytvoření optimálních podmínek....

Piha

Dobrý den, mam už od narození asi půl milimetru velkou pihu u loketní jamky....

Jak zastavit řídnutí kostí?

Tuto otázku si klade nejméně 35 % žen po padesátce, a také jejich lékaři. Jednou...

Bakterie v dýchacích cestách, bolest v krku, Klebsiella pneumoniae

Dobrý den. Před měsícem jsem omezila kouření z 15 cigaret na 5 denně. Od té...

Pravým bokem mi projela neskutečně silná bolest

Dobrý den,prosím o jakoukoliv radu,která by mi pomohla ve velice bolestivé záležitosti...pracuji...

Vředy v podpaží a tříslech

Dobrý den, prosím o radu , tak před 2 lety se mi občas začaly dělat velké vřídky...

Bolesti zad a hrudi s nemožností spát

Dobré ráno, mám bolesti mezi lopatkami (Th9-Th6) a dále v začátku hrudní páteře...

Bolest a otok kolene

Dobry den pracuji jako lesní dělník ve středu jsem spadl na kamen a udeřil se...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×