Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cytologické vyšetření

Michaela . 15.3.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, neustále se mi v pochvě objevovala e coli. Lékářka mi dělala výtěry, ale teď už pouze cytologii, zjistí se z cytologie přítomnost e coli nebo kvasinky v pochvě? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, cytologické vyšetření hodnotí změny na děložním čípku a ne mikrobiální osídlení pochvy. Pouhá přítomnost E. coli nebo kvasinek ale neznamená, že je něco v nepořádku. Pochva není sterilní prostředí a běžně se v ní vyskytuje celá řada různých bakterií.

Související dotazy

Cytologické vyšetření
Dobry den,odhali citologicke vysetreni, co se chodi...
Cytologické vyšetření a HPV
Dobrý den chtěla bych poprosit o vysvětlení výsledků...
Gynekologické cytologické vyšetření
Mám dotaz ohledně výsledků z cytologie. Před půl rokem...
Cytologické vyšetření
Dobrý den, dnes jsem volala na výsledky cytologie...
Cytologické změny
Dobrý den, jsem tak vyděšená, že si skoro nepamatuji,...
Cytologické vyšetření
Dobrý den, chodím na cytologii 1x ročně, nyní mně ale...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cysty vaječníku

Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více o mém problému , jelikož...

Cysty váječníku

Dobrý den. Na gynekologii mi zjistil pan doktor cysty.Na UZ cyst.ovaria bilat,vlevo...

Cysty vaječníku

Dobrý den, je mi 27 let a zatím nemám děti. Před třemi lety jsem byla na...

Cysty-hyperprolaktinemie

Dobrý den, chci se zeptat na příznaky skryté hyperprolaktinemie. Popíšu Vám...

Cysty, antikoncepce a těhotenství

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dotaz, protože si nejsem jistá, zda dělám...

Cysty, hubnutí, bolesti

Dobrý den, již od konce listopadu 2013 mě trápí bolesti na břichu, hlavně na...

Cystyký útvar v oblasti ZJ,expanzivní chování

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na nějaké podrobnější informace o cytyckých...

Cytičká na patře??

Dobrý ráda bych se zeptala zda mám navštívit lekáře(popř. jakého), když mi na...

Cytologické stěry

Před 4 týdny jsem podstoupila pravidelnou gynekologickou prohlídky a z cytologických...

Cytologicke vysetrenie - proč znovu?

Dobry den. Po 5 mesiacoch od cytologickeho vysetrenia mi volala sestricka, ze...

Cytologické vyšetření

Dobrý den, dnes jsem volala na výsledky cytologie a bylo mi sděleno, že ve...

Cytologické vyšetření

Dobrý den, chodím na cytologii 1x ročně, nyní mně ale vyšel ASCUS. Dostala jsem...

Cytologické vyšetření

Dobry den,odhali citologicke vysetreni, co se chodi jednou za rok i pohlavni...

Cytologické vyšetření a HPV

Dobrý den chtěla bych poprosit o vysvětlení výsledků z cytologie prvni cyto...

Cytologické změny

Dobrý den, jsem tak vyděšená, že si skoro nepamatuji, co mi lékař říkal ........

Cytologický nález

Dobrý den. Před měsícem jsem byla na preventivní roční prohlídce u svého gynekologa....

Cytologický nález HSIL, dlouhé čekání na kolposkopii

Dobrý den, Při mých vůbec prvních stěrech děložního čípku byl nález HSIL. Gynekolog...

Cytologie

Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale na tyčince, kterou stíral...

Cytologie

Dobrý den, dnes mi lékař dělal cytologický stěr, ale na tyčince, kterou stíral...

Cytologie

Dobrý den, pravidelně každý rok chodím ke svému gynekologovi na prevenci. Naposledy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×