Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Citalopram

Petra . 6.1.2016

Dobrý deň, prosím Vás, existuje nejaké liečivo, ktoré by ma dokázalo zbaviť stuhnutia svalov, ktoré je vedľajších účinkom Citalopramu?

Odpovídá:

MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

Dobrý den. Co se týče Citalopramu jako u všech SSRI jeho vedlejší účinky jsou nevýznamné, svalové napětí jako vedlejší účinek je málo pravděpodobný. Nicméně lze asi bez rizika zkusit myorelaxanc Guajacuran, které je volně prodejné v lékárně. Svalové napětí jako takové bývá způsobeno úzkostí či potlačováním emocí. V každém případě by konečné slovo měl mít váš lékař. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

Související dotazy

Ginkgo a citalopram
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může mít nějaký...
Dostinex
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat současně...
Citalopram a omeprazol
Dobry den, dostal jsem od lekare citalopram teva 20...
Těhotenství a Citalopram
Dobrý den,beru již 3 roky Citalopram na úzkosti. Nyní...
Fibromyalgie a citalopram
Dobrý den, prosím o informaci, zda jako součást léčby...
Panické ataky
Dobrý den, je mi 30 let, chodím dlouhá léta do posilovny...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Citalec-dlouhodobé užívání

Dobrý den,po půlročním vysazení jsem znovu musela začít užívat Citale1O.Chci...

Citalec?

Vážená paní doktorko, prosím Vás o radu. V létě jsem prošla dost silným stresem,...

Citalex 20

Dobrý den. Trpím astmatem, syn začal brat drogy a astma se mi zhoršuje. Na plicním...

Citalon

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi citalecem a citalonem?Byk mi...

Citalon

Dobrý den, k mirtazpainu,Zalastě na noc a Prothiadenu v poledne mi byl nasazen...

Citalon

Dobrý den trpím úzkosti, nevím z čeho ji mám je to půl roku co jsem poprvé odpadla...

Citalon

Dobrý den, je mi 16 let a již dva roky užívám Sertivan 50 mg, 1 tabletku. Nyní...

Citalon 20 mg

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda výše uvedený lék (Citalon 20 mg) léčí...

Citalon A ALKOHOL

Dobrý den pane doktore, prosím Vás již tak cca 6 týdnů neberu Citalon. Chystám...

Citalon a Mirzaten

Dobry den...chci otěhotnět...beru už léta 20mg Citalonu a na spaní 15 mg Mirzatenu...za...

Citalopram + Rivotril

Pěkný den, jelikož je můj ošetřující lékař na dovolené, prosím o odpověď. Před...

Citalopram a antikoncepce

Dobrý den, už 4 roky užívám HA Jeanine. Teď mi však doktor předepsal Citalopram,...

Citalopram a Escitalopram

Dobrý den, dlouhodobě trpím panickou poruchou, již bez panických atak. Užíval...

Citalopram a omeprazol

Dobry den, dostal jsem od lekare citalopram teva 20 mg. Uzivam ale i loseprazol...

Citalopram a těhotenství

Dobrý den, od 5.10.07 beru 1xdenně Citalopam 10mg/měla jsem úzkosti pramenící...

Citalopram a užívání magnezia

Dobrý den, už pravidelně několik let užívám Citalopram, zpočátku 20 mg, teď...

Citalopram Horecky, bolesti celeho tela nevolnost

Dobry den . Chtel jsem se zeptat na vysazeni Citalopram Teva 20 mg , po tří...

Citalopram nebo seropram

Dobrý den, v lékárně mi byl místo seropramu 20 vydán cilopram teva 20. Mohu...

Citalopram verzus Escitalopram

Dobrý deň, prosím o radu od psychiatra. Už rok užívam Citalopram Teva 30mg....

Citalopram, Lexaurin - jdou dohromady? a co na bolest hlavy?

PRosím vás o radu. Lékařka mi předepsala Citalopram Pliva 10mg, mohu k tomu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stuhly krk

Dobry vecer jsem po komoci a po spanku mam hrozne stuhly krk pomalu s nim nemuzu...

Menstruace

Dobrý den, před 6 týdny jsem měla chraněný (kondomem) pohlavni styk. Všechno...

Nizoral

Dobriden dase koupit Nizoral tablety bez recepta? dikuji.

Magnoslov

Dobrý deň, moje meno je Gabriela a dnes odlietam na tri týždne dlhú dovolenú,...

Lupání a křupání v uchu


Vertebrodenní etiologie


ŘP

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda profesní řízení se vztahuje i na řízení...

Kondom nízká spolehlivost před STD

Dobrý den, četla jsem na netu, že kondom ochrání před AIDSem jenomv 85% procentech...

Výron kotníku

Dobrý den, 30.6 jsem upadla a ucítila křupnutí v kotníku. U lékaře mi bylo řečeno,...

Tlak po stranách hlavy

Dobrý den, nějakou dobu mám občas tlak po stranách hlavy, který během chviličky...

Diseminovaná forma gonorrhey

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou o radu. Na přelomu června...

Epidurální katétr

Dobrý den, moje 30ti letá dcera je dva roky po operaci mozku - kavernom. Po...

Homeopatikum u nachlazení

Dobrý den, prosím poradíte mi , které homeopatikum by bylo vhodné a v jakém...

MUDr. Jindřich Hlávka

Praktický zubní lékař

Potíže s bolavým uchem řešte okamžitě. Zánět může ohrozit sluch

Zánět středního ucha je pro mnoho rodičů velkým strašákem. Přichází náhle a...

Bolest paty

Dobry den, dlouhou dobu me boli pata. Co jsem si tak hledala na internetu...

Bolest

Dobrý den, nevím zda píši správně ale mám takový důležitý dotaz. Je mi 19 let,...

Vakcíny Staloral a Pollinex Rye

Dobrý den, od dětství jsem v péče alergologa. V posledních letech mám alergii...

Mirtazapin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×