Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie

Infekce Jana 22.1.2013

Zajímalo by mne zda pokročila léčba Chlamydií. Léčba 14 denní je téměř bez účinku, po týdnu je člověk opět napadený a je zle a zle.
Podstoupila bych i zkušební klinické testy. je tato možnost? Kde se informovat či si i zaplatit léčbu funkční. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Nevím, jaký typ chlamydie máte pozitivní - v případě pohlavně přenosných je doporučována antibiotická léčba 3týdenní. Otázkou také zůstává, zda vaše obtíže způsobují opravdu chlamydie nebo nějaké jiné onemocnění - neuvedla jste výsledky ostatních krevních testů ani výsledky testů na chlamydie. Existuje také léčba alternativní, podporující imunitní reakce, kterou si ovšem pacient hradí sám.

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie

Předem děkuji za informaci k otázce týkající se Chlamydií u mé dcery. Vaše odpověď...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když mi brali krev na chlamydye, a je to už...

Chlamydie

Dobrý den , před třemi týdny mi zjistili na pohotovosti zánět močového měchýře(bílkoviny...

Chlamydie

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat na plicní chlamydie. V...

Chlamydie

Dobry den, mam cca 4 mesice trvajici obtize - caste virozy stehujici se po tele....

Chlamydie

Pro pí MUDr. Leskovskou,myslím si, že chlamydie nejsou vůbec medializované,...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na chlamydie. Já i přítel máme problémy. On...

Chlamydie

Na internetu čtu, že chlamydie jsou často bezpříznakové. Neměl jsem soulož,...

Chlamydie

Dobrý den, dnes jsem byla na venerologii na testech. Již delší dobu mne při...

Chlamydie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí. Hledám na netu různé články o tom...

Chlamydie

Dobrý den , před třemi týdny mi zjistili na pohotovosti zánět močového měchýře(bílkoviny...

Chlamydie

Dobrý den, začala jsem s novou známostí. Nikdy jsme spolu neměli sex, avšak...

Chlamydie

Dobrý den , před třemi týdny mi zjistili na pohotovosti zánět močového měchýře(bílkoviny...

Chlamýdie

Dobrý den, byl jsem na krevních testech na chlamýdie a ASLO a potřeboval bych...

Chlamydie

Dobrý den, prosím Vás jak se lze chlamydiemi nakazit jinak než pohlavním stykem?...

Chlamydie

Dobrý den, přítel měl jít na stěr z uretry kvůli vyloučení pohl. nemoci-chlamydie....

Chlamydie

Dobrý den, před 7 lety mi diagnostkovali chlamidie pneunonie, byla jsem přeléčena...

Chlamydie

Hezký den přeji, mám dotaz, byla u mne diagnostikována chlamydia trachomatis.....

Chlamydie

Dobrý den,partnerovi byli z krve zjištěny chlamydie trachomatis a to hodnoty...

Chlamydie

Dobrý den, je možné dostat chlamýdie pouze z líbaní s nakazeným mužem?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání Picoprepu

Dobrý den, ještě navazuji na předchozí dotaz, ve středu jdu na sigmoideoskopii...

Ueraplasma

Dobrý den. Měla jsem dlouhodobě problémy se zánětem močových cest. Byla jsem...

Udržování těhotenství

Dobrý den, jsem ve 26tt+3 a moje doktorka mi rekla,ze mam hrdlo do poloviny...

Užívání Piracetamu

Dobrý den. Před týdnem jsem začal brát prášky Piracetam AL 800. Chci se zeptat,...

Užívání Picoprepu

Dobrý den, ještě bych se chtěl zeptat. Ve středu jdu na sigmoideoskopii a dostal...

Pupínky kůže varlat a penisu


Udržení moči

Mám problém po dvou pivech udržet moč a i když jdu na záchod po půl hodině mám...

Udeřil mě do předloktí

Dobry den, s pritelem jsme se kockovali a udeřil mě do předloktí. Stalo se to...

Zlomenina ruky

zdravim mam třištivou zlomeninu , zlomenina hlavičky kosti záprstní sundal sem...

Užívání pervitinu- proč se můj stav zhoršuje

Dobrý den chtěla by jsem se zeptat na pár věcí ohledně pervitinu. Vždy jsem...

Vynechání pilulky ve třetím týdnu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Zapomněla jsem si vzít 17....

Údeření do nehtu

Dobrý den, cca před třemi měsíci jsem se při opravě auta silně udeřil do malíčku...

Údery do hlavy

Dobrý den, můj mladší bratr (14 let) byl přepaden a utržil několik tupých...

Užívání pervitinu


Užívání pervitinu


Údery do hlavy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je pravdou, že po opakovaných a pravidelných...

Údery do hlavy

Dobrý den,mám kamaráda který od začátku puberty dostával časté,ale ne moc tvrdé...

EB virus

Dobrý den,mám čtyřletou dceru,která má EB virus,který momentálně není aktivní...

Kožní výrustky v tříslech

Dobrý den,jeto cca 8 měsíců co semi udělal první kožní výrustek v oblasti třísel,mam...

Užívaní pervitinu

Dobry den brala sem nejakou dobu nitrozilne pervitin kazdy den Nespala jsem...