Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cipralex po interupci

Gynekologie Tina . 9.9.2010

zdravim.Pred tydnem jsem prodelala interupci. Nyni beru 2 dny cipralex 10mg,kazde rano polovinu a na noc na spani Lormetazepam. Chtela jsem se zeptat,jestli muzu brat tyhle leky a jestli to nejak ovlivnuje muj stav po interupci,kdyz jeste po zakroku krvacim. Dekuji za odpoved...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Tyto léky by neměly vaši rekonvalescenci po zákroku nijak ovlivnit.

Související dotazy

Cipralex a těhotenství
Dobrý den, již 6měsíců beru cipralex 10mg 1tbl., teď...
Cipralex a kotvičník
Dobrý den,informace ohledně cipralexu mám od svého...
Duomox 750 a cipralex.
Dobrý den, dnes mi byl na angínu předepsán duomox 750,...
Jak se liší Cipralex a Sertralin Apotex
Dobrý den, prosím Vás jaký rozdíl je mezi lékem Cipralex...
Cipralex nežádoucí účiky
Prosím o názor. Je mi 66 let,po úmrtí manžala a dalších...
Cipralex
Dobrý den,chci se zeptat na užívání cypralexu-užívám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cipralex - nežádoucí účinky

Dobrý den pani doktorko! Mockrat Vam dekuji za predeslou odpoved a za vstricne...

Cipralex + Letrox

Dobrý den, můj praktický lékař mi předepsal antidepresiva Cipralex v max. dávce...

Cipralex a kotvičník

Dobrý den,informace ohledně cipralexu mám od svého lékaře,ale moje otázka zněla...

Cipralex a migrény a Serotinový syndrom

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám léčit migrenózní záchvaty, když jsem...

Cipralex a nežádoucí účinky

Vážená paní doktorko, již asi čtvrtý týden užívám AD Cipralex, prozatím jsem...

Cipralex a těhotenství

Dobrý den, již 6měsíců beru cipralex 10mg 1tbl., teď 2 měsíce 1/2 tbl. Má otázka...

Cipralex a tloustnuti

Dobry den, chci se zeptat zda je pravda, ze se po cipralexu muze pribirat na...

Cipralex alergie

Dobrý den, mám dotaz ohledně léků cipralex. Dostala jsem jej na panickou poruchu,...

Cipralex již nezabírá

Dobrý den, již cca 10 let se léčím z úzkostí a depresí. Mám občas epizody horší...

Cipralex nežádoucí účiky


CIPRALEX v těhotenství

Dobrý den, zhruba druhý měsíc beru CIPRALEX na úzkostné stavy, deprese, nyní...

Cipralex, délka užívání

Jak dlouho lze užívat cipralex? Lez celý život? Děkuji.

Cipralex, pocení, Neurol

Dotaz ohledně antidepresiv cipralex, Druhým týdnem jsem dle navodu lékařky...

Cipralex/elicea

Dobrý den, bylo mi řečeno, že cipralex a elicea jsou prakticky shodné léky,...

Cipralex+Trittico

Dobrý den, pro úzkostné stavy a deprese mi byl lékařkou předepsán Cipralex 10...

Ciprelex

Dobrý den, manžel bere měsíc a půl cipralex 10mg ráno.Na deprese mu pomohl,...

Ciprinol 500 a antikoncepce

Dobrý den, pane doktore, užívám prvidelně antikoncepci Mercilon, v pondělí 31.01....

Ciprinol 500 a antikoncepce

Dobrý den, pane doktore, poslední menstruaci jsem měla první týden v lednu od...

Ciprinol a fungicidní superinfekce

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a můj lékař mi předepsal Ciprinol 250....

Ciprofloxacin a tehotenstvo

Dobry den, poslednu menstruaciu som mala 18.3.2016 v case od 1.4.-6.4. (10tbl)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×