Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cifloxinal 500 mg a antikoncepce Yaz

Barbora . 12.2.2014

Dobrý den přeji, užívám nově třetím měsícem antikoncepci Yaz při které v polovině užívání aktivních tablet špiním a dostala jsem nyní na zánět močových cest antibiotika Cifloxinal 500 mg - 10 tablet. Užívám jednu tabletu po 12 hodinách. Chtěla jsem se zeptat zda tato antibiotika ovlivňují ha Yaz a pokud ano jak dlouho po dobrání antibiotik by byla potřeba se chránit třeba kondomem. Samozřejmě nyní při úžívání Cifloxinalu je nutná sex. abstinence. Děkuji mnohokrát za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, chraňte se cca 10dní po dobrání antibiotik. Léčbu doplňte vaginálními laktobacily nebo vagi C.

Související dotazy

Antikoncepce YAZ
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné abych...
Antikoncepce YAZ
Dobrý den pane doktore, po nevyhovující Mireně mi...
Antikoncepce YAZ
Dobrý den, mám dotaz. Beru antikoncepci YAZ. Jelikož...
Antikoncepce YAZ
Dobrý večer. Beru Yaz třetím měsícem bez požití neaktivních...
Dotaz antikoncepce yaz
Dobrý den, chtěla jsem se Vás optat, začala jsem brát...
Antikoncepce
Dobrý den chci se zeptat spala jsem s P přítelem a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

CF, Potní test a záněty průdušek..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Velmi snadno se zadýchám - stačí mi vyjít...

Cialis + Antibiotika

Dobrý den pane Doktore. Chtěl bych se zeptat. Může se užívat CIALIS 5 mg i společně...

Cialis a Viagra

Chtěl bych se zeptat, jak jeto s použitím Cialisu nebo Vviagry při léčbě Warfarinem

Cicadin

Dobrý den, beru 14 dní Circadin na poruchu spánku kvůli tinnitusu, do toho mám...

Cicatridina mast na genitálie?

Dobrý den, mám problém při pohlavním styku, hrozně mě to bolí při pronikání....

Cid

Dobry den,Chci se zeptat,zda mam narok na inv.duchod po dvou operacich ostepařskeho...

Cierne bodky

Dobry den uz niekolko tyzdnov pozorujem ze mam pri stolici cierne bodky v stolici...

Cievy

chcela by som Vas poprosit o radu: Zdravotny stav mojej mamy: ma 75 rokov,opakovane...

Cievy

Dobrý deň. prosím vás chcem sa opýtať už 5deň ma boli v podkolení. Teda ked...

Cievy reaguju na teplo - vznik migreny

Vazena pani doktorka. Migrenu mam diagnostikovanu, mam uzivat triptan. No...

Cifloxinal a borelióza

Dobrý den, praktické lékařka mi zjistila boreliozu a předepsala mi Cifloxinal,který...

Cigaretový kouř

Dobrý den. Z kolika chemických látek se skládá cigaretový kouř?

Cigaretový popol

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať čo môže spôsobiť vdýchnutie cigaretového popolu...

Cigarety

Dobrý den, nastoupila jsem na střední školu a jako vzorná studentka nekouřím...

Cigarety

Dobrý den chci se zeptat je mi 17 let aktivně běhám trénuji ale do toho kouřím...

Cigarety druhu R1 - obsahu jen 10 % nikotinu,dehtu i oxydu uhelnatého oproti běžným cigaretám ?

Je pravdivá informace výrobce cigaret druhu R1 o obsahu jen 10 % nikotinu,dehtu...

Cigarety R1 a závislost na Nikotinu

Je oprávněná informace,že cigarety R1 mají 10% nikotinu,dehtu i oxydu uhelnatého...

Cigarety, Gerd, trávení

Dobrý den, zajímalo by mě, jak působí kouření na trávení těsně po velkém...

Cik 1200

Dobrý den,mám dva kontrol.odběry cik 1200,1180,jsem 4.5 měsíce po těžší operaci...

Cilest

Dobrý den paní doktorko, před měsícem jsem přešla z HA Lindynette 20 na Cilest....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×