Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Další porod po operaci

Gynekologie Alka 5.10.2015

dobrý večer,
Před rokem jsem byla na operaci (malé) pupeční kýly po porodu, nyní plánujem druhé mimčo. Můj dotaz zní: zda se v těchto případech volí spontánní porod nebo císařský? Děkuji s pozdravem A.S.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Pokud je jizva dobře zhojena není to indikace k císařskému řezu.
Příjemný den

Související dotazy

Porod po operaci slepého střeva
Dobrý den,jsem ve 33tt a minulí týden jsem odstoupila...
Porod po operaci
Dobrý den , před 8 lety jsem prodělala operaci prasklé...
Operace skoliózy a porod
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor a zkušeností...
Porod
Dobrý den, Jsem v 35.týdnu těhotenství a lékaři mi...
Porod
Dobrý den. V roce 1996 nebo 97 jsem 2x prodělala...
Porod po laserové operaci očí
Prosím vás. Svobodná dívka-25 let-chce podstoupit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dálkový let CLEXANE

Dobrý den, užívám BETALOC (prolaps mitrální chlopně), EUTHYROX, DETRALEX. Je...

Dalsi davka kdy?

dobry den,rada bych vas porosila o radu,mam 2,5 holcicku.loni v breznu prodelala...

Další bulka po extirpaci slinné žlázy

Dobrý den, před měsícem jsem absolvovala v motolské nemocnici extirpaci uzliny...

Další den se mi začala loupat kůže na prstech pravé ruky

18.6.se mi stal úraz na malíč.pravé ruky. Po využivani ATB amosyklav se mi dalsí...

Další dotaz na bulku na varleti

Dobrý den, včera jsem se ptal na bulku na varleti, a bylo mi řečeno, že pokud...

Další interrupce

Dobrý den, 12.2. jsem podstoupila miniinterupci v 5+5 týdnu těhotenství. Šestinedělí...

Další očkování po prodělaných neštovicích

Dobrý den, dcera prodělala před 5-ti týdny plané neštovice. Ted by měla jít...

Další operace endometriózy

Dobrý den, před rokem a čtvrt jsem byla na operaci endometriózy, kde mi diagnostikovali...

Další operace?

Dobrý večer, chtěla jsem Vás poprosit o Váš názor. Muž měl po autonehodě tříštivou...

Další otěhotnění po léčbě a těhotenství - endometrioza

Dobrý den, po roce a půl marné snahy o otěhotnění, mně v listopadu 2009 byla...

Další postup po cystoskopii?

Dobrý den, před 3 měsíci jsem měl nález krve v moči. Po vyšetření u urologa,...

Další postup při zjištění nádoru v břiše?

Dobrý den, paní doktorko, prosím o radu. Moje 60letá maminka před rokem a půl...

Další postup v léčbě

Prosím o radu, jak dál postupovat. Můj syn bral v dubnu a v červnu antibiotika...

Další s bouličkou na krku

Dobrý den, nechci vypadat jako hypochondr, tudíž se raději zeptám tady než...

Další těhotenství

Dobrý den, jaká je pravděpodobnost, že se mi narodí dvojčata, když již nyní...

Další těhotenství po císařském řezu

Dobrý den, chci se poradit v oblasti gynekologie. Mám za sebou dva porody....

Další vyšetření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně mého problému s hrudníkem....

Další změna antiepileptik

Dobry vecer, mam na Vas dotaz, pac jsem zoufala...mam panickou ataku plus spasticke...

Damiana(turnera difusa)

Dobrý den,jsem diabetik(2.st.),léky siofor,oltar,tenaxum,victoza.Mohu užívat...

DANA

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je nitrodelozni telisko Dana hormonalni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění kůže bez vyrážky

Dobrý den, už víc jak týden trpím svěděním kůže bez příčiny, žádnou vyrážkou...

Vysoký TK před operací

Za měsíc jdu na středně těžkou operaci břicha,střevo,žlučník a kýlu.Mám z toho...

Svědění konečníku

Dobry den, obracim se s dotazem.... jiz temer 2 tydny mne svedi konecnik/jeho...

Sex po odstranění dělohy

Dobrý den, prosím o radu. Před rokem mi byla odstraněna děloha i vaječníky z...

Vtíravé myšlenky o homosexualitě

Dobrý den paní doktorko. Mám na vás dotaz. Vždy mě vzrušovalo heterosexuální...

Vyrážka po pobytu v Thajsku

Dobry den, cestoval jsem do thajska a udělala se mi vyrážka na tele jsou to...

Těhotenství?

Dobrý den, menstruaci měla přijít 28.5. , dnes je 25.6. a ona pořád nikde, těhotenský...

Co se dá dělat v mém případě

Od roku 2008 bolesti v zádech, které se každým rokem zhoršují LS páteře, degener.změny,...

Vytržení zubů moudrosti

Dobrý den, chci se zeptat zda je normální bolest krku po vytržení osmiček, dělá...

Zvýšené protilátky v krvi

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat,byla jsem na prvním IVF, které nedopadlo.Chystáme...

Svědění pochvy, husté výtoky.

Dobrý den, už asi 3 dny mám svědění pochvy. Pochva je narudlá, mimo to mám husté...

Natékání kloubů

Dobrý den, za poslední rok mi začaly natékat klouby a je to velmi bolestivé....

Snížená funkce štítné žlázy

: Dobrý den, ráda bych se zeptala na sníženou funkci štítné žlázy. Při vyšetření...

Bolesti zad okolo levé lopatky

Dobrý den pane doktore, přibližně tři měsíce pociťuji bolesti zad v oblasti...

Bulka v zadní části temene, pocit bolesti hlavy

Dobrý den, nedávno mi bylo 18 let, pře pár dny jsem zpozoroval v zadní části...

Roste mi zub moudrosti #2?

Pane doktore, děkuji za Vám za předchozí odpověď. Ještě bych se rád zeptal,...

Bolest bricha a zad

dobry den potrebuji poradit boli mne bricho i zadad a chodim casto na zachod...

Boulička za pravým uchem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem si našla za pravým uchem malou...

Přehnané obavy

: Dobrý den, Obracím se na vás s dotazem, který mě nesmírně trápí. Dotaz bude...

Sezení u počítače a bolesti zad

dobrý den prosím o radu,když sedím u počítače snažím se sedět rovně i nohy mam...

Reklama
Zavřít