Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Clexane 08

Libuše . 14.2.2015

Dobrý den jdu na opraci kolena.A dostala jsem že si mám píchat Clexane 08 .ráno večer.3 dny.vynechala jsem warfarin ale ráno jsem zapoměla clexane píchnout a večer jsem si ho už píchla vychází to. že to že poslední pich je ráno .a hned nastupují do nemocnice a druhý den mě operují .Děkují za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Miroslav Skoták


Dobrý den. Pravděpodobně se nic nestaně při vynechání jedné dávky, důležité je však INR. Poslední injekce by pak měla nejpozději 12 hodin před výkonem ne dříve - 12 hodinový interval je nezbytně nutný aby se mohlo operovaat bez rizika velkého krvácení z nadměrného naředění .

Související dotazy

Aplikace Clexane po zlomenině krčku
Dobrý den, mám dotaz na aplikování Clexane 0,4 ml....
Clexane a cigarety
Dobrý den, měl bych otázku zda je možné na léky na...
Clexane a Wobenzym
Dobrý den jsem 7 den po operaci zlomeného kotníku užívám...
Clexane po asistované reprodukci
Dobry den, jsem tehotna 7.tyden po asistovane reprodukci....
Distorze kolene a Clexane
Dobrý den, před třemi týdny jsem měl úraz kolene, diagnóza...
Únavová zlomenina
Dobrý den, Doktor mi diagnostikoval únavovou zlomeninu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cleanbuterol

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na liek Cleanbuterol. Ževraj sa z neho rýchlejšie...

Clenbuterol

Dobrý den, Jsem astmatik, je vhodné při používání clenbuterolu užívat zároveň...

Clenok

Zdravim mam 31 rokov a taky problem. Od pondelka som sa dost prechadzal dlhsie...

Cleosenza

Dobrý den, před měsícem mi má lékařka doporučila přejít z antikoncepce Foxinette...

Clexan a těhotenství

Dobrý den, před rokem jsem prodělala druhou trombózu a byla jsem na trombolíze...

Clexan vs marihuana

Dobrý den,zajímalo by mě,jaký dopad může mít sváteční užití marihuany při krátkodobé...

Clexane

Dobrý den,aplikovala jsem si Clexane a po vyjmutí injekce mi začala téct krev...

Clexane

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci (heterozygot). Jelikož uvažuji o těhotenství,...

Clexane

Dobry den, mam Leidenskou mutaci heterozygot a jsem v procesu umeleho oplodneni....

Clexane

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám sádru na noze jelikož mám srážlivost krve...

Clexane a cigarety

Dobrý den, měl bych otázku zda je možné na léky na ředění krve clexane a eliquis...

Clexane a Wobenzym

Dobrý den jsem 7 den po operaci zlomeného kotníku užívám clexane na ředění krve...

Clexane dlouhodobé užívání

Dobrý den. Mám následující problém. Před 6 ti týdny jsem do zlomila nohu v...

Clexane po asistované reprodukci

Dobry den, jsem tehotna 7.tyden po asistovane reprodukci. Celou dobu jsem aplikovala...

Clexane při zranění kolene

Dobrý den, zranila jsem si koleno a dostala na něj nepohyblivou ortézu. Pan...

Clexane vs marihuana

Dotaz od: Jarka Publikováno: 15.1.2016 uLékaře.cz Dobrý den,zajímalo by mě,jaký...

Clitoris

Dobrý den, mám prosbu o informaci. Může se klitoris ve vyšším věku - 70 let...

Clogin

Dobrý den Pane doktore. Mohou se pouzivat v tehotenstvi vyplachy Clogin? Nejsou...

Clopidogrel actavis 75mg a alkohol

Dobry den, mam sadru na noze a doktor mi predepsal tyto leky protoze beru antikoncepci....

Clostibegyt a cysty

Po siestich mesiacoch skusania otehotniet som isla ku svojmu gynekologovi ten...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×