Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Clitoris

Praktické lékařství Olga 28.10.2016

Dobrý den, mám prosbu o informaci. Může se klitoris ve vyšším věku - 70 let - zmenšit na úplné minimum. Nijak mě to netrápí, jen jestli to není nějaká nemoc. Děkuji za radu.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ano, máte pravdu, tak jak v pozdějším věku dochází k atrofii, tj. zmenšování a změně řady orgánů, tak i tento pohlavní orgán podléhá běžně změnám daným věkem. Určitě nemáte žádnou nemoc. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Clexane

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci (heterozygot). Jelikož uvažuji o těhotenství,...

Clexane

Dobrý den,aplikovala jsem si Clexane a po vyjmutí injekce mi začala téct krev...

Clexane

Dobrý den, mám po artroskopii kolene a musím si každý den pichat injekce na...

Clexane 08

Dobrý den jdu na opraci kolena.A dostala jsem že si mám píchat Clexane 08 .ráno...

Clexane a cigarety

Dobrý den, měl bych otázku zda je možné na léky na ředění krve clexane a eliquis...

Clexane a Wobenzym

Dobrý den jsem 7 den po operaci zlomeného kotníku užívám clexane na ředění krve...

Clexane dlouhodobé užívání

Dobrý den. Mám následující problém. Před 6 ti týdny jsem do zlomila nohu v...

Clexane po asistované reprodukci

Dobry den, jsem tehotna 7.tyden po asistovane reprodukci. Celou dobu jsem aplikovala...

Clexane při zranění kolene

Dobrý den, zranila jsem si koleno a dostala na něj nepohyblivou ortézu. Pan...

Clexane vs marihuana

Dotaz od: Jarka Publikováno: 15.1.2016 uLékaře.cz Dobrý den,zajímalo by mě,jaký...

Clogin

Dobrý den Pane doktore. Mohou se pouzivat v tehotenstvi vyplachy Clogin? Nejsou...

Clona před očima

Dobrý den, zhruba před dvěma lety jsem začal pozorovat zvláštní "zhoršení"...

Clopidogrel a ostropestřec

Dobrý den, užívám léky na ředění krve (clopidogrel, 75mg). Chtěla bych začít...

Clopidogrel actavis 75mg a alkohol

Dobry den, mam sadru na noze a doktor mi predepsal tyto leky protoze beru antikoncepci....

Clostibegyt a cysty

Po siestich mesiacoch skusania otehotniet som isla ku svojmu gynekologovi ten...

Clostibegyt a jeho užívání

Dobrý den,prosím o radu. .Mám pcos doktorka mi dala od 15-20dne clostibegyt...

Clostil-ovulace-provera

Dobrý den. Snažíme se o miminko(sedmý měsíc). Tento měsíc jsem prvně brala...

Clostilbegit

Dobrý den pane doktore, s manželem se snažíme o miminko, ale u mě byla zjištěna...

Clostilbegit a PCO

Dobrý den,mám takový dotaz.Mám syndrom polycystických ovárií a chtěla bych se...

Clostilbegit a Utrogestan

Dobrý den potřebovala bych radu.Poslední menstruaci jsem měla 21.8. a od 20...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Husté sperma

Chtel jsem se zeptat i kdyz je mi to trapne kdyz mam moc huste sperma je to...

Význam zprávy z rentgenu kolene

Dobrý den, potřeboval bych pomoc s "překladem" 2. části zprávy z rentgenu...

Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?

Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko, ale bohužel se zatím nazadařilo....

Oteklé koleno u dítěte.

Dobrý den, mám 2,5 letého syna, který se asi před něco málo víc, než měsícem...

Bolest žaludku

Dobrý den, mám dlouhodobý problém, který mne trápí intenzivně něco přes rok. Bolí...

Bolestivá bulka za uchem (o uzlinu se nejdná)

Dobrý den, za levým uchem mám bulku (asi v těch místech, kde končí nožička např....

Bolestivost hýždě po aplikaci injekce

Dobrý den, včera mi lékařka aplikovala injekci milgammy N do hýždě. Místo mě...

Loupání kůže na nohou

Dobrý den, minulý týden jsem si všimla, že se mi loupe kůže na prstech nohou....

Svědění prsů a bradavek

Dobry den, uz skoro tyden me hrozne svedi bradavky i cela prsa. Jsou trochu...

Bolesti svalů a kyčle

Dobry den,46 let, nadvaha,mam bolest vystrelujici ze zad pres trislo do praveho...

Uzlina, útvar na krku

Dobrý den, Už delší dobu (rok) si hmatám pod bradou přímo na hrtanu bůlku....

Křupání zápěstí


Boulička konečníku

Dobrý den, u konečníku se mi objevila taková boulička, velikosti pecky od třešně,...

Bederní páteř - bolest při ohybu a dotyku

Dobrý den, již zhruba půl roku pociťuji bolest v oblasti bederní páteře, konkrétně...

Výtok z penisu při vzrušení


Žlutý pálivý a svědivý výtok

dobrý den už od 12 let mám výtok gynekolog mi řek že tento výtok je normální...

Tvrdnuti bricha 24.tyden

Dobry den,kvuli tvrdnuti bricha beru jiz 3tydny magnosolv a mam klidovy rezim,posledni...

RTG po zánětu dutin

Dobrý den dnes jsem byl po 3 mesicich na orl na rtg kontrole výsledek byl lepší...

Bolest těla na dotek

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,čím může být způsoben pocit zvýšené citlivosti...

Časté močení

Dobrý den,poslední asi 4 dny mne trápí časté močení. Jdu klidně 5x za hodinu....

Reklama