Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Brusna chripka?

Trávení Marek 23.2.2016

Dobry den, bol som pred meisacom na testy hiv co som mal rizikovy stik bolo to 14 tyzdnov po testy boly negativne, teraz mama tazkosti bolesti brucha hrdla navali tepla, hnacky od soboty pretrvavajuce nemoze sa jednat o brusnu chripku alebo sa testy milyli na hiv ?
Dakujem vopred za odpoved

MUDr. Vladimíra Cejnarová
Odpovídá lékař:

MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den,
spíše se jedná o střevní chřipku. Infekce HIV by se zajisté projevovala jinak. Uvidíte, jestli potíže samy ustoupí.

Související dotazy

Chřipka?
Dobrý den, 2 týdny jsem brala antibiotika na zánět...
Chřipka
Dobry je my 15 let. A leze na me chripka a ted si...
Chřipka
Dobrý den,v úterý jsem začala být nemocná(chřipka)...
Chřipka
Dobrý den, léčím se 6.den z chřipky. Příznaky do...
Střevní chřipka
Dobrý den. Celý minulý týden, mi bylo občas nevolno...
Chřipka
Dobrý den, rád bych se poradil, zda je nutné zajít...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Brucella

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, ako interpretovať výsledok tohto krvného...

Brufen a panado u dětí

Hezkou neděli! Chci se zepta: Lze kombinovat Brufen a Panadol u dětí po odeznění...

Brugadův syndrom

Dobry den, chci se vas prosim zeptat jak casty je v ceske republice vyskyt brugadova...

Brugara syndrom

Dobrý den, chci se Vás zeptat u mého bratra byl v těle ve VFN Praha nalezen...

Brucho

Dobrý den , pociťujem ako keby tik v bruchu pri pumpku mierne v ľavo . Ako ked...

Brusinkový kompot s plísní

Dobrý den, Včera večer jsem si mazal brusinkový kompot na chleba se sýrem,...

Brusinky + manosa v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda mohu preventivně užívat doplňek...

Brusinky a močové cesty

Dobrý den, má 5,5letá dcerka prodělala zánět močových cest a bohužel následně,...

Brusinky a prevence zánětu močových cest

Dobrý den, je možné říci, kolik brusinek v sušeném stavu by měla denně sníst...

Brusinky na zánět močových cest

Dobrý den, prosím Vás o radu.Jsem ve 25. týdnu těhotenství a chtěla bych se...

Brutální erotické video a obava z pohlavního styku

Nevím proč, ale lákalo mě podívat se na internetu na volně dostupné erotické...

Brutnák, toxicita

Ještě bych se Vás zeptala na jednu věc, a jde o kamarádku. Nesmím žádná ochucovadla...

Brýle

Dobrý den, Potřebuji si nechat udělat nové brýle. Byla jsem si 3krát nechat...

Brýle

Dobrý den, mám asi zvláštní dotaz, ale mám 3 roky řidičský průkaz, před měsícem...

Brýle

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně slunečních brýlí. Je možné že by se po seškrabani...

Brýle

Dobrý den, zhruba 1 rok mám lehké potíže se zhoršováním zraku při čtení. Za...

Brýle a dvojité vidění

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedl nové brýle. Sice vidím krásně ostře i na dálku,...

Brýle a zlepšení zraku

Dobrý den, chci se zeptat, zda se člověku postupem času opět zlepší zrak, když...

Brýle pro syna

Dobrý den pane doktore, velmi ráda bych Vás požádala o Váš názor. Prosím,...

Brýle proti suchosti očí

Dobrý den, chci se zeptat zda-li tyhle brýle dokáží předcházet syndromu suchého...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Luivac a alkohol

Dobrý den, začala jsem užívat Luivac, budu ho brát 28 dní pak 28 dní pauza a...

Statiny a alkohol

Dobrý den beru Roxilip statin 20 mg na zvíšený cholesterol jinak nemám žádné...

Vynecháni antikoncepce více jak týden


Aorta

Dobrý den. Je mi 22 let a rád bych se zeptal, je-li možné v tomto věku (pokud...

Aplikace Fraxiparinu po operaci

Dobrý den, jsem 7 dní po operaci litkoveho svalu. Měl jsem tam veliký hematom...

Bolest pod lopatkou

Dobrý den, potřebovala bych se poradit, zda-li jít k lékaři. Již třetí den...

Bolest za uchem


Žluto-oranžové nehty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jde o houbovou infekci či nikoliv. Nehty...

Bolesti zad a pálení v oblasti ramen a lopatek

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat co to je, když třeba sedím u PC nebo jen tak...

Bolestivá bulka (možná uzlina) vzadu na hlavě

Dobrý den, snad tento dotaz patří právě na chirurgii, kdyžtak se omlouvám. Před...

Onycholýza

Dobry den, zjistila jsem, ze na obou nohach mam na palcich onycholyzu. Chtela...

Cysty

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. je mi 32 let a momentální problém byla bolest...

Otlačené palce u nohou, intenzivní bolest.

Dobrý den, stala se mi taková podivná věc - měla jsem 1 den nové boty, které...

Zvýšené hodnoty GGT

Dobrý den. Minimálně 15 let mám zvýšení hodnoty GGT (GMT) kolem 4 ukat/l. Ostatní...

Fleky na prstech

Dobrý den chtěla bych se optat...na rukách se mi náhodně vždy objeví růžové...

Riziko užívání nikotinových sáčků Lyft


Bolest zubu na dotyk

Dobrý den. Měla jsem nehodu a při nárazu se mi příčně zlomila půlka předního...

Zlomenina prstu na ruce

Dobrý den. Prosila bych o radu. Včera jsem se velkou silou praštila do prsteníčku...

Schizofrenie a řidičský průkaz

Dobrý den paní doktorko chtěl jsem se zeptat jak se zákony dívají na schizofrenii...

Chci umřít

Dobrý den. Je mi 18 a nevím už, jak to řešit. Chci umřít, nebaví mě žít. Mám...

Reklama