Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Candibene

Gynekologie Ivča . 5.8.2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda mají tablety Candibene snižují účinek antikoncepce(Jeanine).Děkuji mockrát za odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Tyto tablety účinek HA nesnižují. Tento přípravek může ale snížit účinnost pryžových kontraceptiv jako jsou kondomy a pesary, pokud jsou používány společně s tabletami Candibene 100/200 mg. Použijte proto alternativní metody antikoncepce ještě nejméně 5 dní po skončení léčby tímto přípravkem. Hezký den.

Související dotazy

Candibene a menstruace
Dobrý den, včera jsem aplikovala první ze tří tablet...
Candibene
Chtěla bych se zeptat, začala jsem užívat lék Candibene...S...
Candibene 100mg
Dobrý den, dostala jsem na zánět Candibene, který se...
Pálení vagíny
Dobrý večer, zhruba dva měsíce mě trápí pálení vagíny...
Candibene 200mg a doxyhexal
Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne...
Poševní kvasinková infekce
Dobrý den, při návštěvě gynekologie mi zjistili...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Campylobacter u dítěte

Dobrý den, Lezim v porodnici s dcerou a po porodu mi zjistily campilobakter,...

Campylobakter

Dobrý den, před třemi týdny mi byl diagnostikován campylobakter ve střevě. Horečky...

Campylobakter

Dobrý večer pane doktore.Už jsem si přečetla některé zodpovězené dotazy na campylobaktera.U...

Campylobakter

Dobrý den, v polovině listopadu jsem onemocněla campylobakteriozou. Byla jsem...

Campylobakter

Dobrý den,ráda bych se zeptala na Váš názor.Čtyřletý syn byl počátkem ledna...

Campylobakter v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás mc o radu, jsem ve 36 tt a prodělala jsem střevní nfekci...

Campylobakterie

Dobrý den, manžel se dozvěděl, že má v sobě campylobakterii jejuni. Její působení...

Campylobakterie jejuni

Dobrý den, manžel se dozvěděl, že má v sobě campylobakterii jejuni. Její působení...

Canalis sacralis apertus

Dobrý den je mi 23 let a chtěla bych se zeptat, když mám canalis sacralis apertus...

Canavanova choroba

Dobrý den.Dozvěděla jsem se o těchto stránkách dneska v televizi. Můj dotaz...

Candibene

Chtěla bych se zeptat, začala jsem užívat lék Candibene...S manželem se snažíme...

Candibene 100mg

Dobrý den, dostala jsem na zánět Candibene, který se nesmí brát s menstruací....

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene a menstruace

Dobrý den, včera jsem aplikovala první ze tří tablet Candibene, ale dnes jsem...

Candibene a případné těhotenství

Dobrý den, už několik dní mě pobolívá pod bříšek a od pondělí 26.1. slaboulince...

Candida

Dobrý den, již několik měsíců trpím zažívacími obtížemi-průjmem, zácpou, plynatostí,...

Candida

Dobrý den, na netu jsem narazil na odkaz(viz nize), ve kterém se autor zcela...

Candida

Dobrý den, manželka má již delší dobu candidu a již delší dobu se léčí, bohužel...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×