Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Citlivý zub

Veronika . 11.9.2015 redakce uLékaře

Dobrý den,byla jsem na prventivní prohlídce.Nalezena prasklá plomba,pan doktor vrtal prý trochu hlouběji.Plombu opravil,nyní je zub trochu citlivý na studené.Čím by to mohlo být?

Odpovídá:

MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Dobrý den, citlivost zubů po ošetření hlubokých kazů je běžný doprovodný jev, měla by ale nejpozději do několika týdnů ustoupit. Pokud přetrvává nadále, je možné, že se již jedná i o prasklinu zubu a/nebo zánět nervu zubu. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

Související dotazy

Citlivý přední zub na dotek
Dobrý den, už třetí den mám citlivý přední zub na jakýkoliv...
Citlivý zub pod korunkou
Dobrý den, mám korunku na dolní stoličce, kovovou....
Citlivý krček zubu
Dobrý den, cca před půl rokem mě začal pobolívat zub....
Citlivý mrtvý zub
Dobrý den, mám takový problém. Momentálně jsem v cizině...
Citlivý zub
Dobrý den, po odstranění zubního kamene mám velmi citlivý...
Citlivý zub po vrtání
Dobrý den, před měsícem jsme byla u svého zubního lékaře,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Citlivy mocovy mechyr

Dobrý den mám problém v oblasti kolem močového měchýře, když curam tak mi to...

Citlivý močový měchýř

Dobrý den, můj dotaz se týká problémů s močovým měchýřem, trvajícím již 6 let....

Citlivý močový měchýř

Dobrý den, můj dotaz se týká problémů s močovým měchýřem,který trvá asi 1 měsíc.Mám...

Citlivý mrtvý zub

Dobrý den, mám takový problém. Momentálně jsem v cizině (abych byla konkrétní...

Citlivý nárt

Dobrý den, už asi rok mě trápí problémy s chodidly. Vše začalo tím, že jsem...

Citlivý podbřišek

Dobrý den pane doktore , mam problém s citlivostí podbřišku a břicha. Když lehce...

Citlivý prst

Dobrý den, před měsícem se mi zapíchl ocelový drát z blatníku do nohy. Drát...

Citlivý přední zub na dotek

Dobrý den, už třetí den mám citlivý přední zub na jakýkoliv dotyk, ale při pití...

Citlivy zalud

Dobry den. Mam problem s velice citlivym zaludem. Pri sexualnich hratkach dojde...

Citlivý zaplombovaný zub

Dobrý den, nedávno mi byl vrtán horní premolár a do mezizubního prostoru jsem...

Citlivý zub

Dobrý den, po odstranění zubního kamene mám velmi citlivý zub v místě krčku....

Citlivý zub po vrtání

Dobrý den, před měsícem jsme byla u svého zubního lékaře, vrtal mi dvojku na...

Citlivý zub pod korunkou

Dobrý den, mám korunku na dolní stoličce, kovovou. Zub mám umrtvený. Je to 6...

Citlivý žalud

Dobrý den, mám problém, který mě trápí už několik let. Vždy jsem měl měl hodně...

Citlivý žalud

Dobrý den. Jsem čerstvě po zákroku obřízce, žalud je větší a zrudnul. Chci se...

Citlivý žalud

ještě bych se pane doktore zeptal. Na tom penisu mě svrbí pouze špička žaludu....

Citlivý žalud a nepřetažitelná předkožka

Dobrý den. Mám takový problém.Nejde mi přetáhnout předkožka přes žalud když...

Citlivý žalud s bílými pupínky okolo

Dobrý den, už dlouho mě bolí žalud, když si na něj šáhnu, ale když ruku odtáhnu...

Citlivý žalud,zarudnutí kolem moč. trubice...

Dobrý den na před měsícem jsem měl nechráněný sex s ženou.Druhý den mě bolel...

Citlivý žaludek

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na tento problém, už asi 3/4 roku mám ráno problém...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×