Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Duomox 750 a cipralex.

Praktické lékařství Jaroslav 17.2.2017

Dobrý den, dnes mi byl na angínu předepsán duomox 750, a dlouhodobě užívám cipralex. Chci se zeptat, můžou ony antibiotika snížit účinek popř; ovlivňovat antidepresiva? Děkuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, krátkodobá léčba antibiotiky k zaléčení akutní angíny by neměla ovlivnit efekt antidepresiv, můžete v klidu užívat, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Cipralex a kotvičník
Dobrý den,informace ohledně cipralexu mám od svého...
Cipralex a těhotenství
Dobrý den, již 6měsíců beru cipralex 10mg 1tbl., teď...
Antibiotika Duomox
Po 3 dnech užívání léků Duomox 1000 mě bolí břicho...
Macmiror, Duomox v těhotenství
Dobrý den, prosím o radu. Jsem v 14 tt. Již tři týdny...
Kontrola po antibiotické terapii
Dobrý den,beru antibiotika Duomox 750 do stredy 14hod....
Duomox na streptokokovou infekci
Dobry den mam zvysene aslo 424, lekar predepsal Duomox...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Duomox 1000 a tehotenstvi

Dobry den pani doktorko , jiz druhym tydnem mne trapi bolest v krku , ryma ktera...

Duomox 1000 a tetování

Dobrý den mám zánět průdušek dostal jsem duomox 1000 druhý den po dobrani mám...

Duomox 1000 v těhotenství

Dobrý den, jsem teprve ve 4tt a praktická lékařka mi předepsala antibiotika...

Duomox 1000 v těhotenství

Dobrý den, mám srdeční vadu a při každém zákroku s krví (např. dentální hygiena)...

Duomox 1000 v těhotenství

Dobrý den, jsem v 16 tt a lékař mi předepsal Duomox 1000, po 8 hodinách na 14...

Duomox 500

Dobrý den,chtěla bych se zeptat:syn měl dvě klíštata,které jsme odstranily(v...

Duomox 500 proti angíně

Dobrý den, v pátek jsem začala brát Duomox 500 proti začínající angíně. Ještě...

Duomox 720 a alkohol

Dobrý den, od středy jsem zahleněná, ale už se to výrazně zlepšilo. Přesto jsem...

Duomox 750

Dobrý den, chci se zeptat, když jsem dostala kužívání Duomox750 na léčbu akutní...

Duomox 750

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem byla nemocná a lékařka mi předepsala Duomox...

Duomox 750 a alkohol

Dobrý den, od středy jsem zahleněná, ale už se to výrazně zlepšilo. Přesto jsem...

Duomox 750 a ha

Dobrý den, beru ha mistra. Dostala jsem anitibiotika duomox 750. HA beru poslední...

Duomox 750 v těhotenství

Dobrý den,ráday bych se ještě raději poradila před užíváním.Mám 3 týdny ošklivou...

Duomox 750 v těhotenství

Dobrý den,ráda bych se poradila ještě před užíváním.Jsem ve 4.měsíci těhotenství,už...

Duomox a Belara

Dobrý den, od 15. 2. 2016 jsme začala užívat antibiotika Duomox 1000 a 17....

Duomox a Belara

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jak dlouho se mám po dobrání antibiotik chránit...

Duomox a mononukleoza

Dobrý den , je mi 18 let chtěla jsem se zeptat. Brala jsem měsíc duomeox 1000...

Duomox a Utrogestan

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda se může brát v těhotenství na zánět močových...

Duomox na streptokokovou infekci


Duomox v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Dnes jsem byla u OL podle lékařky mám zvětšené...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarudnutí na čele

Dobrý den, na čele se mi opakovaně objevuje a mizí červený flek (asi 1 cm,...

Noční kašel

Vážená paní doktorko, mám 22 měsíců starého syna, který se cca před měsícem...

Výrůstek na stydkém pysku

Dobrý den paní doktorko, asi před 5 dny se mi na vrchu stydkého pysku objevil...

Tečky na žaludu

Dobrý den. Po spodní straně žaludu mám bílé vystupující tečky. Nevím, jestli...

Zánět v rameni

Dobry den pane doktore.JIz 2 mesice trpim bolestmi leveho ramene, ted uz i lopatky...

Hleny

Dobrý den, chtěl bych Vás tímto emailem poprosit o radu či názor: Narodil...

Tečení z nosu

Dobrý den, prosím o radu, každou zimu při chladném počasí mi neustále teče z...

Ušní mazová zátka

Dnes ráno jsem si čistil uši standardně vatovými tyčinkami. Levé ucho bylo jaksi...

Po nošení vložek nebo holení se mi občas udělá tato vyrážka

Dobrý den, po nošení vložek nebo holení se mi občas udělá tato vyrážka. Je...

Postinor

Na příbalovém letáku Postinoru se píše, že je možné ho užít v jakékoli fázi...

Brnění malíčku a části prsteníčku


Natržený lýtkový sval


Nevolnost po malém množství alkoholu


Alergie na alkohol

Dobrý den, jmenuji se Michaela a je mi 22 let. Již od prvního ochutnání alkoholu,...

Entizol a Indometacin

Dobrý den, dnes jsem od svého gynekologa dostala předepsaný Entizol v čípkách...

Opožděná menstruace

Dobrý den. Mam 9dni opožděnou menstruaci. Naposledy byla 22.12. Partner si...

Boule vedle pupíku

Dobry den, neuvědomuji si, jestli jsem to tak měla i dřive, ale nahmatala jsem...

Bolest v krku ráno

Dobrý den, před třemi týdny jsem měla nějakou virózu kterou jsem vyležela, aniž...

Únava, hubnutí z nejasné příčiny

Hezký den, již několik měsíců mě trápí únava, nechutenství (zpočátku pouze mírné),...

Slzení a bolest oka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možnou diagnozu/závažnost mého problému....

Reklama
Zavřít